mina nyårsplaner

hejsan :) snart så är det nyår, och jag hade tänkt ta och fira det hos min vän Weronica, men först så blir det middag hemma hos mig med min mamma, syster, moster, johanna och amira :) och sedan så blir det promenad med j och a till wirres hus.

så jag ska snart ta och fixa mig i ordning med lösögonfransar, smink, måla naglarna osv tillsammans med johanna som vilken sekund som helst ska komma innanför ytterdörren.

ciao


igår var det ingen vanlig dag...

utan det var Johannas födelsedag, och det firade vi med en middag hos henne och lite filmmys, tänk att jag och johanna verkligen inte gillade varandra i början utan vi hatade varandra och nu är vi bästa vänner och kan knappt vara utan varandra, men det är väl som man säger: kärlek börjar alltid med bråk?

I LOVE YOU LIKE A FAT KID LOVES CAKE!


några myycket fina bilder på oss

mina inköp

detta fick jag med mig hem idag då :D

bikbok - pälsjacka

bikbok- "skinn"leggings

cubus - myssockar

bikbok - sidenblus

ginatricot - blus

 

 

 

awesome!

hejsan :) är nu hemma igen efter en jätte mysig stund i stan, vi var först på thai buffé och åt, snackade och hade det allmänt trevligt. sedan blev det en rund tur i lite butiker, i och utanför nordstan. Jag fick med mig hem en hel del :) awesome! bilder kommer
sedan stannade vi på espresso house i NK och tog en fika och vilade upp oss lite innan vi drog hem, eller i mitt fall hem till Johanna :)



DSC_7337 DSC_7328 DSC_7322 DSC_7335
bilder lånade av amira.







CIAO

nyårs outfit


bilder lånade från google och h&m

ungefär så här kommer jag att se ut på nyår :) förutom det att jag inte ska ha den kavajen utan den kavaj som jag kommer ha på mig kommer ha lite nitar på kragen. Och jag kommer kanske ha några fler ringar på fingrarna, annars så är det så här jag kommer att se ut ;)

klänning
- h&m
skor - dinsko
strumpebyxor- egna (hittat i garderoben)
kavaj - (kommer ha en annan kavaj) och den är ifrån ullared
ring - glitter
nagellack- h&m

gör mig i ordning för fika på stan

hejsan, jag vaknade nyss och jag har en sådan j*vla träningsvärk i hela kroppen sedan igår! det är sjukt hur otränad man kan vara! haha
men nu så ska jag ta och göra mig i ordning, fixa håret, sminka mig och lite sådant. för jag ska in till stan och fika med handbolls brudarna evelina, amira, louise, lina, sara &   frida. och sedan så kanske jag får med mig lite shoppingpåsar hem? det är ju trots allt mellandagsrea :) ciao



jag för några veckor sedan

ni kan inte ens gissa..

hahah ni kan inte ens gissa vad jag har haft för mig idag! ;)

det är faktiskt så att jag har varit och tränat HANDBOLL! eheh det var faktiskt riktigt kul.. jobbigt men kul :)
jag har ju inte ens hållit i en hanboll på cirkus fem månader! det mina vänner är sjukt länge! haha
men det gick faktisk riktigt bra, jag var lite ringrostig i början men det släppte i slutet.

det var faktiskt amira som "tvingade" med mig till träningen och inga ledsna miner här inte! :)



 

 

min julafton

hejsan hoppsan, det var inte igår inte.. så jag ska berätta lite för er hur min jul har varit, jag firade julafton  hemma tillsammans med min lilla syster amra, mamma, mormor, morfar och min morbror anders. vi hade det jätte mysigt, det blev det gamla vanliga kalle anka tittandet klockan 15.00 och sedan efter det åt vi lite julmat och lite efterätt (glass med bär, mums) och sedan var det paketöppning! (jag kommer senare i ett annat inlägg visa vad jag fick) :)

hur brukar ni fira jul?





mobilblogg

är nu på väg in till stan för att köpa de sista julklapparna.

jul-lov!





fan vad härligt, nu är det äntligen jullov och det är bara 2 dagar kvar till Julafton ;) jag har bara några julklappar kvar att köpa sedan är jag klar ;) hehe

inatt så sov jag iaf hos johanna, mysigt värre!
sedan så var det då julavslutning med skolan, lite sång i bamba (som jag då missade) och sedan lite fika i klassrummet. Jag fick också mina betyg, jag blev ändå hyfsat nöjd :) har ändå höjt mig i två ämnen.

men nu så blir det att jag ska julstäda bl.a. mitt rum.

