HALLOWEEN

ja nu är det äntligen halloween och jag ska ut och göra lite bus och tigga lite godis ;)


todays facelook

2010-10-30

Hejsan :)
igår var jag hos pappsen på födelsedagsmiddag, riktigt mysigt! Sedan så träffade jag lite mysigt folk hos Pkå och hade det lite trevligt där ;)

hur startade erat höstlov?

Godmorgon

idag börjar jag kvart över tio.. vaknade lite väl tidigt och nu kan jag inte somna om.. typiskt. Får väl ta och kolla på det efterlängtade vampire diaries avsnittet då ;)

http://baraizza.blogg.se/images/2010/vampire-diaries-ian-somerhalder-damon-salvatore-paul-wesley-stefan-salvatore_89073412.jpg


igår fick jag iaf köpt mig en halloween dräkt, det blev sjuksköterskadräkten. Jag prövade den inte i afären så den var ju lite kort.. och de har inte öppet köp, great! så jag får helt enkelt leva med det.

butterix

Skolan är nu slut och jag är på väg in till stan med amra, ska nämligen köpa min halloween outfit. Vad det blir för något det vette fan men hoppas de har några snygga grejer iaf. Man vill ju se ut som ett bombnedslag på ett bra sätt och inte på ett dåligt ;)

gästbloggarn Jessica



Tja Jessica kungen ljungberg här. Sitter nu på Rogers lektion. Han är gooooooooooooo. Jag vet inte va jag Sk säga men vet att jag e bäst

dagens


byxdress sisters, bälte gina, klocka ullared

turban

home sweet home

hejsan :) idag har jag varit hemma istället för att gå till skolan.. har hafr lite ont i magen.. men nu är det bra igen ;) vill ha somnmaren igen.. det är verkligen grått väder ute! ska nog ta och kura ihop mig framför tvn med en kopp te och en mysig film.


sommar bild. johannie and me

the end of today

Åh jag får ett sådant damp på mina naglar! Jag fick ta bort alla för att skiten gick sönder. Jag som hade jag som hade suttit med det i timmar på nagelverkstaden och gjort mina naglar så host.. Fint! Men ska sova nu. Kram!

converse

hejsan :) bengt (mammas kille) var nyss här och han hade med sig lite presenter till lilla mig :) bl.a massor av nya converse i färgena rött, lila, vinrött, blått och svart.
jag fick också en iphone4, och en brun gucci klocka :) hihi


converse i mängder


iphone4

nagelverkstad

ska ta bussen till grevet nu (får inte köra moppe längre för mammsen). Det är nämligen nagelverkstad på grevet idag, det kommer bli riktigt härligt att manikyrera naglarna lite... passar bra till halloween nu också att man har lite fina fingrar ;)

pälsjackan & pälsvästen

ett av höstens it-plagg kan man lugnt påstå att pälsjackan och pälsvästen är! jag själv vill verkligen ta och inskaffa sådana!

insperation

åh jag älskar gossip girl! de har så snygga kläder, och jag älskar deras livsstil de är verkligen en stor insperationkälla!


vem skulle säga nej till serena van der woodsen's garderob? inte jag iaf!

it's time for school

tja, nu blir det dax för skolan.. jag ska kolla på någon konstig film på fässbergsgymnasiet idag med klassen.. hoppas att den är nogorlunda bra. Så nu ska jag ta på mig jackan, skorna och moppehjälmen och ta mig en tur ner till garaget.
ciao!

springtur

nu blir det en springtur i området.

syster

äntligen efter många om och men så har jag nu kommit på vilken min första tattuering kommer att bli. Jag kommer tattuera in syster på japanska på handleden :)

 


syster mi för.. ett tag sedan ;)

redan söndag..!

ursäkta för den dåliga uppdateringen.. Datorn har varit helt fucked up.
I fredags så jobbade jag på grevediscot.. var verkligen helt slut  efter det. Fick även lite skoskav av mina nya skor för att jag hade dansat så mycket haha :(

igår så var jag med johanna hade det lite mysigt hos henne, sedan stack vi till mattias och träffade lite gosigt folk där :)

och idag så har jag bara gjort tråkiga saker, så som att plugga och städa...

