mingel last night

hejsan sunshines! igår var det som sagt insparksfest på mingel. Det var riktigt nice! lärde känna lite gott nytt folk medans jag shakade bootie!
Jag slapp gå på mcdonaldsgrejen igår, det var tydligen nästa vecka, så jag hade rätt go tid på mig att göra mig i ordning och sådant efter skolan! Sedan när jag blev klar blev det en liten tur på förfest med härligt folk! avslutade kvällen på caféskåne med adam och guzman. så det var en lyckad kväll!
Undebart var det också att det var studiedag idag!

säger bara...fuck! med stora bokstäver

Hej allihopa! Hoppas alla har det bra, själv kan man inte klaga, eller kanske lite? Mina undebara skinnimitationbyxor från H&M har gått isönder... så jävla typiskt. Har heller inte använt dom så mycket, så det blir en klar retur på dom, fan vad jag hatar sådant! Sen så blev min tattootid uppskjuten (Jag ska fylla i min nuvarande tatuering så att den syns lite mer) för att "målaren" hade blivit sjuk. SEGT! Så får ta och vänta tills han har tillfrisknat. Sen så kom jag också på att på onsdag då jag ska till Mcdonalds för första jobbdagen är det också insparksfest för min skola. Så då lär jag få banga festen eller helt enkelt komma en aning senare, får hoppas på att man får komma in med tanke på de begränsade platserna... Aja det löser väl sig!

HAHAH kolla mitt hår!!! Visst är det fint *hosthost*. men detta var iaf det jag hade på mig idag, sista dagen då mina älsklingar var hela! RIP

FABULOUS!

Här kommer lite bilder ifrån helgen, då jag var på modevisning inne i stan tillsammans med Amira och min kusin. Det var ju en och annan snygging på catwalkpodiumet, kolla bild nedan!

foton tagna av min underbara kusin Linnéa

maria montazami

Igår så var jag på bokmässan tillsammans med mamma, Linnéa och Amra och träffade Maria Montazami! Kan ju bara säga det att hon är lika underbar i verkligheten som hon är på tv. Så himla härlig och go!
I kön till Maria stod det två tanter brevid oss, som små pratade med mamma. En av dom frågade ifall jag och Amra var tvillingar, lite små kul att höra faktiskt haha. Sen sa hon också att jag var lite lik Sara Montazami, men det vet jag inte riktigt om jag själv tycker. Men jag tog det verkligen som en komplimang för hon är ju skit snygg! :)

sara montazami^

im just like, yeah baby!



Hejsan alla godingar!
Gissa vad jag har fått för härligt samtal idag? Japp, Mcdonalds ringde och de sa att de mer än gärna skulle vilja jobba med mig! Hur härligt? Kan äntligen få börja tjäna mina egna pengar. För jag känner att det är ju lite svårt att bara klara sig på studiebidraget på 1050:- när man är så jävla shoppingsugen som jag är hela tiden! Så är verkligen jätte glad att få börja jobba :)

det jag fruktar mest

Enda sedan jag var liten har jag hatat att gå till frisören! Blev typ tramatiserad när jag var liten, för eftersom att jag hade väldigt kraftigt med mjäll så var det någon praktikant till frisör som började typ rota i hårbotten på mig och frågade en av de andra frisörerna vad det var, för hon trodde det var något helt annat, vilket det inte var! Och jag var ju inte gammal så vågade inte säga något... så jag skämdes alltid när jag satt där och var alltid rädd för vad frisören skulle tycka och tro.
Så det blev att jag verkligen hatade att gå till frisören, även fast min mjäll försvann. Så jag blev väldigt nöjd över mig själv som vågade gå till frissan själv! haha De även gav mig komplimanger för mitt hår, det gillar vi! Fast de skrattade lite åt min utväxt för min sidecut, men det kunde jag ta ;)


gammal bild på mig när jag hade sidecut, dock hade det växt ut lite  ;)

har haft fullt upp idag!

Idag har det allt hänt grejer! Har haft fullt schema verkligen, först efter skolan så drog jag ett spontanbesök till frisören. Härligt att toppa av det slitna! sen efter frisörbesöket blev det bara en snabb tur hem innan jag skulle till tandläkaren. Fick en tand lite ner slipad så jag fick ett litet bättre leende :) sen direkt efter tandläkaren blev det dags för min jobbintervju. Hoppas jag får ett samtal snart och att de säger att jag fått jobbet! Får Hålli tummarna nu!

sa någon partypingla?


