bilder från maskeraden

Väldigt mysig stund hemma hos Ida! När kvällen var slut så drog jag och Amira en promenad hem, fick även säga grattis till den nya 17åringen då klockan slagit några minuter över tolv, Grattis igen Amira, du är för jävla underbar och I Löööve u! Sen efter jag följt amira hem så ramlade jag sjävlklart rakt på arslet på världens isfläck, är ni förvånade att detta hände mig? skulle inte tror det va så klantig som jag kan vara haha! Tur att ingen jävel var ute och såg mig haha!! Men jag kom hem som en hel bit iaf, skönt det! Blev dock riktigt sjuk efter kvällen så fick banga jobbet idag och sitta framför böckerna, hade mycket plugg att kappa igen. Så får se om jag kan gå imorgon till skolan, hoppas att jag kryar på mig under kvällen!!  
Men jag bjuder iaf på lite bilder från lördagskvällen! Puss på er & godnatt!
Byggare Bob & Snooki
The devil and Batman
Afterskiibrud, Hippie, The devil, Batman
vad tycker ni, var min lookalike som Snooki okej eller var det världens flopp?
hiss eller diss, ordet är i era händer!!

12/01/28 - maskerad

Efter jag slutat jobbet vid sju så kom mamma och hämta upp mig och det blev för mig att skynda mig hem och göra mig i ordning för kvällens bravader. Skulle nämligen på maskerad hos Ida :) Jag klädde ut mig till Snooki så det tog ju ett tag att fixa håret och sminket haha, för jag skulle ju bara helt enkelt ha det perfekta stora "poofet" (även fast i slutändan det inte blev så perfekt men men) och lösögonfransarna skulle ju också på! men alltsom allt så blev jag klar på mindre än en timme vilket är riktigt grymt faktiskt. Fick bara vänta en jävla stund på att Amira skulle bli klar, så egentligen hade jag inte behövt stressa så som jag gjorde haha , men men det är ju alltid trevligt att vara klar i god tid :)
-Snooki, Afterskiibrud och Batman

27/1 - mammas egna dag!

Igår var det mammas egna dag, hon fyllde hela 47år och det firade vi med massor utav presenter, prinsesstårta(såklart) och avslutade hela kvällen med en riktigt go middag på resturang. Så mammsen fick en bra dag, vilket alltid är roligt att vara med om! så jag bjuder på lite bilder från gårdagen.

för första gången... kan nästan inte tro det!

Hejsan ! Allt bra med er? själv så mår jag strålande :) igår så var jag tillsammans med systrarna mina på zumba, riktigt kul var det och svettigt blev det! Sedan så stack vi hem till vanessa och så nanna vi där. Riktigt mysigt måste jag säga, och det är alltid lika roligt att komma hem till henne! Jag hade också lyxen att jag började senare än vanligt för lektionen min var inställd så jag fick börja kl 12.00 istället. Så jag låg kvar i sängen ett tag och vaknade sedan upp och gjorde mig iordning och käka frulle i godtid. Sedan begedde jag mig från Ullevi (där vanni bor) till stationen för att ta pendeln till kungsbacka. Men innan jag gjorde det fick jag även med mig en chailatte från STarbucks! MUMMA!!
OCh idag så för allra första gången hade jag en rolig tekniklektion. Kan nästan inte tro det själv! För tekniklektionerna brukar annars vara de tråkigaste på hela veckan, så jag blev verkligen glatt överraskad! :) Vi håller på med att rita vår egen friggebod, friggeboden ska få plats med både kök och toalett och självklart ska den ha plats för sängen. Allt detta ska få plats inom 15kvadratmeter! vilket inte alls är stort! JAg kanske kan visa er när jag är klar med ritningen på datorn, vi får se :)

motivation till max!

Hejsan! Första dagen av veckan och jag fick mig ett efterlängtat träningspass tillsammans med lillasyster min efter skolan. Körde 20minuter på crosstrainern och sedan blev det bröst övningar och avslutade det hela med mage. Ganska kort pass men ändå fick jag (som man brukar få efter träning) en jävligt underbar känsla efteråt!
bilder som dessa, gör så att min motivation flyger upp i taket! Vem vet kanske blir det mig till sommarn hahha ;) (drömma bör man, annars dör man! och vem vet, drömmar kan ju bli verklighet)

i have lost my mojo

kom nyss hem från gymmet och kollar nu på ett avsnitt av vampire diaries med lillasystern min, ikväll blir det fredagsmys. Träningen var inte så lyckad, känns som om att jag tappat drivet att träna.. vet inte varför riktigt för annars tycker jag att det är jävligt roligt! kanske är det på grund av att jag inte varit mig själv den senaste veckan och varit hemma från skolan typ hela veckan för den delen med? Aja vad det än beror på så hoppas jag att jag får min "träningsmojo" tillbaka! Ska iaf på zumba på onsdag tillsammans med syster min, vilket jag ser framemot! xoxo

my number one dream

Det var egentligen meningen att jag skulle sitta hemma och plugga idag men så blev inte fallet. Jag fastna på säsong 3&4 av The girls next door som jag fick hemladdat igår. Min favorit serie som jag kan se omochom igen! Så jävla bra är det och jag skulle göra vad som helst för att själv få uppleva Playboy drömmen. Vem hade liksom bangat och sagt nej till att bli en Playmate? Inte jag inte. Skulle faktiskt även kunna tänka mig bli en utav Hugh Hefners girlfriends haha, han verkar ju bara för jävla go! Man kan ju inte mer än älska hans skratt haha! Men om inget utav dessa "önskemål" comes true, ska jag iaf ha besökt The playboy mansion och träffat Hef någon gång snart i framtiden!
Tumblr_lq1791mcyv1r0gb9uo1_500_large
38dcece80c7965994a84cb03b4cd9db0_522200712528082507020041_large
Holly, Bridgeth and Kendra together with the number one pimp Hugh Hefner!