CIAO!

my new shoes


mina fina nya höst/vinter skor :D

what's in it for me


idag har jag  varit på gymnasiemässan igen, fast idag var jag där med mammsen och amira darling :) fick pratat med lite folk och kanske så blir det en internatskola som man ska börja på? haha
men efter gymnasiemässan så stack jag och mamma till donken (tjocka jag vet).

Sedan stack vi till 421 och jag fick köpt mig ett par skor! skit snygga verkligen!

todays facelook

gymnasiemässan

är hemma nu från svenskamässan, det har ju som sagt varit gymnasiemässa idag och jag är helt slut! jag fick ju med mig ett antal brochyrer hem kan jag ju säga!

Dagens

halloween snart

ja snart är det ju då halloween och jag undrar lite granna vad man ska klä ut sig till ;) ksnke ska jag klä ut mig till en jultomte, polis, sjuksköterska, djävulen, sjöman, eller vem vet kanske en gullig pumpa haha?

http://www.halloweenplayground.com/images/roma/sexy-sailor-costume.jpg http://www.nursefancydress.co.uk/images/adult-elite-sexy-nurse-costume-FDW50082.jpgSEXIG MASKERADDRÄKT! HALLOWEEN POLIS KVINNA MED TILLBEHÖR!http://www.kewlwallpapers.com/images/wmwallpapers/Sexy-Santa-Babe-1.jpeg http://static.fancydress.com/resources/ecommerce/images/products/419/725/img725419/product-enlarged.jpghttp://www.ungafakta.se/pyssel/klipp/clipart/halloween/pumpa.jpg

VAD TYCKER NI?

innköpt på ullared

http://www.skogsgarde.se/lanklogos/gekas.gif

  • 4 koftor
  • 4 linnen
  • 2 långärmade
  • kavaj
  • strumpor/ leggings/ knästrumpor
  • pälskrage
  • t-shirt
  • skinnväst
http://bilder.minoutfit.se/cache/ia/iaaqdsefn95m9q1ry5610a933bd6s7.jpghttp://www.lindex.com/Archive/ProductImages/S0000006123899_F_W30_081128100517.jpg
  • skidsett (byxor + jacka)
  • 2 underställ
  • jjoggingshorts
  • vantar
  • underkläder
  • deoderant
  • hårspray
  • http://www.garderoben.se/images/produkt_img/tn/Fingervantar_svartar.jpg

http://www.medicines2u.com/product_images/nivea%20roll%20on%20pure%20beauty%20deodorant.jpghttp://jussiochtrisia.blogg.se/images/2009/proffs__b140m_43502533.gif

  • body butter
  • hårnålar
  • toffsar
  • lösnaglar
  • balsamspray
  • boxningsäck + vantar
  • plånbok
  • ringar

    http://engagementringspix.com/silver-diamond-ring.jpg

  • klocka

    http://2.bp.blogspot.com/_omx-dfVUD6Y/S5EFWL3-DhI/AAAAAAAAAIs/rRN5rTyeawo/s400/37552010132415430770242_XL.jpg

monday morning

hemma nu från u-red

jag på väg till u-red

en liten del av den långa kön^

ja som sagt jag är hemma nu och jag är helt slut efter helgen..

När vi kom fram i lördags vid 11-12 tiden så var det en jävla lång kö in.. dom sa att den var ca 3 timmar lång. så vi gick ju runt i affärerna utanför (inte mycket att se på). När vi väl bestämde oss för att ställa oss i kö var klockan ca 2 och då var kön fortfarande lång men inte lika.. men vi kom in vid ca 3 tiden. Det var tydligen också besöksrekord på ullared den dagen!


