me and my sweet darling at school today

damn you're on fire


Idag har jag hunnit med både jobb och hemmaspa.
Jobbade från 11.45-14.15 idag. Gick som igår faktiskt oerhört snabbt, ovanligt faktiskt! brukar annars bara kolla på klockan och längta efter att dra hem. Plus i kanten var det också att man fick dra hem från jobbet en halvtimma tidigare! Så med andra ord var det en bra dag på jobbet, underbart!

Nu återstår det massor av läxor som ska vara klara till nästa vecka, orkar jag börja med skiten? ne skulle inte tro det!! Men jag får väl ta tummen ur och bara göra det, får liksom intala mig själv : JUST DO IT!

äntligen bokad

Tumblr_lmpqegqbln1qan1eeo1_500_large
Nu har jag äntligen bokat vaxning inför sommaren. Ska tillsammans med Rebecca i Juni vaxa mig för första gången! Haha är redan typ nervös och spänd inför det. Massor av frågor poppar upp i huvudet på mig, liksom kommer det göra konstant ont, kommer man vara helt exposed (ska göra brasiliansk) o.s.v.  haha men lär  få känna det då. Den dagen den sorgen liksom! ;)
Men det var så jävla bra ändå, hade köpt ett erbjudande på Groupon, så för hela ben, brasiliansk och armhålorna så betalade jag bara 320:- Det är sjukt bra. För egentligen är det ett värde på 1220:- Snacka om bra deal! Blir hårfri och sparar massor av pengar samtidigt! kan inte bli bättre.

Det bästa med skolan

Jag är så himla glad och lyckligt lottad att jag har kommit i samma klass som dessa underbara brudarna, Jessica, Rebecca och Natasha. Hade seriöst inte orkat med skolan utan dem. De är underbara och kan knappt förstå att det bara är 4 veckor kvar IDAG, tills vi åker till Alanya! Kommer bli så jävla bra start på sommaren 12, det är stört hur bra det kommer bli!!!
Älskar er mina fina!