IT'S MY "BBFFLAAF" BIRTHDAY TODAY!

MYGAAD I love you man! Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig! Du är och kommer föralltid att vara my "Bestest Best Friend For Life Always And Forever!" (BBFFLAAF). Grattis på dig min älskling! <3 
 

"how to be a heartbreaker"

Rule number one, is that you gotta have fun,
But baby when you're done, you gotta be the first to run
Rule number two, just don't get attached to, 
Somebody you could lose
So le-let me tell you

This is how to be a heartbreaker
Boys they like a little danger
We'll get him falling for a stranger, a player
Singing I lo-lo-love you

How to be a heartbreaker
Boys they like the look of danger
We'll get him falling for a stranger, a player
Singing I lo-lo-love you
At least I think I do!

Cause I lo-lo-lo-love you.
Rule number three,
wear your heart on your cheek
But never on your sleeve, unless you wanna taste defeat
Rule number four, gotta be looking pure
Kiss him goodbye at the door and leave him wanting more-more

This is how to be a heartbreaker
Boys they like a little danger
We'll get him falling for a stranger, a player
Singing I lo-lo-love you

How to be a heartbreaker
Boys they like the look of danger
We'll get him falling for a stranger, a player
Singing I lo-lo-love you
At least I think I do!

Cause I lo-lo-lo-love you.
Girls, we do, whatever it will take
Cause girls don't want, we don't want our hearts to break
In two, so it's better to be fake
Can't risk losing love again babe.

This is how to be a heartbreaker
Boys they like a little danger
We'll get him falling for a stranger, a player
Singing I lo-lo-love you

How to be a heartbreaker
Boys they like the look of danger
We'll get him falling for a stranger, a player
Singing I lo-lo-love you

Cause I lo-lo-lo-love you.
At least I think I do!
 
 
 
 
MARINA AND THE DIAMONDS- How to be a heartbreaker 
 

The light is near!

Hej på er! Fick gjort muntliga matte nationella och sedan fick jag tillbaka resultatet på hela nationella och jag blev godkänd! Fyfan vad underbart!! Nu Kan jag lägga det bakom mig och ingen mer jävla matte för min del!! Hade sista mattelektionen NÅGONSIN! Fan vad underbart! Och snart, mycket snart är det lov! Ska bara ta mig igenom både svenska och engelska talen!

Nu ska jag trycka i mig lite käk innan jag drar till gymmet!

My life suck blueballs

Ååååh hatar livet just nu... Måste skriva klart engelskatalet till imorgon och har bara skrivit en, EN jävla mening! Sedan så försov jag mig i morse, blev as busted av min mattelärare som såg mig och becca(som också försovit sig) i bambakön, pekar på oss båda och kommer sedan emot oss... Undrar vart vi varit och sedan säger "Amanda du har mycket att ta igen" och drar sedan där ifrån.. Fuck! Drog efter skolan sedan till gymmet med Becca och fick mig en solning medan hon gymma jävlar.
Och nu ligger jag här i sängen och försöker skriva talet... Wish me good luch bitches!

Tredje Advent

Hej på er gosisar! Idag är det tredje advent, vilket betyder att det är en vecka kvar till julafton! Får lite smått panik för är helt pank och har knappt köpt en enda julklapp! Kommer få köra sista racet dagarna innan julafton då jag fått min lön. Lär vara kaos i affärerna! 
Förresten någon annan som har käkat en och annan lussebulle eller julgodis denna dag? Jag har som sagt varit sjuk sedan i onsdags så har suttit hemma och tryckt i mig en massor av gottigheter! Men man får ju unna sig lite då man är sjuker! Valde helt klart fel vecka att bli sjuk på... I onsdags hade jag feber och var allmänt äckligt snuvig samtidigt var jag tvungen att dra till skolan för att göra matte nationella. I fucking sucked och kan bara hoppas jag blir godkänd! Sedan var jag alldeles för sjuk för att gå i torsdags och i fredags då vi hade muntliga nationella.. så får se när jag ska göra detta då.. hatar veckorna innan skolan slutar för alla lärare trycker in allt och inget bara för att vi inte hunnit med det under terminen som gått. Så ultimat stress, helt klart! Men orkar inte göra något åt det ändå så denna helgen har jag bara slappat framför soffan och sett till att bli frisk. Johanna kom över igår och vi hade Harry Potter maraton. haha älskar våra HP moments! Nu ska jag kolla klart filmen som går på tv nu och sedan ta och skita i de tal i både engelska och svenska som jag måste skriva till nästa vecka, och bara lägga mig i min goa säng! Ciao 
 
 

Fashionshow

Tjenatjena!
Igår så var jag i onsala och fick vara modell och gå modevisning för mimisto, en liten butik med mycket fina grejer. Jag hade nämligen blivit tillfrågade av min klasskompis Josefine som är modell om jag hade lust att vara med. Hon var med och arrangerade detta Eventet och behövde några brudar. Så jag, becca och Johanna från klassen var bl.a med på detta.

