night of my life

Jag hade en sjukt otroligt rolig artonårsdag! Jag firade den tillsammans med mina underbart goa vänner i en lokal i närheten där jag bor! Dagen började med att jag väntade på min underbaring Johanna skulle komma förbi, när hon väl kom hit så hade jag och Amra förberett en liten drink gjord på youghurt, hallon, lime, saft och vodka! Underbart gott blev det haha! Sedan så satte jag mig ner för att fixa det sista med gästlistan.. och när Johanna räknade ihop hur många det var på listan kom hon fram till att det var 145 namn hahah då alla "plusones" var inräknade! Om jag inte var nervös innan så gjorde hon mig det då haha! Sedan drog vi till lokalen, plockade undan alla stolar och bord och fixade med musikanläggningen! Efter vi var klara där drog vi hem till mig igen åt lite go tacosmat och annat gott slank ner. 
 
Vi drog till lokalen vid klockan åtta. Jag, Johanna, Amra och även mamma. Hahah ja mamma var med.. det var nämligen tvunget att en som var över 25år skulle vara på plats under hela kvällen! Så hon satte sig i garderoben till en början och kollade på melodifestivalen på sin iphone tillsammans med en påse popcorn. hahha det var en rolig syn måste jag meddela! Innan alla kom så drack vi några drinkar och dansade loss på dansgolvet. Hahah men konstigaste var nog när jag står och pratar i telefon vid ytterdörren, jag står alltså helt stilla med telefonen i min enda hand och min röda drinkkopp i den andra handen, och helt plötsligt så ramlar jag bakåt hahah! Jag tappar förstås hela drinken, som tur var INTE över min vita tröja hahah (there is a god!), jag kunde inte komma upp själv utan fick hjälp av Johannie och Amra hahha dom måste trott jag vart efterbliven eller något när dom ser mig helt plötsligt flyger bakåt gahah vilken syn! 
 
Jonas var den första som anlände eftersom att han skulle agera som "haffla securitas" hans egna ord inte mina haha. Han skulle altså stå i dörren och släppa in de som var med på listan osv. Om han gjorde bra jobb eller inte går att diskuteras hehe! Fick förresten en present av Jonas som självklart uppskattades, jätte gulligt av honom. Fick faktiskt förövrigt otroligt fina presenter av mina underbar vänner! En present som verkligen uppskattades var ett litet silver halsband med en hjärtberlock som mina Donken vänner Anton och Bawan gav till mig! Jätte fint! <3
Under kvällen var jag mycket på dansgolvet (så klart) och en liten rolig grej hände i början då alla inte hade "värmt upp", med andra ord inte fått i sig tillräckligt med dricka.. tycker det är synd att man inte kan släppa loss utan alkohol i blodet, men men tillbaka till min histora: Så alla satt ju som sagt bara på stolarna runt om i rummet, och in kommer jag och börjar dansa. Tror ni inte att jag gör en "bambi på hal is" haha mina ben åker åt varsitt håll så kommer nästan ner i splitt hahah. Jag trodde jag skulle dö, för jag kunder verkligen inte komma upp, jag satt fast hahha. Som tur var så kom Johanna och drog upp mig, alla andra satt bara och stirra hahah, dom trodde väl att jag skulle göra något sjukt försök att vara gymnast eller något hehe, för jävla roligt! Sedan kom johanna med ett toppen förslag om att byta ut mina 14cm höga klackar till mina hederliga platåconverse! Bra förslag! 
Sedan så började folket få i sig mer och började därmed dansa mer! Jag hade verkligen det sjukt roligt! Självklart inträffade det lite saker på festen som är klassicierat som "drama" hhaha, blev chockad ett antal gånger! Först kom det några engelska "tree hugers" som ville komma in och festa dom med, men dom fick Jonas därifrån. Sedan så blev det ett fönster som gick sönder på festen.. Men det var bara en olycka, lilla söta rara Mattias ställde sig bara mot fönstret och lutade sig mot det med ryggen och helt plötsligt sprack det.. Stackarn! men som tur var så skadade han sig inte, utan var jätte gullig och sprang runt där och plockade upp allt. Sedan var det också någon idiot som hade tagit upp brandsläckaren och börjat spruta med det i köket, och sedan var det någon annan schome som råkat sätta sig på brandsläckaren och den började spruta ännu mer! Just i detta tillfälle kommer min mamma ut ur garderoben och ser detta, så hon var inte jätte glad, så hon går ut på dansgolvet stänger av musiken och börjar gorma lite på allt och alla. Hon ville egentligen stänga ner hela festen, men hon tänkte att vi kunde vänta till iaf efter tolvslaget (då jag verkligen fyllde 18) men det blev lugnt efter det och allt löste sig, det blev tillochmed så att mamma gick upp på dansgolvet och började dansa gangnamstyle haha!
 
 
Men tolvslaget var helt magisk! Prick klockan tolv kom mamma fram till mig med en tårtbit och en gaffel. Så där var jag mitt på dansgolvet tillsammans med Becca och det blev att vi tillsammans tryckte i oss prinssesstårtsbiten! Sedan tryckte folket upp mig på ett bord och där stod jag och hade uppsyn över hela dansgolvet och det var verkligen en underbar känsla att höra alla sjunga "ja må hon leva" till mig. Jag blev ett och annat rörd! Så där uppe stod jag med en bukett med klubbor i handen och hur glad som helst! Jag hade fått buketten av Johanna i min klass, hon hade kommit direkt från flygplatsen så jag blev väldigt överraskad att få se henne där. Samma gälde Guzman som också precis landat i Sverige igen. Jag fick en flaska med Pisco av honom, en liten interngrej, hehe!
Så otroligt fina vänner har jag som verkligen gjorde min dag! <3 
 
Kvällen slutade klockan två, då spelades den sista låten och man fick dansat en sista gång innan alla drog därifrån. Verkar som om jag inte var ensam om att ha en kul kväll! Sedan blev det att vi städade upp allt till klockan halv fyra. Eller när jag säger vi så måste jag ge den mesta crediten till Johanna och Mamma då dom gjorde det mesta grovjobbet och fick allt uppstädat! Utan min lilla partypingla petrén tror jag nog att både jag och mamma hade gått under den kvällen hehe! Vad skulle jag gjort utan dig min diamant! 
 
