the end of something is the begining of something new

Hej! Helgen är redan slut, bara några timmar kvar utav den innan det redan är Måndag igen.. Denna helgen har jag haft för mig ett och annat, har jobbat en del också för den delen. Efter jobbet i Fredags så gick jag på midnattsbio på den nya filmen Hungergames med mamsen och Amra. Den var hur bra som helst och verkligen sevärd! Var riktigt trött nästa dag då jag skulle upp tidigt för att jobba, men det gick fint ändå. Efter jobbet blev jag upphämtad av Vanessa för jag och Amra skulle stanna natten över hos henne och Hans. Hade det riktigt mysigt med en och annan film och massor utav gottigheter till det! Sedan idag hade vi lite pyssel för oss innan det var dags för mig och Amra att bege oss hem. Gjorde ett riktigt fint armband faktiskt, blev hur nöjd som helst!

När jag kom hem blev det för mig att börja övningsköra lite och ut i trafiken hamnade jag. Det gick riktigt bra!
Avslutade kvällen med en promenad med min underbara Johanna! Så med andra ord har jag haft en riktigt fin helg! <3
vad tycker ni om det ?

just say fuck it and smile!

Snacka om att jag börjar känna av stressen av skolan nu! Jag har så himla mycket plugg nu så det är helt sannslöst. Har fått reda på att jag ska ha 2 prov + nationella nästa vecka, Idrottsprov om kost, fysikprov och så ska jag skriva ett svenskatal inför nationella då.. Plus att denna veckan har jag ett jävla mördararbete i SOn som ska vara klart på Söndag som inte är i närheten av klart. PANIK!!! Får helt enkelt jobba röven av mig och se till att få allt gjort!! Så nu ska jag fortsätta med studierna. CIAO

jag och fina Rebecca @ school today

75min box = helt död!

Jag är helt slut i hela kroppen! Har precis kommit hem från ett 75 minuters boxningspass på Sportlife, Almedal. Jag har ingen ork i armarna kvar längre haha. Men det var riktigt kul att pumpa gärnet, känner mig så duktig nu hehe. Men speciellt roligt var det att träna tillsammans med Weronica, för hon gav verkligen allt! Härligt att träna då! Men nu ska jag ta och käka lite frukt och sedan ta och lägga mig! Ha det fint!
haha är man pumpad så är man hehe!!

19e Mars 2012

Godmorgon alla fina! Idag är det måndag, med andra ord ny dag, ny vecka! Vi får se vad denna veckan har att erbjuda. Ett som är säkert är att den kommer innehålla mycket plugg.. Har en och annan inlämning framför mig och massor utav andra "småläxor". Men nu ska jag ta och slänga i mig resterna utav youghurten och dra mig en promenix till bron. Ha det underbart!

PASSION FOR FASHION

Hej alla glada! Ligger nu i sängen, helt död efter att ha jobbat i 7h på donken. Men som sagt Cash is KING! Men innan jag ska sova så tänkte jag bjuda på lite bilder ifrån gårdagens modevisning! Lite kul var det faktiskt att se Sibel, ni vet hon från Top Model Sverige? Riktigt Nice! Men som sagt här kommer lite bilder på några utav modellerna! Enjoy!

saturdaynight

Hejsan! Har spenderat min lördagkväll med Amira, haft riktigt mysigt! Först var vi på modevisning inne på NK (bilder kommer). Sedan så stack vi hem till Ami en stund och hade det allmänt trevligt, och sedan avslutade vi kvällen hemma hos mig med en burk B&J och andra gottigheter framför en go film, med mycket ögongodis. Så för att avsluta min lördag så har den innehållt mycket goott!

GCTroops Cheerleading

Innan idag så var jag i aktiviteten för att heja på Jessica, min goa klasskompis. Hon tävlade nämligen i cheerleading och hon var riktigt, riktigt G R Y M! Var hur kul som helst att kolla på. Brevid mig på läktarbänken var Rebecca, och jag ljuger om jag inte säger att det var tillfällen då vi såg helt chokade ut då dom gjorde riktigt sjuka stunts.

goldwellvisning

Förra veckan var jag som sagt på frisyrvisning för Goldwell. Min kusin var en utav modellerna och var riktigt duktig! Jag fick med mig hem några bilder från kvällen. Har aldrig varit på någon frisyrvisning innan så det var intressant.
Foto: Jag, Redigering: Linnéa Alsiö

one hell of a cute couple!



Tycker att dessa två är så jävla söta ändå. Han är enorm och hon är en pygmé. Skulle nog själv inte sagt nej till some dark choclate, stor (kanske inte såå stor som på bilden men ändå ca 2m) och muskulös!  Vad tycker ni om paret ovan, gulligt eller bara udda?

8e mars 2012

God eftermiddag allihopa! Sitter nu och kollar på Bachelor pad på tv11. Älskar verkligen sånna "kärleksdrama" serier. Kom precis hem från skolan (första dagen i skolan denna veckan för mig hehe) och ska ta och sätta igång och öva på spanskatalet inför imorgon... blir bara så trött av att ens tänka på det för har inte ens börjat att skriva ner vad jag ska säga. Ska senare ikväll iväg för att ta kort på min kusin när hon ska gå visning. Ska bli riktigt kul!

KONY 2012 ~ ta er tid och kolla videon!

Kony 2012

4e mars 2012

Det har varit mycket som hänt denna vecka. Alldeles för mycket.. Så då passade det inte bättre än att avsluta veckan med att vara med nära och kära. I fredags fika jag med tjejerna i klassen på Fröken Olssons Kafé, sedan blev det fredagsmys med min bästa Johanna. Satt och prata om allt mellan himmel och jord, käka gott, drack och sjöng för fulla muggar så att rösterna blev alldeles hesa. Så det ska vara, helt Underbart med andra ord!
och Igår så hade vi födelsedagsfirande med pappa för mig, Amra och Vanessa. Var på resturang och åt go mat och det blev utdelning av presenter. Aldrig fel! Avslutade dagen med ett nattbesök hos Alexandra, satt och tjöta och hjälpte henne med en grej ;) hehe.
BTW: JAG HAR ÄNTLIGEN BETALAT HELA RESAN TILL ALANYA!!! Nu är det bara fickpengarna som återstår