Vi åkte dit efter skolan, fick våra outfits utvalda och provade, sedan var det dags för håret. Mitt blev lite väl spaceat haha, det skulle från början bli en vanlig hästsvans men utvecklades till något helt annat! Haha se för er själva liksom... jag skulle platsa med dom i filmen Grinchen!

Dagen var kaos och ingen visste riktigt vad dom skulle göra, hann inte ens bli sminkad! Men vi kom till modevisnigen i sista sekund och självklart sp skulle jag öppna upp showen, har ingen aning va jag ska göra eller hur jag ska gå, men körde bara på. Sedan blev det glögg och minglande! Det blev som det blev och kvällen var mycket speciell om man säger så!


sedan när jag och becca skulle dra oss hem, haha så först sprang vi ifrån visningen för att hämta våra saker, springer sedan till busshållplatsen, vi sprang och sprang så vi måste sett ut som två jävla höns. Sedan är vi självklart på fel hållplats, springer till nästa, även denna var fel och fick precis sprungit fram till den tredje då bussen sedan kom! Vi ville som sagt inte missa bussen så vi skulle vara fast där ute, mitt i ingenstans!! Hahah men pinsamt var det allt att åka hem med denna jävla frisyr! Kan inte varit en vacker syn då jag såg ut som en fucking alien!!

AM-JAM JUICE!

Hur ska jag ens börja berätta om de här senaste sjuka 48 timmarna!? Det har varit seriöst den mest roligaste helgen på länge! I Fredags var jag på lokalfest i Hällesåker tillsammans med Becca och Paulina, var en mycket speciell fest om man säger så. Sedan i lördags så var det fest hos Jonatan och kan ju bara säga som så att crazy shit went down! Haha jag och Johanna började hemma hos mig och blandade våran egna version av Ronnies Ron Ron Juice, i vår drink hade vi vattenmelon, körsbär, tranbärsjuice, is, mai tai och en och annan deciliter Vodka, namnet på denna underbart delikata drink blev Am Jam Juice! SÅKLART!!  Vi förade lite hemma hos mig innan vi drog till Adam och förade ännu mer innan vi sedan begav oss till Jonatan. Om man säger så så var det inte det lättaste att hitta dit haha vid ett tillfälle hamnade vi mitt inne i skogen av någon anledning. Men när vi väl kom fram, DAMN vilket jävla hus Jonatan har. Blev typ kär i huset haha! När vi kommer fram var det inte det lättaste att hitta ägaren av festen haha men tillslut så fick vi hittat den gosen. Var riktigt jävla mycket folk där, mycket dans, och mycket annat kul så  denna festen hamnar definitivt på en av mina topp tio kvällar! 
 
Jag råkade spilla ut min drink på hela johannas rygg, men det löste vi genom att snällt fråga Albin, Jonatans storebror om han kunde låna ut en tröja. Det blev att vi rotade i hans garderob i mer än en timme för killen hade bara polos. Sedan tyckte Albin att Johanna kände till lite väl mycket om honom och trodde hon var familjen Andersons number one stalker. hahaha dog lite grann. När vi tillslut hittat en tröja gick vi sedan tillbaka till festen och jag roade mig på dansgolvet med Therese haha.
 
Sedan kom Arwin fram till mig och Johanna och gav oss ett important mission, så vi följde efter honom och the mission var att ta hand om mr.cutiepie aka Jonatan. Väl där inne sitter Kbe och Kenny. Kenny började attackera min keps och började trycka på mitt huvud. Tillsut kände jag att jag inte mådde så bra och eftersom Jonatan occuperat toaletten tog jag första bästa och körde mitt huvud övanför badkaret. Mycket hände samtidigt på den toaletten, folk snea, kalva och sket sönder hahah Kbe.
 
Sedan fösrökte vi ta oss där ifrån, tog på oss våra jackor och skor men kom inte så långt haha. Blev att vi gick 100m från huset sedan satte johanna ner mig på en sten och som tur var så ringde Albin som sa att detta inte riktigt fungera, och att vi skulle ta oss tillbaka till huset så han kom ut och hämtade oss. Han ledde oss sedan tillbaka till huset och det blev att vi sov där.
 
Hamnade först i den ena sängen och sedan vette fan hur jag kom till den andra haha. Men innan jag kunde somna blev jag typ facefucked av kenny som aldrig slutade klappa mitt ansikte, haha men sedan när han drog fick jag tillslut somnat. Lite pinsamt att vakna upp nästa morgon kanske haha tydligen hade jag fått smeknamnet "den andra som spydde" det blev verkligen the walk of shame haha usch. Men vi vaknade sjukt tidigt, kl 9, var klara med städningen kl 10 och var i mölndal på café skåne vid kl 10.30-11. Effektivt jag vet! Blev sedan under dagen hur jävla bakfull som helst! Så skulle jag skriva en jävla uppsats på det också... liksom fuck me! Men 
 
trots allt som hände hade jag hur kul som helst!!