Vi hade ju hyrt en stuga där så vi sov där över natten.. det var faktiskt en riktigt fräch, stor och fin stuga så det var verkligen mycket pluspoäng!
vi vaknade tidigt på morgonen och fick städa stugan mm så vi var framme i gekås runt 8 tiden och vi åkte sedan hem till mölndal runt 3 tiden!

on my way 2 Ullared

Nu sitter jag i bilen på väg till Ullared! Så om ca 2 timmar är jag framme :)

äventyr i åby

Är helt slut och ligger nerkrypt min varma goa säng och verkligen njuter efter nadenttpromenaden i åby jag gjorde med Johanna och Kerstin. Det var verkligen ISKALLT ute trodde jag skulle avlida några gånger, så det är verkligen härligt att vara inomhus just nu. Men nu ska jag ta och sova, ska ju upp tidigt imorgon till Ullared! Tjingeling :)

mobilblogg

Bakdag på grevet idag med Johanna Petrén :)





2 dagar kvar

snart så är jag i himelen.. med andra ord ULLARED! jag Längtar och jag ska inte heller bara vara borta en dag, utan jag ska vara där en hel helg. kan det bli bättre?
jag ska då bo där i någon stuga på ullared campingen tillsammans m mysigt folk.

och vem vet, kanske träffar på morgan där? ;)

http://blog.liu.se/sisselacollman/files/2010/07/n193693028071_4135.jpg

lite små go

KAKOR SÄLJES

har nyss kommit hem efter grevet, kollade lite på paradise hotel och fick göra en del matte faktiskt! im good!
fick också med mig ett drös med kakor att sälja inför skidresan med resegruppen! :) så om någon är sugen på att köpa kakor är det bara att ringa ;) kommer nog dock käka en massor själv men ändå.


14 oktober

hejsan, lång dag iskolan idag.. men ska nu iväg på ett möte i komunhuset, så jag ska hämta upp Johanna nu. Hörs sedan.

johanna när vi var på hissingen för ngn dag sedan

sovmorgon

så himla härligt med sovmorgon! börjar kvart över tio idag nämligen, så jag har faktiskt kollat lite på det nya avsnittet av gossip girl .. Skit bra! om du också vill kolla på det klicka här--->Gossip Girl

http://perfectdot.info/wp-content/uploads/2010/09/gossip-girl.jpg

what to do next

Har kollat på två avsnitt av Grey's och har också tagit ett bubbelbad mysigt
jobbmötet idag var ju inte som jag hade tänkt mig, man skulle få gå en utbildning för att sedan nästa år få kunna tjäna lite pengar på att bli VAKTMÄSTARE! sjukt.. så jag vette fan hur jag ska göra , om det ens är värt att göra de?



me and my girl amira!

skinnbyxor

HOT OR NOT? ja det är frågan.. själv tycker jag att skinnbyxor är riktigt snyggt (om man matchar dem med rätt plagg det vill säga) så jag ska ta och inskaffa mig ett par sådan då jag får pengar.

vad tycker ni om skinnbyxor?

http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/audrina-patridge-club-1169-8.jpg
Audrina i The Hills med riktig snygga brallor

sallad a´ la amanda

Är hemma från skolan, inte så jätte lång dag idag och tur är la det.
Så jag har gjort en sallad skit god verkligen, och tog inte heller så lång tid att göra den, ett stort plus för det! Men nu får jag ta och göra lite läxor innan jag ska dra iväg till jobbmöte tillsammans med Guzman. Ha d gött



min sallad

Godnatt

och sov så gott, det har varit en rätt seg och lång tisdag.. så man kan säga att jag är jävligt trött just nu.

jag har ju funderat lite på att ta och skaffa en tatuering, men när jag ska bestämma mig vart jag vill ha den blir jag lite fundersam, jag hade ju tänkt att jag skulle sätta den på ett ställe på foten men sedan då tycker jag att den skulla passa bättre någon annanstans.. sicket problem jag har.. haha

http://www.pulsarmedia.eu/data/media/21/Kat_Von_D.jpg
En snygg brud med lagom mycket tattueringar, KAT VON D

jobba på grevet med ggmannen

Jag sitter här nu på grevet och jobbar och kollar på fotboll. Random tisdag?

