you're the sunshine in my life.

amiras middag


amira

frida, lina och jag

hela gänget

amira och nicole

jag och lina

som jag trodde..

..så blev det Frankrike som vann vm (för 4e gången) det var en väldigt spännande match med förlangning så vann dom med 37-35. Det är synd om Danmark som var så nära att vinna sitt första vm guld, men men.

vem blir det som vinner vm?

i want it now

något som jag har velat skaffa länge nu men har aldrig fått tillfälle för är ett par skinnbyxor.. jag tycker det är så jävla snyggt och det passar till nästan allt! så jag får försöka hitta mig ett par

qué pasa?

hejsan :) igår så vaknade jag upp hos Johanna darling som jag hade spenderat en härlig kväll hos (och tro det eller ej jag såg på skräckfilm, haha jag som hatar skräck och sedan kunde jag sova som en bebis, mycket ovanligt! )
och sedan på morgonen blev det stor shopping med hennes familj på bl.a. Ikea

och eftersom att det var Amiras födeksedag igår så firade vi henne på resturangen que pasa. Det var jätte mysigt och verkligen toppen kul med go mat och härligt folk.
(bilder från kvällen kommer komma senare)


Kram Amanda

ikväll - grevet

hejsan :)
ikväll så ska jag jobba på grevet för att tjäna in pengar till skidresan som vi som jobbar ska åka på i april :)
Det ska bli hur kul som helst att åka skidor igen (med tanke på att jag bara har åkt skidor EN gång innan och det var bara över dagen!) haha men det blir nog hur bra som helst.



kram amanda

Insperation







GRATTIS MAMMA!

min söta mamma i Sicilien ;)


Idag fyller min mamma år! så jag och amra överraskade henne med tårta, te och present på sängen. Och vi fick också sjungt JA MÅ HON LEVA.. hahha man hade ju inte den finaste sångrösten klockan sex på morgonen.. haha men jag tror hon uppskattade det ändå ;)

och nu snart så ska jag göra mig iordning för att gå på bio : Änglagård och sedan ta en fika eller något annat gott för att fira mammsen ännu mer :)

bättre produkter finns inte!

detta är bara några utav de mary kay produkter jag använder, och jag kan ju bara säga det att om man vill ha bättre hud börja använd Mary Kay i så fall! Den förbättras på ett kick! jag skämtar inte. Min hy är baby len.


bakreraden fr.v ansikts mask, cleanser, ansiktsvatten
framreraden fr.v ansikts kräm, serum (tar bort mascara)

drömskor


åh dessa finfina skor önska jag att jag hade just nu och gå runt i. De är sååå otroligt snygga! så dessa underbara snyggingar kan man köpa på scorett för cirkus 600 rikstaler.

i need a big change in my life, and i need it now...


har ni någon gång känt att ni behöver en stor förändring i erat liv, det gör iaf jag nu.. jag tycker att allt är alldeles för "vanligt" i mitt liv just nu. jag behöver göra något nytt, någonting som jag aldrig gjort förut, something crazy mayby? (eller jag vet inte riktigt vad jag behöver om jag ska vara ärlig) men bara någon slags förändring ifrån mitt vardagliga liv. är alldeles för trött och sliten just nu, och kanske är det för att det är vinter? jag mår ju som bäst då det är sol och värme..

denna helgen

hejsan, denna helgen har bestått av en hel del dramatik, middagar, handboll.. u name it.
så i fredags var det som sagt elins födelsedags middag, det var jätte mysigt med thaimat och härligt folk. sedan så igår så var jag på en hel del öppna hus (gymnasieskolor) det var många skolor som verkade lovande faktiskt, även fast jag inte längre vet vilken linje jag vill gå.. och sedan blev det film mys med johanna hemma hos mig och sedan stack vi till henne då vi träffade upp hennes pojkvän och sedan så nannade jag över hos henne. Och idag så började jag min dag med handboll och sedan har jag fixat och gjort i ordning mitt rum. och massor av andra busiga saker.

mysoutfit

mössa, jeans- h&m tröja- gammal

sweetdreams everybody!

in the bags....

detta fick jag med mig hem i shopping påsarna idag då jag var i stan med Johanna och Susanna, vi fikade, shoppade och var även och kollade på öppet hus på Drottning Blanka.. (tror dock att den skolan inte var ngt för mig :/ )
och för dom som inte visste det redan så är det vild rea på YVES ROCHER! jag fick med mig sjukt mycket hem! så om du inte redan har varit där så gå dit ;)


parfym, foundation- yves rocher

duschgele,lotion, handcreme- Yves rocher

mössa- h&m


present till elin, som jag ska på ödelsedagsmiddag hos imorgon. MYYYS!

vad har jag i påsarna?

frapoccino

dagens outfit

snart så ska jag dra till skolan som börjar klockan 10.15 de e änna härligt med sovmorgon. Så jag bjuder på dagens outfit.


"skinn"leggings- bikbok
transparent blus- bikbok
halsband - marknad i sicilien

what do i do now... that's the question

Gud allt med gymnasievalet är så himla jobbigt.. Jag har knappt någon aning vad det är jag vill gå längre.. Var ju inne på teknik från början, men eftersom att jag har blivit galet skoltrött så vet jag inte om jag kommer orkar det. Så nu är jag inne på stylist eller mode och inredning. Det är så himla svårt, för det man väljer nu kommer förändra min framtid på ett eller annat sätt, vare sig jag vill eller inte. Får bara hoppas att den förändras till det bättre.

snack

hejsan, idag har jag inte varit i skolan, för först av allt så försov jag mig till klockan typ 12/13..? och då orkade jag inte dra till skolan för att sitta där i ca 2-3 timmar. Så jag har bara mysat framför soffan och kollat på film och jag har badat lite och jag fick även tid till att spele lite på mitt wii... men nu ska jag ta och få några läxor klara. puss


mitt kvälls snack- yougurt, houng och pumpafrön. MUMS!

