meningslöst!

Idag var det nog en utav de mest värdelösaste dagarna genom tiderna! Jag fick mitt arsle till skolan där vi först hade psykologi och sedan på lektionen Hållbart samhälle så skulle vi på utflykt till Stadsmuseet i Göteborg. Fanns inte direkt någonting sevärt så man gick bara där och försökte ösla lite tid. Efter vårt lilla besök så gick jag och brudarna in på Jensens Böfhaus och fick käkat lite mat. Det satt verkligen gott i magen och det var riktigt trevligt att ha en liten mysstund med brudarna! Maten var toppen, men servicen var väl sisådär. Eftersom att servicen var så seg fick vi stressa till tåget som vi sedan missade och vi fick sitta och vänta på nästa tåg.
 
Kom tillbaka till skolan för sista lektionen (lite sena), vi hade Engelska med Kbe, haha fyfan vad underbar han är som lärare!! Han började lektionen med att berätta om när han skaffade körkort. Man kan ju säga som så att det var en jävligt rolig historia haahaha jag skrattade så jag grät! Undra hur det kommer gå för mig med mitt körkort! Man får ju hoppas att jag iaf har det innan året är slut! Ja jag vet att jag inte har varit flitig på att antingen köra eller plugga på teorin, så får väl helt enkelt köra en intensiv kurs! För jag ska bannemig ha körkort år 2013, så är det bara! 
 
Efter skolan så åkte jag och Johanna till frölunda och fick shoppat lite. Köpte med mig hem lite proteinpulver med smak av pärson splitt och en ny shaker. Ska verkligen satsa på träningen nu! Man har ju sommaren 2013 i sikte! 
 

what would I do without my big sister

Stannade hemma från skolan idag med, har varit så himla utmattad det senaste och trött på allt. Samt att man fått höra massor av nytt som jag inte riktigt vet vad jag ska tycka och tänka om bl.a. om familjen min. Då kunde det inte passa bättre med att ta en paus ifrån vardagen och träffa min älskade storasyster Vanessa och lille Leo. Riktigt skönt att få prata av sig lite och ta till sig de kloka råd som ges samtidigt som man leker lite med älsklingen Leo. Känns alltid så mycket bättre efter att jag pratat med Vanessa om saker och ting! Vad skulle jag göra utan dig!   
 
Så åkte in till min syster vid 10/11- tiden, hemma hos henne blev jag sedan bjuden på mat och även Alexandra, Vanessas kompis kom över på lunch. Vanessa, Hans och Leo ska ju åka bort nu om några dagar till Spanien i en månad så kommer inte att träffa dem på väldigt länge! Längtar redan tills de kommer hem hehe. Då ska vi ut på krogen, så är det bara för då är jag äntligen 18! haha vi har redan suttit och planerat lite vad som komma skall! Kommer bli hur kul som helst!
 
Ett utav de gulligate jag någonsin sett var att se Leo käka apelsin, Han verkligen atackerade apelsinbiten haha, verkligen bedårande! 
 
Under mitt besök blev det också en liten promenix till BVC, där lilla älsklingen skulle mäta och väga sig. Barnmorskan tyckte att jag och Vanessa var lika, vilket alltid är hur kul som helst att höra då min syster är sjukt jäkla snygg! Leo måste ha gillat barnmorskan också för han blev så uppspelt så han kissade på henne, haha lite kul!  
 
Efter BVC besöket tog jag och sa hejdå till både Vanessa och Leo för att ta vagnen hem till Mölndal igen för att sedan träna! Tränade med Johanna och det blev ett bra pass! Nu ska jag gå och lägga mig , drar till skolan imorgon! 

Hello Sunshine

Godmorgon! Idag blev det att jag stannade hemma från skolan, kände mig inte helt hundra så så fick det bli.

Igår var jag och gymmade på sportlife Almedal. Körde armar tillsammans med Sebastian som fick leka min PT. Jag kan säga som så att det känns i mina armar idag haha! Men det är gott med lite träningsvärk, det hör till!

Men nu ska jag ta och käka lite frulle och sätta på någon serie av något slag! Bjuder på en bild jag tog för någon dag sedan. Puss

My love, Leo

Igår var jag, mamma och Amra på besök hos Vanessa och Hans. Gud jag smälter varje gång jag ser lilla godbiten Leo! Mosters lilla ögonsten, helt klart! Var jättemysigt, vi fick käkat goa mackor och lite god kaka till det. Alltid lika mysigt att komma och hälsa på, love it!

Jag avslutade kvällen hos min fina Johanna och hade lite myskväll till den nya filmen Django! Grym film, riktigt sevärd, speciellt för dem som gillar en bra Tarrantino rulle!

cosy friday

myskväll är vad som gäller ikväll i onepiecen min framför den nya bondrullen!

