födelsedagsfirande

Hej på er alla fina! Igår var det födelsedagsfirande för Alice som fyllde 18år. Var först på middag hemma hos henne, där vi blev bjudna på lite pastasallad och andra gottigheter. Roligt att återigen få träffa folk som jag inte sett på länge. Sedan blev det utgång till Berså som gällde. Dansade och roade oss allmänt. Kvällen slutade med att jag och Elin stannade kvar sist utav alla brudarna, drog sedan till BK och sedan en taxi till Mölndal. Sedan blev det en riktigt hurtig promenix hem.
 Jag och Elin på Berså
 
 
 
 

Friday

Hey! Fredag idag som sagt och början på helgen. underbart! dock så har jag inte gjort så mycket idag. Kom hem från skolan kände mig inte alls bra så tänkte ta mig en powernap. Det blev att jag somna i två timmar och vakna av att någon ringde mig. När jag väl vaknar, känner jag verkligen att jo visst har jag feber. Så det blev en myskväll för min del, hade planerat att dra på fest men det sket ju sig då. Kollade istället lets Dance med mamma och mumsade på lite choklad, jordgubbar och en kopp te! Kände mig lite bättre efteråt, så åkte ut tillsammans med mamma och övningskörde för att hämta Amra som varit hos en vän. Förta gången jag körde i mörker faktiskt, gick över förväntan! :)

eftersom att det blev inget party idag bjuder jag på en before krök bild från någon vecka sedan med Amra och mig.

Tweet tweet!

Var som som sagt uppe med tuppen idag! Körningen gick okej iaf, det var ju en fördel. Dock så var jag lite ringrostig och kände att ögonen inte hängde med mig hehe, men det är väl ändå förståeligt, var ju en aning trötter ;)

Bättre humör, ja tack!

Tänk vad lite solsken kan göra med ens humör! Trots att jag känner mig väldigt stressad för att hinna med allt, känner jag ändå att paniken lättar lite då solen skiner i ansiktet på mig. Älskar solen och välkomnar dig med ett leende på läpparna!

Hey there sunshine!

Sitter nu på tåget on my way to school!

Rocky road

Hej alla fina! Hade a-dag i skolan idag, vilket menas med att alla har ledigt förutom dom som har restprov att göra. Så fick ta mitt lilla pick och pack i morse och motvilligt bege mig till skolan för att göra psykologiprovet jag missat göra. Det gick som tur var bra, så lär i alla fall bli godkänd, känns skönt!

Efter provet drog jag och mina fina tjejer till Tullen och tog en liten fika. Det blev en chailatte tillsammans med en rockyroadkaka, delicious!

Nu ska jag snart bege mig till mammas jobb för att få hjälp med fysiken. Har som sagt prov i det med..

Red vs Brown

Vad tycker ni damer och herrar, hade jag passat i rött hår tro? Är lite sugen på att testa faktiskt.

Let the Lord be with you!

Känner paniken börjar krypa in på mig mer och mer. Vilket leder till att istället för att bli peppad blir jag handlingsförlamad och kan inte göra någonting.. Alldeles för mycket på en gång! Får ta en paus med något avsnitt av Kourtney and Kim take Miami för att muntra upp mig lite. Hahah man måste bara älska Lord Disic!
 

venetiansk maskerad

Var och firade Johanna i min klass födelsedag i Fredags. Temat var venetiansk maskerad, så alla skulle ha på sig en mask. Jag hade en svart mask, som jag innan haft på halloween, passade utmärkt till min svartglittriga klänning tllsammans med ett par leopardskor. Tjusigt värre!
 
Kvällen började med middag vid sjutiden, egentligen skulle det börjat vid sex men jag och Becca kom försent för lokalen var så himla svår att hitta, men fram kom vi! Johanna hade dukat upp jätte fint med levande ljus och fina balonger. Man fick sig en riktigt smarrig välkommstdrink också. Maten var också helt underbar, till förrätt var det räkor, bröd och lite sallad, huvudrätten bestod av oxfilé med potatisgratäng. Riktigt gott verkligen! Till efterrätt blev det glasstårta med smak av choklad, jordgubb och vanilj. Mums!
 
Sedan började folket droppa in vid halv tio. Var jätte kul att nästan alla från klassen kom dit och parta till det. roligt att få se dom i en annan miljö osv ;) Så tack Johanna för en kul kväll och hoppas att din artonårsdag blev toppen!
 
 
 
 

fuck this shit

 
Sitter helt bombad med saker att göra... Har bara gått i skolan i en vecka nu och lärarna har redan gett mig tillräckligt med läxor så jag kan simma i dem. Har totalt sju stycken inlämningar/prov som ska vara klart denna veckan.. Plus att jag har fått i läxa från bilskolan att göra några prov där.. Som sagt så har jag mycket skit att ta tag i!