oscarsgalan 2011

ikväll blir det oscarsgalan som gäller. Har aldrig kollat på det innan så det ska bli riktigt kul! Ha en trevlig kväll. Kram A

uppsattsen klar!


hejsan, har nyss fått inskickat  uppsattsen om att få åka med till auschwitz med skolan nu. Får hålla tummarna att jag får åka med. Det är en från varje klass som får åka med, så chansen är inte så jätte stor..., men det hade varit en upplevelse man sent skulle glömma att få åka till Auschwitz. Jag skrev cirka en halv a4- sida (lite mindre) hoppas att det räcker och att jag fick med allt som de ville att jag skulle få med.

aja nu ska jag ta och lägga mig i min härliga säng och kolla klart på min favoritserie just nu, Pretty little liars :)

ph: by me





hemma igen

Hejsan, jag har nyss kommit hem ifrån stan med Frida, vi hade det riktigt mysigt med lite shopping letande och subway käkande, jag fick köpt en present till Amra också. Det blev en Onepiece, en orange-grå. Hoppas att hon blir glad för den iaf! Nu ska jag fortsätta min kväll framför tvn med en härlig kopp te och lite popcorn, nice! Puss A

övningskörnings möte..

hejsan, nu ska jag på möte för att mina föräldrar ska bli begöriga till att börja övningsköra med mig... lite segt att behöva sitta och göra det på min födelsedag i 3 timmar, men what to do!

ha det gött så länge

pictures from the spa/hotell


själva spaanläggningen/hotellet



hotellrummet

mammi och ja

mammi

jag dårå

chokladsoppa med apelsinglass

glass med marsmallows & fikon



HA EN UNDERBAR FORTSATT DAG, DET KOMMER IAF JAG HA!

17 Februari 2011

GRATTIS TILL LILLA MIG! haha idag är det min födelsedag wiho! dagen kunde heller inte börja på något bättre vis, med underbart god frukost och en riktigt mysig tillvaro, dock fick jag vakna lite tidigare än vanligt men det var okej ;) sedan fick jag också en liten present av mamma, en mary kay bodylotion, som luktar mums!






sedan checkade vi ut från hotellet och nu sitter jag här hemma och myser framför tvn med en go och härlig kopp med te!

ciao A


a day fit for a princess

Hejsan! Denna dagen har verkligen varit helt underbar. Eftersom att det är min födelsedag imorgon (jag blir hela 16år!) så har jag och mamma varit på spa. Det var så himla härligt med det spaprogrammet vi gjorde. På programmet så n fick man basta, bada i varma källor, dricka te, koppla av, duscha i isregn och tropisktregn och massor av annat härligt. sen blev det god mat och god efterätt i restaurangen på hotellet. Nu ska jag ta och kolla klart på n ci s och sedan ta och sova för imorgon blir det en tidig hotellfrukost! Jag kunde inte fått någon bättre födelsedagspresent!

Valentines day

Hejsan, alla hjärtans dag var igår. Jag hade det riktigt mysigt med mina härliga singel brudar, Elin, Frida & Weronica. Vi mysade och hade det underbart roligt på Bohus Malmön (weronicas land) vi köpte mat och grejer och hade en underbart god middag,kyckling med potatis, mums! Till efterätt blev det glass i stora lass. Det var massor av tv mys med te och massa skit snack. Så det var med andra ord en mycket lyckad alla hjärtans dag för min del! Vi var bara där igår och nu sitter vi på bussen hem igen till götet, bara två timmar kvar tills vi är framme! Kram A

rosa badbomb & elsas mode





har nyss tagit ett bubbelbad med levande ljus, en rosa badbomb och boken elsas mode, ett mysigt slut på denna dag :) fast jag har väl inte gjort mer än att mysa runt hela dagen hehe.. man blir en aning rastlös faktiskt. Men nu ska jag ta och sova, det är som sagt Nationella imorgon (skriftligt i svenska). jag hoppas och tror att det kommer gå bra! ;) får bara hoppas att febern är borta så att jag har huvudet på skaft!

sleep tight, love A

girls talk, and they talk a lot

vi tjejer i allmänhet  är riktigt falska mot varandra om man tänker efter.. vi beter oss som bästa vänner för stunden och sedan om den andre lämnar rummet så säger man något elakt om den.. (inte mot alla, men mot de flesta) det ligger väl i våran natur? eller vad ska man säga.. jag erkänner att jag är ingen ängel heller, jag är ju tjej ;) men de flesta har nog någon gång snackat bakom ryggen om någon? men det är ju så att när man snackar om någon så brukar de alltid komma ifatt en, och den man har pratat om får reda på det, men lets face it tjejer snackar som sagt. Och det är inte lite. jag tror seriöst att det inte finns en enda tjej i hela värdlen som inte snackat skit om en annan tjej. Jag tror inte det är för att man är "avundsjuk" på den andre, utan det är så att man stör sig på något men har inte lusten/orken att ta upp det med den man stör sig på. För man orkar inte hålla på med massor av följande konflikter. Men ibland så är det bara en groda eller två som råkar hoppa ur munnen, och det kan man väl inte riktigt hjälpa, eller?

