we boxed until we were dead

Bjuder på en gammal bild på mig med boxhandskarna ready to go! För idag var det nämligen boxning i skolan... Snacka om en riktig workout! Galet vad man får träningsvärk i armarna både under och efteråt! Tog i så hårt så mina händer skakade och så att mina handleder nästan kändes som om dom skulle gå av! Sjukt kul men tufft!! Har även provat på box-pass på gym och det är något jag rekommenderar att gå på för den som gillar att komma hem och känna i varje muskel att man tränat hårt! 
 
 
 

Gratis är godast!

Hejsan! Det är Oktober månad och det innebär att Halloween börjar närma sig med stormsteg! Har redan funderat på vad jag ska klä ut mig till och kom fram till att jag ska vara en katt. Så har skaffat mig ett par yellow catlinser på lenson.com  som redan trillat ner i brevlådan. Och det som var så underbart var att man fick ett par gratis om man angav rabattkoden: EYE<3CRAZY .  Så det enda jag behöve betala var frakten på 39:- Så om du har som jag kommit fram till att du vill skaffa crazylinser, så checka in sidan! Sådana linser brukar annars vara så dyra... så toppen erbjudande verkligen! Som sagt GRATIS ÄR GODAST! 
 
 
 

Sleepover with my babe R

Har haft en riktigt mysig dag med min underbara Rebecca. Vi satt en stund på thairesturangen Patani i Lindome och käkade sjukt mycket go mat! Trodde seriöst att magen skulle spricka där ett tag. Efter maten drog vi hem till R för lite pluggande och senare mys framför Grey's Anatomy. Nu ska vi kolla lite Jersey shore innan vi drar oss till kojs, skola imorgon! Puss <3 
 

 

The 80's are back!

Hej på er! Det är 40årsfirande denna vecka för skolan och det har varit utklädningsdagar varje dag denna vecka. och idag så var det 80tals tema! Kolla bara på oss hur jävla gorgeous vi är!! Imorgon så får vi tagga 70tal! Oh yeah baby, kommer bli den snyggaste hippien ever!

BröstHållare - fyfan vad jobbigt

Hej på er! Tro det eller ej, men jag kom faktiskt hem med två BH:ar, ett par matchande trosor och en slags hårring. Men måste bara säga det fyfan vad jobbigt det ska vara att hitta en BH som passar... Trodde inte jag skulle hitta en bra BH i en utav budgetkedjorna utan att jag skulle vara tvungen att gå till en utav de dyrare butikerna. Men med lite tur och efter många ombyten så fick jag i alla fall hittat två stycken från H&M, dom satt faktiskt bra på, så nöjdare kan man inte vara! 
 
Men något som jag länge gått och tänkt på är: hur kommer det sig att jag har mindre BH-storlek i budget butikerna och så himla mycket större BH-strl i de dyrare affärerna? Det måste typ vara så att de dyrare butikerna sätter Större storlek på mindre BHar för att man ska få känslan av att de storlekarna som man skulle behöva, inte finns i budgetbutikerna. Exempelvis om man skulle ha strl D i en "dyrarebutik" men egentligen så har man en strl B/C i en "budgetbutik" , det gör ju så att man blir fast i den "dyrarebutiken" istället för att köpa de lite mer billigare BHarna, eftersom att man då tror att ens storlek inte finns till hands i en annan billigare butik. Sedan säger jag inte att det är så här i alla butiker och för alla storlekar. För lets face it, det finns dem med riktigt stora bröst som verkligen inte kan finna sin storlek i budgetbutiker, som är tvungna att gå till dem dyrare kedjorna för att hitta sin storlek. Och som tyvärr inte har valet att köpa en "halvdan, billigare Bh" eller en "riktigt bra, dyrare Bh". Men ändå. 
 

Glatt överraskad!

När jag kom hem från skolan så låg det ett litet paket väntandes på mig. Hade ingen aning om vad det kunde vara där i och blev lite smått överraskad av att få se en liten chokladkaka, med en liten hälsning från min lilla syster. Så himla söt är hon, så hon förtjänar faktiskt en riktigt go kram när hon kommer hem igen! 
 
 

Gör stan lite osäker med vännen min!

Hejsan! Nu är jag på väg till stan med min underbara Rebecca för att göra stan lite osäker. Haha nej men vi ska kolla lite på grejer som kan behövas, förhoppningsvis kommer jag hem med en BH iaf!
puss på er sålänge!