För att summera denna kväll säger jag : Glädje, Dans, Kul, Drama, Insidenter, Roligt, Vänner, Minnesfullt, Underbart! 
 
 




 

Happy Valentine

Det är den 14/2 idag, med andra ord Alla hjärtans dag! Denna gosiga dag har jag spenderat tillsammans med mina hjärtan Johanna och Amra! Vi drog in till stan för att hjälpa Johanna hitta en liten present till hennes Emil, när vi väl funnit en present drog vi till ett litet Café där jag fick käkat en smarrig semla, första för iår! 
Efter våran lilla fikastund drog jag och Amra till Bergakungen för att kolla på Beautiful Creautures klockan 3. Kan ju bara säga som så att det var en riktigt bra film, som jag rekommenderar att se! Älskar filmer som innehåller magi och lite övernaturliga saker, har gjort det ända sedan jag var liten då jag önskade att jag själv var en liten häxa haha. Så det var verkligen en film som satt mig i smaken! 
 
 

REBELLS

Hej på er! Igår blev det att jag vaknade vid 10 för skulle träffa Bawan på gymmet i kållered kl 11. Vi körde lite kondition på crossen och bandet sedan avslutade vi med några magövningar. Blev mer utav en tjötstund på bandet än vad det blev att vi sprang, men vi rörde på oss iaf! Sedan efter gymmet drog vi till en utav Thairesturangerna i Mölndal och käkade go buffé! Satt hur bra som helst efter träningen! Och det är alltid lika roligt att träffa Bawan, man får alltid ett gott skratt när man är med honom! 
 
Sedan kom Johanna över till mig och vi umgicks lite. På kvällen kände vi att vi blev jävligt sugna på en fet burgare, så jag, Johanna och Amra drog oss till donken, where I work haha. Så där satt vi ett redigt tag tills mamma började ringa orolig över vart vi helt plötsligt tagit vägen, så vi pallrade våra arslen hem igen. På vägen hem såg vi att dörren in till Åbys bandybana var öppen så vi smög in och kikade läget. Det slutade med att vi sprang ut på isen lite och roade oss en stund. Enda tills någon utav oss, haha har ingen aning vem, började "skrika" att den såg någon i andra änden av isen. Så vi började springa för våra liv därifrån, och kan ju säga som så att det går inte så jätte lätt att springa på is hahha. Vi måste ha sett jävligt roliga ut! Sådan rebeller är vi ;) 
 
 
 
 
 

Sports Break

Börjar första dagen på lovet med en riktigt go lunch med min finaste Johanna på Jensens Böfhaus. Hade det riktigt mysigt och maten satt underbart gott i magen! Billig och bra mat, kan det bli bättre? Nä skulle inte tror det! Fan billigare än donken haha! Vi tog oss sedan en liten rundtur i stan och Johanna fick hittat en tröja som hon ska ha på min fest. Gaah! Det är fan inte långt kvar nu tills den stora dagen! Längtar som fan! Är både nervös och excited at the same time! Det lär ju bli ett antal folk som om man säger så, och jag hoppas bara att lokalen kommer rymma alla! Men i värsta fall får väl folk stå utomhus haha! 
 
Efter stan åkte jag och Johanna hem till mig och vi hade lite filmmys till "Life as we know it" och "Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko", snacka om att det var längesedan man såg på Eva och Adam. Så det blev en liten trip back to memory lane!
 
Sedan när Johanna skulle dra hem följde jag med till Mölndal för att jobba lite på brännan nu inför la fiesta! Hade tänkt ha på mig en vit tröja, så en solbränna lär ju passa jävligt bra till det, eller hur! Träffade även Jonas och Kevin där på gymmet och de taggade mig ännu mer inför festen min, lär bli hur kul som helst! 
 
 

bitch, I got needs!

 
Som sagt var och firade Louise och Ida igår! Det var en upplevelserik kväll om man säger så, haha! 

Geeks

Ska snart bege oss hem till Louise för att fira hennes och Idas 18årsdag! Partytemat är Highschool/College tema, så jag och Johannie bestämde oss för att gå som töntar. Vi höres!

Summerburst & födelsedagen i sikte!

WOOPWOOP! Har nu äntligen fått bokat summerburst den 7-8 Juni och det känns underbart! Det kommer bli så jäkla fett, liksom att få se David Guetta, Steve Aoiki med flera, kan ju inte bli bättre! Längtar verkligen, det blir jag Becca, Paulina och Ebba som hade tänkt dra tillsammans dit! Åh fan vad man ska dansa och supa haha, can't wait!

Sedan har också mina partycups som jag beställt kommit hem i brevlådan som jag ska ha till min födelsedagsfest! Börjar redan känna av nerverna inför festen och det lär bli en kväll jag kommer minnas gott och länge! Ska bli så himla kul haha!

Just nu så har jag lite myskväll hemma med becca och har käkat lite girigheten framför några goa filmrullar! Älskar't <3