Idag så slutade jag tidigare än vanligt, sköönt! Så jag drog så snabbt jag kunde hem, och bussen matchade faktiskt idag, hur underbart!? Sen så ska jag också träffa weronica senare, ska bara vänta tills hon slutat så ska vi sitta och tjöta lite smått, alltid trevligt!
Vad tycker ni om min outfit idag, syns det att den är lite inspererad av Blake Lively? ;) (bild nedan)

jag säger då det: aldrig igen...!

Hejsan! Jag kom nyss hem från Johanna. Och jag säger då det att aldrig igen då jag tar och cyklar på Amras cykel. Det var bara för jävla trögt och växlarna funkade inte, plus detta så cyklade jag i motvind... asså DÖDA mig? hahah. Så nej det blir fan ingen mer cykeltur på den cykeln igen. & jag som hade tänkt och bli duktig och börja cykla varje dag osv. Får bli en annan gång helt enkelt, med en bättre cykel ;)

Fergie%252bon%252bbicycle_large

fergie!

before i die




Detta är en del utav de saker som jag ska ha gjort innan jag dör! Vad vill ni göra innan ni dör?

* hoppat fallskärm
* hoppat bunjy jump
* varit i paris, venedig , new york & LA
* vältit en ko
*surfat
*gått på kinesiskamuren
* bekänt mina synder
* åkt till thailand
*flyttat från Sverige och bo i USA
*gått på rödamattan
* besökt playboy mansion
* varit i alla världsdelar
* ridit på en elefant
* hittat mitt livskärlek
* gift mig och fått barn
* skaffat hund
* simmat med delfiner
* dykt i barriärreven i austrailen

i did allright... i think?

Hejsan sitter nu vid köksbordet och skissar lite stolar (teknikläxa tills imorgon). Kan ju inte säga att det går så värst bra med mina ritarskills, men vafan stol som stol? Jag hade som sagt matteprov idag i skolan och det gick förvånansvärt bra, hade ju inte pluggat så värst noga så är riktigt stolt över mig själv haha :)

På stationen idag så träffade jag också min underbara Johanna, vi satt och tjöta lite medan vi väntade på att bussen skulle gå från bron. En annars lång halvtimme blev alldeles för kort när vi satt och tjöta så vi ska även träffas ikväll, myyys!

Hade på mig mina nya skinnbyxor idag, de sitter en aning för löst, men dum som jag är ryckte jag av lapparna innan jag prövat dom en gång till. Så nu står jag här med lite smått förstora skinnbyxor som jag ej kan lämna tillbaka... men vad ska man göra, shit happens you know!

tråkiga skolböcker?

Har ni som jag, riktigt tråkiga skolböcker (ett helt vanligt kolligeblock) ? Då tycker jag att ni ska göra som jag har gjort, gör er egen framsida! :)


Före bild ^
Vad ni behöver:
* Vanligt block (kolligeblock eller vad det nu heter)
* Skrivare
* Lim


Ni börjar först med att göra ett bildcollage på datorn, jag gjorde det i programet Picasa. Med massvis med insperationsbilder från bl.a weheartit.com. Sedan är det bara att sätta samman bilder lite hur som helst. Det är du som sätter gränserna ;)  Sen så är det bara att skriva ut bilden på skrivarn och limma på den på blocket! och sedan är det klart! Så pimpar du upp dina tråkiga skolböcker snabbt och enkelt! ;) 

Detta är vad Amanda gör istället för att sitta nertryckt i matteböckerna och plugga inför provet som är imorgon! haha

utan mitt läppstift...

Nu kan man verkligen säga att det har tatt och blivit höst... Det verkligen öser ner. Helt sjukt. Hörde också av mamma att det skulle bli värsta stormen inatt, så man kommer ju sova så där *host* härligt... Plus på allt detta så har jag fått en världens huvudvärk och känner mig allmänt seg i kroppen. Så jag valde att stanna hemma från skolan idag. Ganska skönt ändå, fick en liten kort pratstund med min kusin också innan hon stack till jobbet, mysigt!

583366-8-1276975390266_large



Hade också tänkt ta och åka in o kolla på Maria Montazami, eftersom att hon var i Götet idag, men det sket ju sig pågrund av hur kasst jag mådde. Så jag får helt enkelt ta och nöja mig med att se henne på tv i kväll på Svenska Hollywoodfruar. Ett program som gör så att man alltid mår så jävla mycket bättre haha ;)

sometimes a smile is all you need

you make me feel na,na na na...

