jag brinner upp



hej! för en dag sen var jag med Alexandra och hennes kompis och gjorde mina naglar, dom blev riktigt bra enligt mig. Vi gjorde dom ända borta i Partille så vi fick vakna riktigt tidigt för vi skulle vara där vid 11. Sen när vi blev klara (efter tre timmar) så mådde jag inte så jävla bra, hade fått feber så mammsen fick komma och hämta mig. har haft feber nu riktigt länge, och man kan ju bara säga att jag inte är något vidare Fan av att vara sjuk....

there's no sunshine when she is gone...

Hejsan! Idag så träffade jag min fina Johanna, var riktigt,riktigt härligt att vara med henne igen. Har saknat henne så mycket! Hon är som en egen liten skinande sol, och man blir alltid på så gott humör när man är i hennes närhet, my own miss sunshine. Hennes kille , som är lika trevlig han, kom sedan med lite gott att käka, och vi bänkade sedan framför en film på tv. Det har ju vart sådant riktigt pissväder idag.,. Sedan stack jag hem till Anton som jag inte träffat på år och dar, så vi tjöta på om vad nytt som hade hänt i våra liv, vilket var en del. Så det blev en sen natt. Kom inte hem förens nu. Så nu ska jag föröka sova, är riktigt pigg så kommer nog ta ett tag! Pusspuss <3

the other day

hejsan! igår så träffade jag min kusin igen, a big love to her! vi satt och fikade i smått duggregn, så vi fick kura in oss under hennes lilla paraply på den gosiga filten. till picnik fika't blev det tacochips och fanta- pineapple, haha de är grejer det! ;)
sen så drog jag tåget hem från lilla falköping tillbaka till göteborg! på kvällen blev det fest hos jessica! riktigt nice :) och dagen innan så hade jag en riktitg härlig dag på jessies altan, Angelica var också med; har inte träffat de bruttorna på riktigt lännge! så det var extremt rolitg att träffas igen :D
vi hade taco night, mumma!

flumix.blogg.se

det är grönare gräs på andra sidan

weheart it



hejsan! :) dagen började med att jag hämtade upp mopeden min hemma hos jessica, det blev en "galen" natt igår, så den fick stå där över natten. Sedan blev det att jag hängde med Kalle, Guzman och Sebastian hela dagen. Vi hittade på lite äventyr och var bla en del i skogen på upptäcksfärd! hahah.  sedan träffade jag på lite snabbt sakande disa, det var riktig kul att få se henne igen!
så dagen har vart riktigt rolig, puss

low rida

 

we are the harry potter generation

i onsdags (premiär dagen) så var jag och kollade på sista filmen av Harry Potter tillsammans med Alexandra, Moa och Amra. det är så sorgligt att det inte kommer komma en enda harry potter film till i hela vårat liv. man är ju ändå uppvuxen med filmerna, jag var bara liksom bara sex år när de började visa filmerna, och de har hållit på i hela tio år, mer än hälften av mitt liv ;)

filmen var iaf grymt bra! så om du inte har sett den än, gör det!!

you're my kind of perfect.

hejsan! igår så var jag i falköping och träffade min vackra kusin! vi satt och fikade på ett glasscafé som låg uppe på ett berg, så dt var rätt svettigt att ta sig dit upp, men de var det värt, för go glass blev det.
det är alltid så himla kul att träffa henne, vi har alltid så mycket att prata om, hon är så himla underbar!

underbara Linnéa

 

helt slutkörd!

hejsan! igår så var jag på gymmet tillsammans med Jonas, en riktigt rutinerad gymmare, så han fick leka min personliga tränare. kan inte ha varit så enkelt för honom, haha med tanke på min motivation, liksom  även fast jag orkar mer så lägger jag av för det blir "för jobbigt". men han gjorde ett riktigt bra jobb för idag har jag världens träningsvärk i hela kroppen ink. nacken! även fast vi bara körde ben och mage ;)


jag just nu.

a lifestyle fit for a rockstar!

igår hade jag en jätte mysig dag tillsammans med weronica, vi hade en heldag full med sol, regn, bikini, massor av tjöt, skumpa & god mat! sedan kom Guzman förbi en stund och vi kolla på film och hade det allmänt trevligt!


my heart belongs to u

lite bilder från smögenresan!

här kommer lite bilder som ni ännu inte har sett på bloggen, ifrån min midsommar resa upp till smögen! enjoy :)









hade verkligen ett par underbart roliga dagar uppe i smögen! :)

my sweet cousin

igår hade jag en riktigt trevlig fikastund tillsammans med min efterlängtade kusin som var på besök i göteborg! var ju ett tag sedan sist, så vi hade mycket att prata ikapp, längtar redan till nästa gång vi ses. puss 





flumix.blogg.se

hard work, work...

hejsan! jag vet jag har inte bloggat på ett tag! kanske ska berätta för er vad det var jag var så närvös inför? haha jo grejen var ju den att jag skulle på jobbintervju och sedan göra min allra första tattoo. båda grejerna gick jätte bra! jag kom hem med både jobb och min första gadd... så nu är jag sommaranställd på hedins biltvätt- tvättstället ;) så om din bil är smutsig vet du vart du hittar mig haha! sedan har jag tagit och gjort ett litet hjärta, i vitt, så det ser ut som ett ärr. inget jätte stort, men en liten gullig grej :) det gick snabbt men inte smärtfritt, gjorde ju lite ont, men inte så ont som jag trodde det skulle göra, trodde de skulle vara en aning värre. johanna var däär som mitt stöd, hade nog bangat ur i sista sek om inte hon vart med och hållt mig lugn haha, vågade inte kolla när han höll på och gaddade in tatueringen så satt typ och kollade in i väggen hela tiden. go tjej? men nu ska jag dra mig, ska upp tidigt imorgon, börjar jobbet kl 9.