Jessica Alba

my sunday


hejsan :)
min söndag så har jag faktiskt fått gjort en hel del, (ovanligt för att vara en söndag då man annars bara ligger hemma) först så vaknade jag och kollade lite på film med mamma och lillsyrran min, sedan blev det avgång till Ikea där jag fick köpt mig en rullgardin, en matta, ett kudd örngott och ett par blåagardiner. Sedan så stack jag till min stora syster och kollade på hennes nya lägenhet och fikade på lite kaka och kaffe. och nu så sitter jag hemma hos min bästa vän Johanna Petrén! :) och det bästa av allt... min helg är ännu inte slut, för imorgon har jag studie dag så jag ska nanna över här!  



round it goes



låten jag lyssnar på just nu och har fastnat för!

vinterland

godmorgon, idag är det äntligen fredag och jag har snart klarat av en hel skolvecka! se där ja, nu är det bara cirkus 20 veckor kvar till sommarlovet! inte länge dit då med andra ord *hosthost*
men just nu är det snösnösnö utanför och överallt och det kommer nog ta en redig tid innan den kommer bort, jag gissar på att den sista snön kommer bort i april/maj tro? Jag vill bara så gärna åka utomlands känner jag!

SWEDEN FOR THE WIN

hejsan, som ni kanske gissade så var jag på handbollsmatchen mellan sverige och chile, sverige vann så klart :) jag var där tillsammans med handbollskompisarna ;) det var riktigt kul, synd bara att det var chile de mötte för det var ingen direkt spänning i matchen med tanke på att de inte riktigt spelade lika.. men sverige vann iaf och mycket mål blev det!





chemistry


jag och weronica idag på kemi lektionen, visst är man söt ;)

men jag är iaf hemma nu från skolan, slutade fyra idag.. så det var ju rätt segt menmen, nu ska jag iaf ta och göra mig i ordning för att sedan åka till Scandinavium ;) gissa vad jag ska göra där..

on my way 2school

Hejsan, just nu så sitter jag på bussen på väg till skolan, vi ses när jag kommer hem. Ciao

darlings

idag blev det att jag började klockan 11.30 det är mycket härligt med sovmorgon. Och nu så sitter jag här i uppehållsrummet med mina darlings Johanna och Jessica. See u later

Blue shirt

idag hade jag på mig detta första dagen i skolan, den blåa "skjortan" kommer ifrån bikbok och det gör även läderleggingsen. Det var riktigt segt idag, var trött hela tiden.. Det kommr att ta ett tag innan man vänjer sig. Men nu ska jag sova så jag orkar med ännu en dag i skolan. Godnatt.

look of today

you wanna be on top

hejsan har nyss kollat klart på Top Model första avsnittet av säsong 15. Det verkar som om att det kommer bli en mycket bra säsong, har redan kollat in några favoriter :) men hur vacker är inte Tyra Banks egentligen!

Söndagkväll

just nu sitter jag framför tvn och kollar på harry Potter och fången från askaban och äter maraboutårta, men jag kommer knappt ihåg filmen, var ju så himla längesedan man såg den ju..
och imorgon är det skola igen, kan ju inte säga att det är något som man längtar efter direkt, en vecka till med lov hade inte alls varit så fel!

like the rainbow



ville bara visa mina fina stövlar som jag hade på mig igår med tanke på vilket skit väder det var då, det både regnade och det var glashalt på marken. och så gick jag ända till rävekärr i det vädret, var nära på att ramla fleera gånger och jag trodde seriöst att jag skule dö.. men vad gör man inte för att träffa Johanna :)

true her eyes

hejsan, här kommer det lite bilder ifrån när min kusin var i stan. Vi fikade, åkte Göteborgs hjulet och kollade runt lite. Bilderna är lånade från Linnéa.




Göteborgs hjulet



jag och amra

linnéa

amra och linnea

staden från Göteborgs hjulet




JAG ÄR MED I TV!

hahha ja du såg rätt! jag var fan med i tv, i svt faktiskt. Det var så himla pinsamt att bli intervjuad men det löste sig ändå. Var nämligen på My dog på svenska mässan och där kom det en gubbe upp i ansiktet på mig med en mikrofon och filmkamera som sedan började fråga mig en massa frågor. haha man visste inte riktigt vad man skulle säga!

här kommer de lite bilder, jag är den vita texten och gubben är den blå.
men stör mig på att de skrev FEL efternamn!




kolla på avsnittet på http://svtplay.se/v/2290116/rapport/8_1_19_30_-_textat och kommentera sedan vad ni tyckte om mig!

så här firade jag det nya året!

jag kan inte fatta att det redan är 2011 och att 2010 är slut. det är sjukt hur fort tiden går!
men ialla fall så ska jag visa några bilder från nyår :)

















GOTT NYTT ÅR !

nu är det slut på året 2010 och början på året 2011!
och jag är antagligen hemma hos wirre och kollar på fyrverkerierna eller något annat kul, ses sedan