sunshine

Godmorgon!
idag är jag faktiskt ledig från skolan, inga lektioner idag. men ändå så är det skolavslutning imorgon istället för idag..
senare idag är det öppet hus på grevet så jag ska vara där och jobba och försöka få in ännu mer pengar till våran skidresa. Så jag ska hjälpa till att fixa iordning lite julmat och lite sådant som vi ska bjuda på ikväll. Ska alltså vara där klockan två till klockan nio..

men först så blir det solning som gäller ;) ciao

a blur

freaky like me ?

hejsan, idag blev det en kort dag i skolan, fick sluta klockan tolv istället för fyra yees! så det blev en tur in till nordstan med Jessica, Johanna och Niklas :) så jag fick köpt mig en del julklappar till mamma, jag köpte två ljusstakar och en guldbuddah ;) jag fick också köpt en julklapp till pappa, två whiskyglas fick det bli.

Sedan drog jag och Johanna till Ikea i kållered och vi käka lite mat och jag fick köpt ännu en julklapp, det fick bli en sil till kastrullen hehe. sedan så drog vi upp till Grevet för vi jobbade i cafét där idag nämligen :)



second hand

detta är den blusen som jag köpte med Amira. Den är köpt på second hand, cirkus 60 kronor :)

dagens outfit

Skjorta - second hand kavaj - ured. Jeans - h &m

@ johannie´s

hejsan :) är med johanna nu i rävekärr, planerna för ikväll är ännu oklara men planerna för just nu är att hjälpa johanna att städa och sedan blir det kanske lite film mys ? får helt enkelt se :)

ciao



shopping

Hejsan har nu kommit tillbaka till Mölndal från stan med Amira. Vi hade en jätte mysig shopping runda och vi fick fyndat lite. Jag fick köpt mig en svart transparent blus (bild kommer sedan)

me and my best friend "J





galen bild , jo jag vet, men den är helt klart charmig, mycket kul sommarminne som jag kom och tänka på,  jag och johanna fick en idé att vi skulle måla oss i ansiktet ( fråga mig inte varför)  och sedan blev det ett dopp i sjön för att vi var badsugna och vi tyckte det var ett bra sätt att få bort all färg på, men självklart när vi väl var i sjön så tappade jag bort tvålen i vattnet och hittade den inte igen, så all färg kom ju inte bort haha

och nu glömde jag nästan att berätta om båten vi hade tagit med oss upp (en liten sandlåda som såg ut som en båt) som vi ville försöka paddla med. kan ju inte säga att det gick så värst bra haha

har aldrig en tråkig stund med dig hjärtat, I love you like a fat kid loves cake!

today is a new day


GOdmorgon!
idag blev det det så att jag stannade hemma istället för att gå till skolan, kände inte riktigt för det idag..  men jag tänker ändå vara lite busig och träffa Amira en stund och prata i kapp lite :) det ska bli jätte mysigt. vi får höras senare.

ciao




härliga vår bilder :)

sjuk, sjukare, sjukast?

åh nu har jag varit sjuk i nästan en hel vecka, så himla segt att bara sitta för sig själv och snyta ihjäl sig så att näsan blir helt torr, inte härligt kan jag ju meddela!
och imorgon är det fredag. och det blir nog att jag inte går till skolan iimorron heller, får se hur jag känner mig på kvällen för det är ju som sagt helg och jag har en sådan stor lust att umgås med mina härliga vänner!

men nu ska jag ta och lägga mig, Godnatt allesammans!

fånga dagen

denna text pryder min vägg ovanför min säng - fånga dagen

my sister the famous one

hejsan :)
är fortfarande sjuk idag.. men jag har ändå haft det riktigt skoj för min syster vanessa var just här, vi hade det lite mysigt med att snacka lite skit, kolla lite på tv, och dricka te.


detta är då vanessa :) plancherna på henne hänger inne i nordstan och på massor av ställen runt om i göteborg (busshållplatser m.m) oj oj, nästan så att man är släkt med en kändis hehe ?

desperate, dead...?

har nyss kollat på desperate housewives, grym serie verkligen som jag har följt från säsong 1. Det är så himla synd att det var säsongs avslutning också! FÖr det slutade riktigt spännande och man får nästan lite panik av att tänka på att man måste vänta ända tills nästa år för att få se hur det slutade.