BEFORE I DIE

Det finns så oerhört mycker jag vill göra innan jag dör och ovanför är bara några exempel på dem! Mitt liv ska vara fyllt med händelserika upplevelser, för man vill ju inte sitta där i sina äldre dar och önska att man gjorde de och de.. Man vill ju inte bli en bitter jävel helt enkelt ;) Så ett tips till mig själv och er, ta vara på den tiden vi har nu, för tid är något vi aldrig kan få igen! Hugs and kisses

I mayby look that I'm hurt, but inside I'm laughing

när jag tänker efter blir du bara mer och mer patetisk i mina ögon!
mina naglar at new years

I did it myself

Hejsan hoppsan! Så här hade jag mina naglar på nyår, vad tycker ni om dom? Själv tycker jag att dom blev riktigt bra, jag har nämligen gjort dom helt själv hehe, så blev extra nöjd över min prestation. Var ju en del pilljobb men annars hyfsat enkelt. Om du själv vill testa på att göra naglar som dess är det enda du behöver:

nagellim,
sax
plastfolie
lösnaglar (om du vill ha lite längre naglar
än din normalläng det vill säga)

Sedan är det bara för dig att klippa och klistra på foliet på naglarna. Och man kan välja själv om man vill ha som på bilden lite "knöggligt" eller om man vill ha plastfoliet helt slätt.

världens bästa nyhet!

Efter regn kommer solsken, det är verkligen så! Jag är så himla glad, fick reda på värdelns underbaraste nyhet idag!!! I Juli kommer jag att bli moster! Jag kan seriöst inte sluta le och kommer på mig själv att hoppa upp och ner av glädje. Är så glad för Vanessas och Hans skull och de kommer få sin lilla guldklimp till sommaren!
Gud vad jag tänker skämma bort den lillekrabaten med grejer och massor utav kärlek, man har ju ändå som mål att  bli favoritmostern hihi ;)
kärlek

tonight is the night we all been waiting for

JERSEY SHORE IS BACK!! Ikväll så är det äntligen premiär för Jersey Shore säsong 5! Gud vad jag har längtat, Jersey är en utav mina favoritserier så är really exited.
Om ni är som mig och också vill checka in de underbara Guidos and Guidettes gå in HÄR!

år 2011 i noter

Alla låtar som defineras med 2011! Tycker att dem gjorde en riktigt grym remix och fick med alla de låtar som får mig att tänka på året som gått. En klockren remix helt enkelt, lyssna och njut!

what hurt me the most is that you did it with Her...

du får göra vad fan du vill, jag kan inte bry mig mindre
men kom inte till mig sedan och tro att jag har respekten kvar för dig!

mitt enda nyårslöfte för 2012:

Jag har bara ett nyårlöfte inför 2012, och det är att jag ska "göra saker som gör mig lycklig". Detta innefattar allt och lite till, vare sig det är träning, vänner, familj, tvmys, utekvällar, tja vad som helst egentligen bara jag är lycklig! Jaghar inte valt ett så spesefikt nyårslöfte med tanke på att man inte brukar hålla dem, vad jag hört iaf, för själv så har jag inte direkt satt upp några nyårslöften innan. Så det var väl på tiden att jag testade på att göra ett!

don't cry, just say fuck you and smile!

min nyår 2011/2012

Hejsan alla underbara! Idag så vaknade jag kl 16.00 kanske beror det på att igår var det som sagt nyårsfirande som gällde? haha ;) Min nyår gick dock inte direkt som planerat... Först käkade jag middag tillsammans med familjen. Sen kom Alexandra och Kajsa hem till mig och vi drog oss sedan vidare runt tio tiden för att träffa upp ett härligt gäng för att sedan ta bussen till Lindome, där vi egentligen skulle ha firat in det nya året. Men så blev det inte utan när vi väl kommit fram dit (tog cirka en timme dit med buss) så fick vi inte komma in p.g.a att polisen hade tydligen varit där och vi var därmed inte välkommna in. Så vi stod där med paniken växandes helt strandsatta i Lindome och hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen. Då fick jag ett samtal och personen på andra luren sa att jag och brudarna jag var med var välkommna på fest i Eklanda, bara brudarna så blev tyvärr tvungen att lämna alla undebara grabbs och det blev för mig och brudarna att ta oss till Eklanda. Vi hann fram precis innan klockan slog tolv. Så det kändes jävligt skönt att slippa fira in det nya året på en buss! Så vi hann komma till festen och vara där i några minuter sedan gå ut och kolla på fyrverkerierna på tolvslaget och sedan gå in och festa sönder det nya året! Så min nyår var väl okej , verkligen inte perfekt. Men jag kan bara förvänta mig bättre nyår nästa år helt enkelt!

min nyårs outfit

GOTT NYTT ÅR


Jag vill önska alla er ett Gott Nytt år och hoppas att 2012 blir ännu bättre än 2011!