one weekend home alone

 
Hej på er! Hur är allt med er? Själv känner man sig lite sléten efter en helg fylld med både jobb och andra roliga grejer. Mamma var inte hemma denna helgen nämligen, så hade lägenheten alldeles för mig själv, gott som fan! I fredags så var jag och Johanna på den efterlängtade filmen Resident Evil. När vi väl var där satte det sig en riktig pudding brevid mig och "I totally got armed fucked." Oh yes people i did! Vi sa några ord till varann och sedan blev det typ att vi satt och mös med armarna tryckta mot varandra under hela filmen haha, cosy as hell!
Efter bion så åkte vi hem till mig och det blev att Rebecca kom över med några kompisar och vi satt bara och chillade tills alla drog då jag var så trött att jag var tvungen att gå och lägga mig (jobb dagen efter sååå). Sedan igår, lördag, efter jobbet hade jag och Amra lite tacomys till lite Harry Potter på tv.
 
 
Sedan kom Johanna över, vi var sedan på en cykeltur till solängen och träffade några goa, och låt mig bara säga som så att jag har inte världens bästa kondition. Trodde jag skulle dö... Sedan cyklade vi hem och även denna kväll hade jag lite folk över. Mysigt var det allt!

Sep. 19, 2012

Hello Lovies! Idag är det studiedag och jag har spenderat dagen tillsammans med mina underbara systrar och mamma hemma hos Vanessa. Blev bjudna på lunch och go efterrätt, fick även mysa och busa lite med lille William (1år) och Leo (2mån).  En liten rolig händelse var när lilla Leo hade bajsat ner sig, och jag höll i lillkillen och fick därmed bajs på hela min tröja. Haha så typiskt att sådant ska hända mig. Men fick lånat en tröja av Vanessa i alla fall. Men trots incidenten så var det en riktigt mysig dag! 

Nu ikväll väntas det gott besök av Rebecca och Jessica som ska nanna här. Vi ska också ta en skypedejt tillsammans med Natasha som nu är i USA som vi saknar otroligt!

LOVE, SEX & ROCK 'N' ROLL

Resan till Alanya var seriöst en utav det mest roligaste jag varit med om! Resan var galen och inehöll verkligen allt! Så jävla kul hade vi och jag hoppas att jag kan förmedla det till er med dessa få bilder (kunde inte ta med alla 1000 bilder, då alla bilder inte var så rumsrena, hehe)!   
                                                                           





 

 
 

long time no see

Hej på er! 
Var ett tag sedan sist nu, har haft en paus nu hela sommaren och tänkte därför sammanfatta för er vad jag haft för mig med massor av bilder! Vad det är jag haft för mig det senaste osv. Jag kommer självklart börja med lite bilder från min Alanya resa som jag gjorde med mina bästa brudar, resan jag aldrig kommer glömma ! Så nu framöver kommer ni få ta del utav min sommar 2012. So enjoy darlings!