Jag tror dock att en av huvudkaraktärerna kommer att , för hon skulle tydligen (har jag hört) hoppa av serien?

fan man blir verkligen insatt i serier och sådant, (eller iaf blir jag det) hahah sjukt! :)

insane

jag är fortfarande sjuk idag.. segt segt, så jag har kokat lite soppa och hade tänkt kolla på paradise hotel avsnitten som jag har missat ( cirka tre veckors avsnitt)

har alltså inte gjort så mycket idag, har mest sovit och kollat på tv, har inte gått ett ända fotsteg utanför ytterdörren i två dagar nu, man börjar känna sig lite borta från allmänheten haha :)




u make me so happy darling!

the new haircut

har då pimpat till min sidecut lite med en fin stjärna, passar ju bra vid denna tiden, det är ju trots allt jul hihi :)


trött och sleten bild, men den bjuder jag på eftersom att ni så gärna ville se bilden idag :)

sjukling


Godmorgon, kan ju inte säga att jag har sovit jätte gott i natt, har blivt sjuk så min näsa rinner konstant har ont i halsen och kan knappt andas. Så det blev ingen skola för min del idag... Så medans jag ligger och tycker synd om mig själv så kollar jag på första harry potter filmen, hade tänkt ha ett litet HPmaraton nämligen ;)





ny förändring

hejsan, igår så var jag med johanna, vi åt go mat och hade det lite trevligt,sedan träffade vi på emil,kalle, guzman och putte. Så vi stack hem till Guz och hade lite filmmys. sedan så stack jag och j hem till henne så nannade jag över. en riktigt mysig lördagskväll tycker jag allt.

har också gjort lite förändringar med håret ;) bild kommer imorgon :)

the song on my mind right now

on my way to Johanna



så här fick jag se ut idag, en militärgrön långärmad tröja från gina tricot, med ett brunt bälte på från monsoon och ett par svarta leggings från zara, svart ring och armband från vet ej.

see u later aligator 

show me the money

Nu ska jag ta och sova, sover hos weronica ikväll mysigt mysigt, det har varit en lång dag med både laserdome och restaurangbesök, riktigt kul har det varit! Jag var faktiskt riktigt grym på laserdome (om man jämför med w som till och med fick minus poäng) hahaha. Men nu ska jag sova, imorgon ska jag ha dansprov i idrotten och både Jessica och Johanna är sjuka så då återstår det bara jag och w, det kommer bli intressant. Godnatt!

big, bigger, biggest

dessa fina ringar får pynta mina fingrar idag.

sallad a la' Amanda style

Hejsan, sitter just nu och njuter av min Goa sallad som jag själv har gjort, slängde i lite avocado, tomat, gurka, paprika, morot och keso och resultatet blev super gott. Ska också försöka plugga spanska lite inför provet imorgon.. Ciao

bubble bath

Jag var så himla frusen när jag kom hem så just nu sitter jag i badet och värmer mig, det blir sedan plugg och lite annat smått och gott. Ciao så länge.

06-12-10


första dagen i skolan och det kan inte bli segare.. Har just nu någon jävla matte genomgång. Kul!
see u later

today is a new day


Godmorgon! Jag sitter nu i soffan i en utav mina mjukisdräkter och tänker börja dagen med att kolla på filmen Tomten är far till alla barnen och äta lite frukost till det. jag älskar verkligen julfilmer, man får en sådan härlig och mysig julkänsla då!
puss så länge!

Kenza i Göteborg


hejsan, idag var som sagt sista dagen på praoen, jag fick en jätte god parfym som present :) sedan efter att jag slutade vid fyra så såg jag Kenza lite utanför femman. Man kan ju säga att hon är lika fin i verklighten som hon är på kort!.

GODNATT

godnatt godnatt :)

nu ska jag ta och lägga mig, börjar klockan nio imorgon och det är min sista dag på praoen, jag tycker det är lite synd för jag gillade verkligen att praoa där. och jag kan ju inte direkt säga att jag längtar att komma tillbaka till skolan... men efter denna veckan ska jag "bara" gå  i skolan i två veckor tills jullovet börjar, så det är ju gött! :)



old pic

just nu - ikea

hejsan, sitter nu på ikea med mamma och käkar lite mat, dom har fan riktigt go mat här på ikea tycker jag allt!
vi har redan plockat på oss en hylla till hallen, och några lådor som man kan lägga mössor och vantar i, julklappspapper, kökslådsinredning och sopptunnor ;) 

men nu ska vi fortsätta kolla runt i affären för den stänger ju snart (klockan 8)
see u later

vanni och jag

hejsan hoppsan. Idag slutade jag klockan tre på praoen. Så det blev att jag gick en timme och kollade i affärer med vanessa en timme istället. Vi kollade då bland annat på mössor men hittade inget som vi ville ha.

förste december

Godmorgon bloggen! Idag är det den 1 december och det börjar snart bli jul, gud vad kul! :) så nu får jag börja ta och tänka på vad jag ska köpa för julklappar och vad jag önskar mig för något. Haha typ dagens i land problem. Men nu börjar jag snart (praoen)så see you later