nervös...? ja, kan man lugnt påstå

Har haft en riktigt mysig dag idag tillsammans med Johanna och hennes pojke Emil. Blev en tur in till staden Göteborg, vi gick runt lite och sedan drog vi något att äta. Senare på kvällen drog vi ut på en promenad och prata allmän skit. Riktigt härligt, både lite motion och gott sällskap, kan ju inte bli bättre :) Men nu måste jag försöka sova! Jag ska upp tidigt imorgon för jag ska göra en liten grej.. En grej som jag aldrig gjort innan så jag är en aning nervös.. Men blir säkert jätte bra. Vad tror ni det är för något jag ska hitta på? ;)

bad teacher

nu ska jag och syster dra iväg och kolla bio! myyyysigt värre. vi hade tänkt dra moppen in så får bara hoppas att gamla Bettan har lite såpa kvar ! puuss

italien dag ett

Hejsan! :) jag ska nu framöver berätta i olika inlägg, om vad jag hade för mig i Italien, dag för dag. Jag börjar med dag ett (daaah ;) haha)

Det började med att vi kl 10.30 lyfte från säveflyglpats till italien, rom. Efter 2,5 h var vi äntligen framme, eftersom att vi åkte med Ryanair så kändes flygturen längre än vad den egentligen var.
Men när vi väl var framme tog vi taxi in till centrala Rom. Där mötte vi upp Bengts kompis Manuel som sedan visade oss våran lägenhet som vi skulle bo i två dagar. Sedan drog vi ut på äventyr ;) haha.
Vi kollade på olika kyrkor bl.a Pantheon, vi var även vid Fontana de trevi och kastade i ett mynt, så det är nu säkert att jag kommer återvända till den mest underbaraste staden jag varit i! Eftersom att man inprencip kan ta sig överallt genom att gå så blev man väldigt trött i benen. Så vi stannade på ett och annat café och tog oss något att dricka lite då och då. Sen på kvällen drog vi till Manuels resturang: Enoteca Barberini. Vi var så att säga VIP gäster, underbart helt enkelt! Maten var extremt god, och jag som inte brukar gilla kött kunde inte få nog av deras oxfilé :)
Vi var där riktigt sent så vi var riktigt trötta när vi kom hem till lägenheten igen så vi somnade alla på engång.
Våran första dag på resan kunde inte ha börjat bättre!



@the airport



ett utav fika ställerna

fontana de trevi

pantheon

pantheon

MAFFIA!

it has been a while!

hejsan! :D det var ett tag sedan jag skrev, men jag har ju som sagt varit i Italien! och direkt efter att jag kom hem från flygplatsen blev det att packa igen , för jag beslöt mig att följa med Amira till smögen, lite så där impulsivt! ;) Så jag ska sova i min alldeles egna säng för första gången på cirka 2 veckor, inte illa det!
Så jag firade min midsommar i smögen, det var jätte mysigt och man träffade på rätt mycket nytt folk. Jag såg den snyggaste , jag skojar inte , den snyggaste killen jag någonsin sett, men när jag vände mig om en kort sekund så var han sedan borta... så jag fick aldrig tillfälle till att gå fram till honom... tear! :( 
men det var riktigt kul ändå, fick även vara med i bakgrunden när S.O.S västkust filmade en "konversation" mellan två poliser och en man. 
Jag fick även med mig hem en pippitrjöja från smögen , som jag kan lova kommer komma mycket till användning!   
ni får ha det så bra, så ska jag gå och hjälpa mamma att måla om en köksmöbel.
ikväll blire antagligen fest igen, så vi hörs, ikväll eller imorgon! puss


Det kommer komma ett inlägg senare med bilder ifrån italien :)

mun mot mun metoden

hejsan! sommaren har börjat skit bra och lovet har redan pågått ungefär i en vecka,
det har var't en liten del badande , har redan gjort två dopp !! :O  haha jag vet jag är väldens badkruka. men jag är riktigt stålt över mig själv ändå ;) hahah
sedan har jag varit med underbara människor!
Plus
DET ÄR BARA EN DAG KVAR TILL ROM!!!

oh damn girl, i think you did... okey (?)

hejsan! kvällen var verkligen jätte trevlig :)
slutade dock att jag blev av med hatten min och mina bikinitrosor... great!
får hoppas att hatten iaf blir upphittad ;)
var verkligen en "vild" kväll..
innan själva såkallade festen började drog jag och mina honeys varsin pizza. fyfan vad det satt gott i magen, underbart! sedan drog vi bussen upp till sjön.

kom hem för cirka en timme sedan och hoppade direkt in i duchen, och nu kan man säga att jag är jävligt trött! så jag ska ta och nanna nu tror jag! vi höres :)





promnight

åh, igår var't det bal och grejer! hur underbart kul som helst!
det blev mycket dans med härliga människor!
kommer verkligen sakna kvarnby, även fast det känns skönt att sluta..


idag var det iaf sista gången jag någonsin kommer vara i kvarnbyskolan,
hade nämligen skolavslutning, hade ändå förväntat mig lite mer utan avslutningen,
kunde lika gärna ha fått betygen igår ist.
men ikväll blir det avslutningsfest vid sjön med alla nior, perfekt avslut på nian!

thunderstorm-

jag kan verkligen inte sova... om det är på grund av vädret eller att jag har många tankar i huvudet just nu, har jag ingen aning, antagligen bådeoch... jag kan helt enkelt inte bara sova. får väl sätta på ett avsnitt av 90210 så kanske jag blir lite trött tillslut.

imorgon blir det i alla fall niornas-bal som gäller, ska bli riktigt kul! är dock lite tveksam på min klänning.. men det blir säkert bra iaf :) känner att jag verkligen behöver somna nu för vanessa kommer förbi "tidigt" imorgon ,klockan 10, för att lämna av lite grejer.  pusspuss