Burlesque - Christina Aguilera







Burlesque är nu officielt en av mina favoritfilmer! den är grym! Och Christina Aguilera sicken brud, hon har verkligen en stor röst till den lilla kroppen.



Tim Berg- Seek Bromance



Godmorgon!
jag stannade som sagt hemma idag från skolan. Vaknade skit tidigt också för den delen och kunde inte somna om sedan :( livet är surt ibland, men humöret höjdes en aning då jag kollade på denna videon :) det ser så jävla härligt ut, eller vad tycker ni?

Tangled - Rapunzel

Åh jag har nyss kollat klart på Trassel, jag älskar verkligen Disneyfilmer och denna var inget undantag. Den var jätte bra och mysig! Rekomenderas stort. Men nu ska jag ta och lägga mig, det blir nog ingen skola imorgon för min del, mår inget vidare.. Godnatt allesammans

look a like?


vissa har sagt till mig att jag är lik Anne Hathaway på ett sätt. jag vet inte rikitgt , kanske en liten bit?

vad tycker ni, är vi lika?

amanda?


anne?

nationella




hejsan hoppsan! :D
idag var det då nationella i svenska, och jag antar att jag inte var den ende som gjorde det idag heller för den delen ;) så det blev en mycket kort skoldag för mig idag för jag gick hem direkt efter. mådde sämst nämligen, febrig och ögonen känns som att de ska ploppa ut vilken sekund som helst...
Men jag tror allt det gick bra för mig :) får bara ta och tagga inför nationella på torsdagen då..

count on me - bruno mars



detta är helt klart favoritlåten just nu! den är verkligen bra och den sätter sig verkligen i huvudet, om det är bra eller dåligt får ni bestämma själva ;)

kram amanda

åh jag hatar personer som..

...lovar en sak och som sedan "glömmer" av och förnekar det sedan.. Om man har sagt någonting så ska man stå för det och INTE leka senil.. Tragiskt

godnatt

nu går jag och lägger mig. Är helt bombad i huvudet.. Godnatt och sov så gott!

i belive in Faith

myskläderna är på och jag ska ta och sätta mig ner och plugga det sista på son som jag har tills imorgon. Jag har faktiskt inte gjort annat än att göra skolarbete idag, för jag hann inte med någon träning. Men nog om det. Ha det gott! :d

mums-smothie

jag har nyss gjort denna underbart goda hallon smothie! Det tog mindre än en minut och fixa. Den innehåller bara- lite frusna hallon, naturell yogurth och en skvätt juice.

åhh jag är så glad!




äntligen så funkar min mobil igen :D det var nämligen så att mobilen låstes pga av att man skrivit in "mönsterkoden" för många gånger (niklas som fuckade den) så jag har varit utan min mobil hela jävla dagen.. och jag har suttit och försökt laga den också hela dagen. så när jag kom hem från när jag hade vartit hos johanna så tog jag och googlade hur man skulle göra och wips var den lagad! :D det tog "bara" 3 timmar att förstå hur man skulle göra.. hahaha ;)

mean girls 2 var...

...inte ens värd att kolla på.. den var riktigt lame! Från början var det riktigt genomskinligt om vad som skulle häna och det blev inte heller bättre med att skådespelerarna sög riktigt hårt!

så mitt tips till dig är att inte kolla på den :)

första februari - avklarad


hejsan, det är sjukt hur fårt tiden går egentligen och enligt mig är det bara rätt härligt ;) ! det har redan gått en hel månad sedan sista dagen på år 2010, awesome.
idag i skolan kom brandkåren förbi för det hade börjat tjuta i gympasalen, och gissa vem som ligger överst på mistänkt listan? jo jag och två vänner till, (jessica o weronica),  för vi gick där ifrån sist? lite stört.. men iaf efter skolan så drog jag och johanna in till stan och hade en liten mysig stund. sedan så har jag tagit ett bad och även fått pluggat lite inför alla läxförhör och så tills imorgon... lite mindre kul men "what to do"

nu ska jag göra det sista på engelska läxan och sedan ska jag krypa ner i min varma goa säng.

kram amanda