lyckan är fulländad.. eller?

Jag har äntligen fått köpt mig min klänning till nyår, dock har jag ännu inte hittat några klackskor.. Men ska in till Frölunda imorgon och kolla läget. Grejen är bara den att det är tveksamt om mina nuvarande Nyårsplaner ens komme gå av stapeln eftersom att det krånglar med lokalen som han med Evenemanget skulle fixa. KUL? Nej inte direkt, det enda jag kan göra nu är att hålla tummarna att det blir av, för jag vill liksom fira in det nya året med de underbara folk som ligger mig närmast hjärtat, och inte några randoms.
Men det får väl bli någon random fest med random folk i värsta nödfall.

BLUR

Hejsan! Idag var jag uppe med tuppen för nu ska jag till Ikea med Amira darling, och sedan ska vi in till staden för att checka lite mellandagsreor. Så önska oss lycka till att vi hittar något fint på rean.

dessa SKA bli mina!

Jag må inte ha hittat någon nyårsklänning men skorna har jag hittat!! Dessa SKA jag ha på mig, no discousion about it. Ska bara ringa dom och se så att beställingen kommer komma fram innan nyår för annars suger det lite extra! Skit snygga är dom, och jag håller verkligen tummarna att dessa lovely ladies ska bli mina!
tyvärr så gick dem inte att levereras i tid för nyår, det sög en aning faktiskt..

annandag jul

Hejsan! Ligger i sängen efter en dag full med bl.a middagsmys och lite mellandagsshopping. Vaknade upp hos Natasha idag (tidigt eftersom att hon skulle iväg och shoppa loss). Var nämligen och sov över där efter att vi hade småkrökat en liten bit hemma hos henne. Skoj var de iaf. Sen imorse drog vi som sagt till Kungs och jag fick med mig hem en tröja och underkläder.
Min syster Vanessa kom på hem till oss på middag sedan tillsammans med hennes kille Hans. Mysigt värre, men kan nu säga de att jag rullar fram. Har käkat så mycket mat nu de sista så resterande dagarna av veckan kommer bli till att träna och dieta! Allt för att komma i nyårsklänningen (som jag ännu inte har införskaffat mig... shhh!). Känner också att paniken börjar växta allt mer och mer inför vad jag ska hitta på nyår,..

the christmas of 2011

Hej på er!
Det har som sagt varit fullt upp det senaste, har haft massor utav julfirande osv med släkt och vänner. I fredags som sagt så var det minijulafton hos pappa. Jag fick en hel del saker men ingenting kunde slå min storasysters Vanessas julklapp!!! Hon fick en bil, helt sjukt! Snacka om att det var årets julklapp. Det var så roligt att se hennes ansiktsuttryck haha, hon trodde det var ett skämt från början! Men så var de inte, utan hon fick ägarbeviset och nyckeln i hand och fick sedan ta en liten runda runt kvarteret. Snacka om att hon blev glad, men vem skulle inte bli det om man fick en BIL I JULKLAPP!?

Sedan själva julafton firade jag hemma tillsammans med mamma, Bent, Amra och min gammelmoster Bim-Bim. Min mormor, morfar och morbror kunde tyvärr inte komma denna julen. Tråkigt, men får träffa dem en annan gång istället! Jag fick verkligen jätte fina julklappar i år. Vilket alltid är trevligt. Men jag har tänkt på det de senaste att julen är faktiskt väldigt överskattad. Liksom egentiligen har det bara gått och blivit en ursäkt till att få en massor utav presenter, allt handlar om det och man glömmer bort hur mysigt och underbar julen egentligen kan vara. Men glömmer bort gemenskapen. Man stressar nästan inprincip hela året för en enda dag som alltid aldrig blir som man planerat.

Hoppas alla ni hade en mysig jul!


"that is what new year's is all about! "

Nu ska jag tillsammans med Alexandra kolla på new years eve! Detta kommer bli en mysig biokväll med andra ord! Ha d gott <3 

you can't forget someone that have given you so much to remember

Något som jag verkligen har uppskattat denna vecka var att få träffa Hannah! Var så oerhört längesedan sist, så jag blev mer än chockad när hon bara kom och knacka på min dörr haha! Det var verkligen en gladöverraskning :) Vi pratade om massor utav gamla minnen och om vad som pågår i våra liv just nu. Hur mys som helst!
GAMMAL bild på oss två

x-mas feelings, anyone?

Jag kan inte förstå att redan imorgon är det julafton! Jag har ännu inte fått den där riktiga julkänslan vilket jag brukar ha annars fått vid det här laget. Kanske beror det på att det inte är snö utanför fönstret mitt, eller att jag inte kollat på så många julfilmer och lyssnat så mycket på julmusik? Aja vad det än är så har jag ännu inte den dära känslan. Men kanske får jag det ikväll då jag ska på julfirande hos pappsen? vi får se, jag uppdaterar er ;)

jag bjuder på en låt som gör mig lite mer christmasaktig medan jag tar och gör mig i  ordning för att dra mig in till staden för att köpa de allra sista juliklappisarna!

not even a little bit

Hejsan! Idag så fick jag min lön och det blev för mig att köpa nästan de allra sista julklapparna (de allra sista får jag ta och köpa imorgon!) Fick med mig hem lite smått och gott till min storasyster Vanessa som jag kommer träffa imorgon då vi ska fira "julafton" hos pappa. Kommer bli mysigt att fira de med lite släkt från pappas sida.

