Träning

Igår blev det ett kvällspass på almedal tillsammans med Vanessa och hennes kompis Sandra. Vi körde först 6min löpning som uppvärmning på bandet sedan gick vi efter sofi fahrmans övningar, sedan avslutade vi det hela med 25min på crossem. Jag måste säga som så att det var längesedan jag var så slut efter ett träningspass. Sjukt givande träningspass och det var samtidigt riktigt roligt! Så ska träna med dem redan på onsdag igen :)

Vanessa och Hans land

Var i helgen hos min systers och hennes killes land på stora varholmen. Hade det verkligen jätte mysigt, vi åt god mat och det blev även några glas vin och irish coffe till det. Hans pappa kom också och bjöd över oss på ännu mer gottigheter och ett parti tärning. Gissa vem som vann, haha japp det var jag! Älskar att vara på deras land, sedan att få leka med min älsklingsbebis Leo <3

Mys vid sjön

Alex kom med tåget från Lund, så tog bilen och hämtade upp henne. Det blev sedan en liten tur till stensjön, vi hade köpt med oss en underbart go kebabpizza som vi satt och gotta oss med i solen på bryggan. Sedan blev det vampire diariers mys hemma i soffan med lite godis. Med andra ord en riktigt mysig fredag spenderat med min barndomsvän Alex <3

Oväntat roligt!

I Fredags så kom Alexandra över till mig, hon var hemma denna helgen från Lund, alltid sjukt kul att träffa min fina barndomsvän! Hade från början tänkt dra och grilla med några, eftersom att vädret var så gott. Men lite random fick vi höra om en fest i Hulelyckan. Vi drog dit och tänkte för första gången partycrasha festen. Med partycrasha menar jag att man går dit utan att man är bjuden, för er som inte förstod mig hehe. För grejen var den att jag hade frågat han som hade festen men han hade inte svarat, så jag och Alex tänkte fuck it yolo, vi drar dit ändå. Men började bli ändå lite tveksamma ju närmre vi kom festen, men tur som vi har hörde killen av sig innan vi hann dra dit och sa att det var okej att komma, snacka om flyt! 
 
Det var riktigt blandat med folk, men det var faktiskt riktigt skoj. Lite kul var det att jag kände plastsystern till han som bodde där, så kändes lite udda att vara där utan henne liskom. Men jag hade skit skoj, satt och pratade med goa vänner och söp mig riktigt gott full. Söp även Adam under bordet, vilket var sjukt skoj! Tydligen var jag den enda som hade lyckats med detta, så kände mig lite extra stolt. Guldstjärna för Amanda! Tror han hade lika kul som jag för vem säger nej till gratis dricka, hallå eller ;) Blev även att jag gjorde en liten pakt med honom, som vi ska göra innan vi slutat trean, så får vi se om det blir av eller inte hehe, spännande! 
 

Alot of things

Hej på er! 
Var ett tag sedan jag kikade in här. Det har hänt en del, bland annat så har mitt hjärta Johanna flygit sin kos till Kos, Grekland. Saknar henne en himla mycket, och det känns riktigt konstigt att inte träffa henne varje dag! Jag har krökat en del, varit i Danmark, tagit körkort, sett Dani M, träffat syster Nakita och hennes barn och pluggat en massor... Har bland annat haft nationella i Engelska, har väl gått helt okej, men inget man hänger i granen direkt! Sedan har jag skrivit ett antal uppsattser, har "bara" fem stycken uppsattser kvar, haha skjut mig! 
 
Vädret har varit riktigt gott nu de senaste dagarna, igår dog man nästan så varmt det var! Stod under hela eftermiddagen och flippade burgare.. haha ni kan tänka er om att jag svettades under den tiden! Men ni vet vad man säger, Cash is king! 
 
Min klippa och ljus i mörkret. Saknar dig sjukt mycket min bästa vän, mitt allt! 

Seven weeks

Helt galet! Jag klarade det!! Jag är så jävla lycklig, känns som att en storsten lyft från bröstet och att allt kommer lösa sig nu. Jag har under sju veckor fixat mitt körkort. Är hur glad som helst!

Träffade på becca i mölndal efter jag klarade uppkörningen. Vi ville fira mitt körkort så vi drog förbi mamma för att hämta nyckeln till bilen. Sedan drog vi till frölunda torg och jag fick köpt mig en bh och sedan tog vi oss en youghurtglass, mumms! Sedan körde jag becca hem och det blev att vi stannade till hos Beccas storasysters kompis Elsa och tjöta lite allmänt, innan det var dags för mig att åka hem igen.

Nervös!

Mycket snart så skall jag ha uppkörning... Är sjukt nervös, jag lovar snart skiter jag väl på mig haha. Men jag får väl se det som så att om jag inte klarar det så är jag iaf en upplevelse rikare. Håll tummarna för mig nu mina fina! Puss