bild från taize, guzman & me

my lovely friends

Sitter på hemkunskaps lektion tillsammans med Goa brudar



här är en av gobitarna; Jessica Älskling

time for school

godmorgon!
nu blir det skolan som gäller... hade gött!

jag har skaffat sidecut!

ja igår så fick jag och johanna en inpulsattack och vi snagga sidecut båda två! vad kan man säga.. nice price at burger king?


jag i min nya jacka!

hemma från stan

är nu hemma från stan med wirre, vi tog mopparna in och det var ganska svårt att hitta ett phus, men när vi väl gjorde det så körde vi fel väg och kom ända till hissingen.. där fick vi iaf köpt oss en korv ;)
sen i nordstan fick vi köpt oss lite saker, jag fick min älskade jacka, sista exemplaret och den var i min storlek! det var bara meant to be!



the jacket

 

åh denna jackan kommer jag (förhoppningsvis) att värma mig i nu i höst/vinter den är sjukt snygg och kostar inte alls mycket på H&M, den finns i blått, grått och svart.

I did it!

hahahh jag äntligen gjort en sidecut! hahha det är sjukt ju, första gången i hela mitt liv som jag snaggar mig, men det blev riktigt bra iaf... tror jag ;) men jag har gjort det och det finns ingen återvändo nu dirrekt.

bild kommer
lite senare, anntagligen imorgon, men nu så ska jag fortsätta att göra lite läxor. ha de gött!

två nötter på en moppe

är nu hemma från en tripp med johanna i stan haha var ända ute på hissingen för att hämta en sak! hahah det var fan en upplevelse kan man säga, trodde fan att jag skulle dö vissa stunder hahha men som tur var dog vi inte!


ett skämt eller?



jag har nu kommit hem ifrån frölunda och jag fick bara 200kr för dom jävla spelen, det var typ minst 10 stycken. värsta skämtet ju!
men jag fick i alla fall köpt mig en pälsmössa för pengarna, gryyymt snygg är den! :D
men nu så ska jag dra till johanna älskling!
ciao

fit for fight

godmorgon godmorgon!
jag har nyss ätit frukost och ska ta och fixa i ordning mig, sedan blir det frölundatorg med mammsen och lillsyrran, ska nämligen lämna in lite sims spel i någon affär där så att man kan få lite cash för det är ju aldrig fel! ;)

jag just nu

Dagens

jeansjacka-vila spetsklänning-moonsoon jeans-gina skor-nelly klocka-knokk armband- taizé (köpt i frankrike)

sidecut

Sidecut är något som är riktigt riktigt snyggt och jag har funderat rikrigt länge på att göra det! och om det är så att jag tröttnar på det så är det ju bara att gömma det så att säga.
Jag får bara ta och fråga någon av mina vänner om de har en rakapparat elller så får jag ta och inskaffa mig en själv så att jag kan göra det så fort som möjligt! :D

men vad tycker ni om sidecut HOT or NOT?
jag tycler det är HOTHOTHOT!



kan det bli bättre

är hemma från skolan idag också. Kunde verkligen inte komma upp i morse!
så nu sitter jag framför tvn och ska kollar på ett avsnitt av vampire diaries med varma mackor och en kopp te. kan det bli bättre?

http://www.tvseriesplanet.com/wp-content/uploads/2010/09/The-Vampire-Diaries-season-2.jpg

Pälsmössan?

nu börjar det bli lite kallare ute och då kan det vara bra att ha en mössa, själv tänker jag att inskaffa mig en pälsmössa.
vad tycker ni om sådanna mössor? :) själv så tycker jag att dom är riktigt heta.

http://niickoo.blogg.se/images/2009/dxl755_71481_16015_42_6370_64960928.jpg

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks..

gryyym låt som jag håller på att lyssna sönder på!


Daniel Adams-Ray Gubben i lådan!

Bumpy ride



hejsan alla gobitar!
jag har nu varit sjuk en hel del i veckan, så det har varit mycket tv tittande och en hel del glass!
men jag missar iaf orienteringen med skolan idag ;) BOOM!
så nu hade jag tänkt att sätta på en go film att mysa framför tillsammans med en stor kopp te!