godnatt babes

hejsan! idag var det en riktig seg dag i skolan, slutade kvart i fem... så hade lite svårt att konsentrera mig det sista, kanske inte så svårt att förstå? men imorgon blir det en mer chill dag, slutar runt ett, två. så ska nog sedan dra ut på en spring tur, vi får se vad vädret har att säga ;)
men nu ska jag ta och hoppa i sängs, har lite härliga tankar i huvudet som poppar upp titt som tätt, så kommer nog sova riktigt gott ikväll! vi hörs <3

bild från i somras, i smögen med amira

got 2 luv u - sean paul


workworkwork


hejsan! kom nyss hem från skolan och det är dags för matteplugg... så sminket kom av och onepiecen kom på. har även laddat på mig lite goda gubbar! så nu är det bara att sätta på go och härlig musik och ta och sätta i gång med helvetet :) puss

your lips tastes like a piece of heaven!

Här kommer helgen i bilder! Lite bilder från både Miss Li spelningen inne i Göteborg med Amira och festen vid sjön. Trevligt att få träffa det gamla "gänget" igen :) vissa var verkligen riktigt saknade! Men nu "back to the reallity" imorgon är det skola igen som gäller, så ska hoppa in i duschen och sedan får jag nog ta och nanna. Har fortfarande inte vant mig vid att gå upp så tidigt som jag är tvungen att göra nu... kl 6!!!!











miss li- Oh boy


Hej på er solstrålar! Nu drar jag bussen in till stan och ska kolla på Miss Li, tillsammans med Amira! Vi hörs senare :)

lets do this!

Nu blir det första dagen på gymnasiet som gäller! Ska träffa upp Patrik på bron och sedan beger vi oss till Aranäs, kungsbacka! Är lite spänd men inte alls nervös, blir väl det när jag sitter på tåget... wish me good luck! :)

























photo: linnéa

you make me forget all the bad things

Hej på er! Dessa senaste dagar har jag spenderat min tid hemma hos min storasyster i hennes lägenhet alldeles själv. Eller tja jag hade mina brudar med mig, Alexandra, Amira och Weronica. Vi hade det riktigt mysigt med både tvmys, (Glee har blivit min nya favorit serie!) och en och annan utgång :) så vi fick smaka på livet att flytta hemifrån och bo i egen lägenhet. Denna helgen har gjort så att jag vill bara flytta nu,nu nu!! Nästan så att jag ångrar mig att jag inte valde gymnasiet i växjö så att jag skulle få flytta redan iår ;)
Här kommer det några bilder från helgen.


ett riktigt jävla gott slut på sommarlovet! <3

nu drar jag till alex, ha det gott!


ciao!

if only you were here with me

Har precis kommit hem från stan. Fick med mig en hel del saker hem, men ingenting som jag hade tänkt mig. Varför blir det alltid så att man kommer hem med saker som man inte alls hade tänkt köpa? Så det blev tyvärr inga jeans för min del, det blev en t-shirt & lite smycken. Även en liten present till Alexandra som ska ha kalas imorgon. Så hade tänkt ta och nanna hos henne ikväll också så får ta och göra mig i ordning och packa en liten väska ;) puss på er!


jag just nu :)

iäm on my way to the city

Godmorgon solstrålar!
Hinnner inte blogga så värst nu för ska ta och dra mig in till stan snart, (hoppas jag senare kommer hem med ett par jeans,) så jag får sätta i gång att göra mig i ordning så att Weronica, Amira och Alice slipper vänta på mig allt för länge! Så ska trycka i mig det sista av frullen och sedan börja med att ta på mig lite kläder. Så bjussar på en bild från min lilla trip till landet så länge :) hade gött!

ph: Linnéa

no connection to the real world

Hejsan! Jag har nu varit borta på både husvagnssemester och varit på landet i lite mer än en vecka nu. Det har varit riktigt mysigt men jag ljuger om jag säger att jag inte saknat att vara hemma. Jag var borta med min mamma, lillasyster, min moster och hennes fyra hundar. Så det var emellan åt lite trångt att campa med dom. Vi campade precis vid vättern så utsikten kunde man inte direkt klaga på :)
Innan vi åkte iväg och campade i fyra dagar så var vi på landet, hemma hos min moster. Så träffade jag min underbara kusin Linnéa, vi gick på äventyrsfärd och tog en massor av kort. Vi hade det verkligen riktigt kul med både tjöt och händelserika upplevelser! På våran lilla tur så dog min mobil helt! Så den är helt paj, så jag var utan mobil i en hel jävla vecka, credit to me or what? Kännde mig verkligen borta från verkligeheten haha. Det var ju verkligen inte kul att vara utan min älskade mobil så länge, har liksom inte kunnat bli nådd eller nå någon... Men annars så har jag haft det riktigt bra :)

här är lite bilder från veckan



grillhinken användes flitigt.

jag och syster min i våra älskade onepieces!

på landet