"secrets of a trophy wife"

Har sett första avsnittet av "Secrets od a trophy wife" och my gaad vad detta är en serie att älska! Det handlar om fyra olika fruar i 20-30års åldern som är gifta med rika män eller bara helt enkelt lever en glamourös livsstil! Favoriterna är helt klart Jennifer och Leyla. Så jävligt snygga!
Älskade verkligen den från första stund och det lär bli en serie jag kommer följa! Hade ju som sagt själv inte sagt nej till en sådan här livsstil i framtiden! ;) 
 
 
Om du också vill se första avsnittet så kan du kolla på videon här ovanför! 

finally back!

Som rubriken säger är jag äntligen tillbaka! Med andra ord så var jag på gymmet igen efter en lång och äcklig förkylning! Har ännu inte blivit helt riktigt 100 men fan kunde inte hålla mig borta från gymmet längre! Längtat efter det rejält, haha så det kändes hur gott som helst att få pumpa lite skrot! Var även handboll idag i skolan som jag var med på och även det var riktigt kul! 
 

Casual Amanda

Första dagen i skolan idag efter att varit sjuk ett tag! Var ju en riktigt ovärd dag i så hade kunnat stanna hemma idag med.. men fick iaf få träffat min saknade becca och tjöta i kapp allt som hänt det sista! Alltid lika roligt! ;)

(dont mind the mess) 

friends with benefits, I like that shit

victoria's secret fashionshow 2012



 

Sometimes I can be a bit of a hypocrite

 
Gaahahah ibland undrar jag verkligen.. men har ni också någon gång kommit på er själv att bli sur över något som ni själva också gjort? haha för det har jag! Hycklare är vi allihopa!

keep calm and party on

 
Chosan! Igår var det 18års fest för Romeobröderna i Eklanda! Var inte så festtaggad som jag brukar vara för var helt död efter kvällen innan. Men det tog jag sedan ikapp då jag fått i mig lite smått gott att dricka och då jag väl anlände till la fiesta! Riktigt kul var det, roligt att få träffa folk man inte träffat på länge osv! 
Jag och Johanna hade med oss en liten presipent till pojkarna, och jag antar att vodkaflaskan uppskattades hehe. Åh snart är det min tur att få fira in 18 hela jävla år, snacka om att jag längtar! Supa, Knulla, Slåss 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got fucked by a bitch, and the bitch fucked me up good!


hey på er! det var fest hos mig som gällde igår. Det har inte varit så värst mycket fest detta lovet så kände att det var lika bra att fixa en själv! Så när mamma och Bengt var i Malmö hade jag det lite roligt här hemma :)



hände inte så värst mycket, men jag hade en riktigt rolig kväll! Alltid sådan standard att medan jag sitter och gör något annat, så drar Amra och Johanna till frank's gatukök och köper med sig hem burgare och pommes! För jävla gott haha, och även fast de inte köpte något till mig blev det att jag käkade typ mest av alla hahha oops!


PEACE
 

3 Januari

Hej! igår så var jag i stan en stund med min fina Amira. Vi tog en fika på Condeco och fick oss en liten tur i affärerna. Jag fick hem ett set underkläder, röda trosor med matchande bh, dock så såg jag sedan att det inte var samma röd... så blev lite smått irriterad! Efter stan så blev det gymmet med älsklingen Johanna! Gott att få svettas lite! 

 

drama is, what drama does!

Det är nytt år, och med det en ny start! Hade en riktigt mysig nyår med de jag verkligen tycker om! Började firandet tidigt med "alot of förande" med Johanna, och vi hade det verkligen partiiparti! Sedan började folket droppa in, även min lillasyster som fick det nya året infirat med mig. Hahah snacka om att hon har gått från "the good girl" till "the bad".. Hahah undra om jag har något med det och göra ;) men det var som sagt en syn att få se sin lillasyster bli uppkäkad av den enda jäveln på festen som inte kan tala svenska och knappt engelska heller för den delen hahah, dog lite smått! Haha amra fick löst mer än mig hahaha! Sedan som ni kanske vet så är jag rätt klumpig av mig, och det hjälper nog inte då att jag tagit mig ett glas eller två hhaha, men det var ju bara så jävla halt i köket såå jag ramlade ju självklart ner på knä hahha , sedan så skar jag min tå också. Hur lyckas man kan man allt undra! 

 
 Men självklart är det ingen nyår utan ett och annat drama, mycket blev sagt och man fick höra att man var det ena och det andra.. Haha så roligt att sedan se hur fejk man egentligen kan vara som person. Men det är sådant här man nu ska lägga bakom sig och börja på ny kula, intesant? :) 
Men nu ser vi till och taggar det nya året 2013, woop woop! Det blev ändå ett och annat nyårslöfte som jag allt tänker och hålla! Och det är att satsa på träningen, fullt ut! Så här lär det bli förändringar, med start imorgon! Nu ska jag fortsätta kolla på the Hangover nerbäddad i soffan min.