Hejsan! Denna vecka har fan gått riktigt snabbt, kan inte riktigt fatta att det redan är lördag och man kan ju säga att det hänt en hel del också ;) I onsdags så skulle jag egentligen dra på inssparksfesten för Hvitfieldska men det sket sig, så jag och Amira drog en kebab istället, riktigt mysigt det med haha ;)

Igår så var jag med Emma och Amira, vi drog på fest och det gick lite vilt till. Kan ju säga att jag mår inte toppen idag men vad ska man göra haha. Får skylla mig själv, men härligt att man har så underbara vänner :)

Idag så vaknade jag ju rätt sent, men sen så blev det en rundtur till stan med Johanna! Fick med mig lite grejer hem så det var härligt. Kanske lite fel dag att gå på stan för kände mig somsagt inte underbart, men det är alltid kul att träffa Johannie :)


jag och min bejb Emma, hon är helt underbar! <3

brownies for everyone

Hejsan! Idag var det orientering i skolan (andra dagen i rad) kan ju bara säga att det inte är min gren. Innan så har jag varit riktigt bra på att orientera och hitta kontroller, men inte nu inte... Jag och Rebecca var ute i vad som kändes i en evighet och vi hittade inte en enda kontroll! Vi hamnade mitt i ett träsk istället, fattar fan inte hur vi lyckades med det. Det hemska var ju också att man sjönk ju bara ner och ner så skorna blev ju helt fulla med vatten. SÅ HIMLA TYPISKT!  Så lita inte på mig som kartläsare!!! För då hamnar du mitt ute i ingenstans med blöta fötter. Men eftersom att vi var så dåliga kommer vi att få orientera nästa vecka igen... TAGGA, eller kanske inte?

Sen slutade jag skolan tidigt idag iaf, så det blev en liten tur till kungsmässan med brudarna Natasha, Sara och Jessica. Vi hade en mysig och riktigt mättande fikastund och jag blev också ett par "skinn"byxor rikare! :D

Tumblr_lqvb1iz7rx1qhuc36o1_500_large

Tumblr_lr1fygobht1qflagbo1_500_large

4 september 2011

Hellü evereyone! Ska nu ta och lägga mig och sova, har blivit så himla trött det senaste.. Igår liksom när jag hade tatt och gjort mig i ordning och allt för utgång så somnar jag, med smink och festkläder på, vem fan gör så ? haha

Tumblr_lmsjaqip861qzmympo1_1280_large

Idag ialla fall så var jag på middag hos pappsen, det bjöds på riktigt god mat (som alltid) och lite tjöt vid matbordet, sedan blev det tvmys och sen så hämtade mamma och min kusin upp oss och körde oss hem. Min älskade kusin kommer också att stanna här hos oss i hela två månader (för hon ska praktisera på en resturang) så det kommer bli otroligt skoj! :)

mustang

Körningen gick riktigt bra faktiskt, fick både köra mammas bil med växel och Bengts mustang med aoutomat. Kan ju säga att aoutomat är betydligt mycket skönare att köra än växeldriven. Så mamma om du läser detta, nu vet du vad jag önskar mig för bil när jag blir med körkort! haha

Men något jag inte förstår är varför Sverige inte hoppar på USA trenden med att de flesta bilar som körs är aoutomat, så betydligt mycket skönare och lättare att köra. Man har ju samtidigt mer uppsikt på vägen än om man ska hålla på och krångla till det med växelspaken, idiotiskt. Så Svenskafolket, börja köpa aoutomater istället!

 

im gonna hit the road

Godmorgon solstrålar! Nu ska jag ta och inte försöka köra på trottoaren, ja ni hörde rätt, amanda ska övningsköra. haha men tror ändå att det kommer gå riktigt bra. så nu kl 12 smäller det, ska träffa upp bengan och så ska han få lära mig allt han kan. haha ha det gott så länge, så ska jag dra upp och käka frulle, puss!

dags att göra sig i ordning för en härlig kväll i kvarnbyn




pass at me- timbaland ft. david guetta & pitbull

yeasterday

hejsan allt bra? med mig är allt toppen. igår så var jag på jobbintervju för mcdonalds. det var skit svårt att hitta dit , haha jag med mitt lokalsinne asså... men jag hittade tillsist dit. det var på arbetsförmedlingen i mölndal i någon av deras lokaler där. och jag tror allt gick bra, vi får se när dom ringer mig, vi var ju en hel del folk där och det är bara 4-6 pers som får jobbet så vi får hålla tummarna att jag är en utav dom 6 ;)

Tumblr_l8hz4ickzl1qbk351o1_500_large

weheartit.com

hur ska du ha det egentligen...

 

 

 

i dont seem to get it

 

<a title="DZEMILA - amanda" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=198357&f=true"><img alt="DZEMILA - amanda" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=198357&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>