Sedan idag så var jag och träna igen med Alexandra men idag så träna vi ben istället för armar och bröst. Härligt att  träningsvärken redan börjat sätta igång.. Efter träningen så drog vi iväg till Jul på Liseberg. Vi stannade inte så länge men tillreckligt länge för att få i oss något i magen bl.a en varm kopp choklad.
Tumblr_lwcwklzr371qj7weno1_500_large

just do it

Tumblr_lk0f2lrzva1qiby6io1_500_large
Hejsan! Har varit och tränat på gymmet med Alexandra. yfan vad jag älskar känslan efteråt när man vet att man har gjort något bra! Kämpat extra hårt och verkligen satsat sitt allt. Love it!

min drömklänning

Detta är verkligen "THE DRESS", klänningen med stort K som jag såå gärna vill ha på nyår, kruxet med detta är bara att den är slutsåld och går inte att få tag på längre.. just my luck
Glittret, den djupa ryggen är så mig! Men jag får helt enkelt leta upp något nytt, lär bli svårt för jag kommer inte kunna sluta tänka på denna underbara dröm!!

cash is king

Denna helgen har jag haft för mig ett och annat, jag har bland annat varit på två fester, riktigt nice faktiskt. Första festen i Fredags var jag hos Hannah, det var verkligen fett! Fick träffa folk som jag inte har pratat med på evigheter så det var riktigt kul att få se dom!

Sedan igår så var jag på ferreknas i Snipen tillsammans med Weronica. Väldigt spontant var det, men det blev en helt okej kväll :) Avslutade kvällen med GöttMos och Körv på Frank's, kan ju knappast bli mycket bättre? haha
Idag så avslutade jag hela helgen med jobb. Cash is king you know ;)
me and las chicas @Hannah

vill inte vara "den dära"!

Kanske är det så att om jag inte pratar om dig så försvinner du? Försvinner ur mina tankar, eller blir det bara på låtsas då? Hur det än visar sig vara så är det dags för mig att fatta grejen, sluta vara uppe i det blå!

dinner at Hard rock café

Hejsan! Idag så var jag och träffade min efterlängtade kusin (besök hennes blogg här), vi drog och hade middagsmys på HardRock. Riktitg trevligt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och det var riktigt riktigt kul att träffa Linnéa igen! var ju som sagt ett tag sedan. men en sak är säker vi har det aldrig tråkigt när vi träffas, alltid är det något som händer!
favoritkusin linnéa
ph: taken by linnea

snart blir du min

Klickade nyss hem denna goingen! Victoria's secrets Lost in Fantasy. Har ingen aning om den doftar gott eller inte, men den lät ju rätt smarrig, right? Men vi får se vilekn dag den tittar förbi i brevlådan nu framöver :)

färdig lipat för ikväll!

Har nyss kollat klart på Biggest loser (älskar verkligen det programet) sitter alltid och bölar till det, hahah jag vet jag är störd men jag tycker det är så ledsamt när dom ska åka ut och dom sitter där i utröstningsrummet och säger så fina ord om varandra. Hahah men sen brukar jag också gråta utav glädje när de har gått ner mycket och man ser verkligen glädjen i deras ögon.
Asså ibland är jag verkligen känslig!
haha men älskar mina små tjockisar!
men nu är det färdig lipat för ikväll och dags för att sätta gång med mattepluggandet igen!!! jag har som sagt nationella prov i matte på onsdag och jag kan inte säga att jag har övat så värst mycket (alltså ingenting alls).
jag suger verkligen på att plugga, jag tog med mig böckerna hem i helgen men öppnade inte ens boken...
dumma mig!

det är så jag gör det

Denna lördag spenderade jag med Johanna älskling. Hade riktigt mysigt med mycket snack och en stund framför så mycket bättre. Hade aldrig sett på det innan men det var riktigt bra faktiskt ;)
sedan så drog vi till solariumet och drog oss en solning, det är ju dags att bli lite pepparkaksbrun nu inför jul! :)
Sen efter solningen så drog jag hem och det blev för mig att måla lite i mitt rum. Ska nämligen måla om rummet så det blir extra fresh ;) haha blev lite kladdigt men men. gott att få ut lite aggrition på väggen haha!
kladdigt värre! men glad är jag ändå

kanske dags nu?

Tumblr_lm2j9hrgrr1qkijqoo1_500_large
känner att det har börjat bli dags för mig att fokusera på det positiva i mitt liv nu. haha för just nu har allt blvit så himla tröttsamt alltihop... men efter regn kommer solsken, right? ;)

today's workout

Tumblr_lnk2n7wgej1qam6r1o1_500_large
tjenaare! idag så var det en seg dag i skolan, slutade kvart över tre med en spanskalektion som jag trodde inte kunde bli så mycket tråkigare... jag hade fel, det kunde den! Jag däckade av ett antal gånger haha.
Men sedan (trots att jag var så trött) efter skolan så drog jag och Guzman till Sportlife i kungsbacka för att dra oss en liten workout. Idag blev det att träna armarna. Kan ju säga att mina armar känns riktigt möra just nu!! haha kan bara föreställa mig träningsvärken imorgon, och då ska jag iväg till jobbet runt 11, så vi får se hur detta slutar haha! men nu ska jag fixa mig en härlig smoothie ha de gött!

last night we danced our pants of

Igår så var det Anna som stod för kalaset! Här kommer lite bilder ifrån gårkvällen ;)

2011-12-04

Dags för lunchdejt på Lydia's diner med min underbara vän Alexandra som är tillbaka i stan nu! Ha det så bra för det kommer jag ha!

I'm not sorry for being awkward, that's just who I am

dina mest pinsamma stunder i livet är dom stunder du kommer minnas mest i slutändan och sedan skratta åt,
så varför inte redan skratta åt dom nu!