Fuck me I'm famous

Födelsedagsfirande för Amira!

Firade Amira igår, först var vi på PC-bar och kök och åt god mat, kycklingspett var det som prydde min talrik. Efter pc, drog vi till en sportsbar som hette grandoli (eller något liknande) drack lite där och sedan drog vi vidare till apartment!

SHIT IS NOTHING BUT SHIT!

Skolan idag har inte varit så himla rolig om man säger så, har bara massor av lektioner som man bara sitter av.. Vi var också på studiebesök hos reningsverket i Kungsbacka. Det snöade ute och var iskallt så hade turen att flörta oss en plats i Niklas (i min klass) bil så att han skjutsa oss både dit och tillbaka, ibland är det underbart att vara brud! Reningsverket var ju som sagt ett skitställe, seriöst! Först så hade vi någon föreläsning om vad dom gjorde på reningsverket, somnade nästan, och sedan var det vår tur att gå runt och kolla på alla steg hur vattnet renades ifrån skit och urin! Stank som fan och fick okontrollerade kväljningar hela tiden! Hjälpte heller inte att det var iskallt! Ville bara därifrån!!

A glas of wine in the land of Oz

Igår så var jag och min underbara Amira på bion Oz-the great and the powerful. Innan vi skulle se filmen satte vi oss i baren på restaurangen Danilo som ligger precis i anslutning med bergakungen och tog oss varsitt glas vitt vin! Hade en riktigt mysig lördagkväll tillsammans med Amira, vi satt och pratade om allt och inget och plus i kanten var att filmen var riktigt bra! Amira somnade efter halva haha sköning, men de märkte inte jag av alls haha. Men kvällen var som sagt väldigt mysig! 
 

"Like sisters"

Var på fest i Lindome i fredags! Åkte dit tillsammans med Amira och Johanna runt tiotiden. Innan hade jag och johannie förat lite smått hemma hos mig för att sedan bege oss mot festen. När vi Väl kom fram till lindome kan man ju säga att det var inte det lättaste att hitta till detta ställe! Tur att Bawan kunde bra vägbeskrivning och att Amira var tillräckligt "nykter" för att förstå hans instruktioner genom telefonen! Vi kom iaf fram till festen och vi drog massor av shots nästan det första vi gjorde. Fan vad gott det kan vara med tequila ibland alltså! Sedan dansade vi loss på dansgolvet (som vanligt) dock var det ite min typ av musik, och inte var det den allra bästa dansmusiken kanske men vi gjorde vårt bästa och försökte gunga med rejält till den iaf!

Vi stannade inte så länge på festen utan var bara där en kort stund. Men när jag och johanni skulle dra så började vi självklart gå åt fel jävla håll (fast de hade vi självklart ingen aning om).. Jag följde efter Johanna och Johanna följde efter mig, som ni hör är detta inte det ultimata en iskall natt! När vi väl förstod att vi inte var på väg till Lindome station utan åt motsatt håll hade vi gått en kilometer i fel riktning..!! Så vi fick oss ett redigt workoutpass den kvällen. Vi kom till station till slut efter vår lilla promenad och satte oss på bussen. De var egentligen meningen att vi skulle dra vidare och möta upp några men vi var helt slut så beslöt oss för att dra hem. Good choice för när vi kom hem till J slagga vi på en gång!

En liten kul grej var faktiskt som Bawan sa till mig dagen efter var att jag och Johanna betedde oss som systrar. Maybe true för har hört detta innan av folk så de ligger nog något bakom det! Sedan är jag och Johanna väldigt lika i sättet och jag tar det verkligen som en komplimang att höra, för vem hade inte velat ha Johanna, min underbara partypingla som sin syster?!

Min gos börjar bli stor!

Hej på er! Idag så besökte jag min storasyster Vanni och hade en liten mysig stund med henne och lille Leo! Hennes kompis Kristoffer kom också på besök så vi tog oss en liten promenix i stan, skit mysigt! Sedan drog jag och vanni åter hem till henne för att få i oss lite lunch, vanni hade lagat jätte god potatis och purjolökssoppa och till det åt vi gott bröd! Satt riktigt mumsigt i magen! Sedan så lekte jag lite med Leo och han har blivit så stor! Han har redan börjat lära sig att krypa och kan nu stå upp (med hjälp,stöd), riktigt stor pojk! Tiden går så otroligt fort, han bara växer och växer! Mosters lilla diamant!

Too hot for me to handle!

Tänk er känslan: Ni har precis satt er ner i soffan tillsammans med familjen framför någon bra film, du har precis duschat så du har bara på dig dina underkläder och en tjocktröja, i din hand har du en kopp med rykande hett te! Du är helt inne i filmen och ska bara justera din ställning lite, vilket leder till att du tappar detta rykande HETA teet rakt på ditt skrev!!!! Tänk dig sedan ironin att du skriker ut "FITTA!" när detta sker! Fyfan alltså, jag skållade mitt skrev, jag SKÅLLADE DET!!! Hahaha ingen underbar känsla vill jag lova er!! Så nästa gång lär jag ha byxor på mig när jag dricker mitt te!!

YMCMB

Ny mössa, importerad direkt från London!

My love Alex!

"Alot of firsts"

Det är slutet på helgen och snart Måndag.. och för att summera det hela så kan man säga som så att helgen har innehållit "alot of firsts". Ett exempel på detta är att jag festa till det lite med min storasyster Vanessa och hennes två vänner Alexandra och Natali plus Amra, vilket jag inte gjort förut så det var otroligt skoj.
Jag vanni och amra var först hos pappa på födelsedagsmiddag för att fira oss alla som nyss fyllt! sedan drog vi vidare hem till vanessa och gjorde oss i ordning för kvällen och förförfesta till melodofestivalen innan den riktiga förfesten, som började då Alexandra och natali kom. Riktigt kul, vi dansade loss samtidigt som vi drack massor av goda drinkar tills klockan började närma sig midnatt, då drog Amra hem och vi andra började göra oss klara för att dra ut!
Vi drog oss bort till avenyn och jag kan säga som så att det var fanemig inte lätt att gå enda från brunnsparken upp till avenyn i högklackat ska jag säga er! Haha snubblade till ett antal gånger och om inte jag hade haft någon utav brudarna bredvid mig hade jag faceplantat ett antal gånger igår tror jag! Men tror fan jag har stukat båda mina fötter för ont gör det i dom hahah! Men trots mina svårigheter för att gå kom vi fram dit vi skulle iaf, och påvägen dit träffade jag på den mest otippade stalkern av all times. Men det är en annan historia! Hade iaf det sjukt jävla roligt! Och det Kommer bli ännu bättre nästa gång vill jag lova :)

SAVAGES

"Work hard, play hard"

Fan sicket underbart väder det var idag! verkligen riktigt vårväder och man kände på en gång att man började bli gladare och att allt blev så mycket lättare! Så ett stort välkommen säger vi till den underbara vårsolen!

Eftersom att det var så bra väder tog jag en promenad till gymmet idag! Jag och Johanna körde lite kondition idag! kändes riktigt gött faktiskt, eftersom att det var ett tag sedan vi gjorde det hehe. Har ju det sista bara kört styrka! Just nu känns det som man står still i träningen, eftersom att det har inte hänt så mycket förändringar kilovis. Men jag känner ändå att man blivit lite starkare vilket är kul! Men det är bara att fortsätta så lär resultaten komma!