oh happy day

MIN ÄLSKLING ÄR HEMMA NU!! Jätte otippat då hon egentligen skulle kommit om en månad. Så blev oerhört chockad då jag fick samtalet att hon var hemma igen! Det firade vi med att jag drog bilen hem till henne och plockade upp henne, därefter blev det en liten trip till solariet där vi sola med nya rör, (vilket ledde till att jag har bränt hela ansiktet och mitt bröstparti!) sedan drog vi oss en roadtrip och bara körde, tog oss till mölnlycke och virrade runt där. Sedan i stensjön och runt om i Mölndal. Haha blev en liten näradödenupplevelse då vi åker ner för kvarnbybacken, och jag får syn på Kevin. Så jag vänder blicken mot honom, tutar och märker sedan inte av att vägen svänger och att jag är nära på att köra in i räcket. Men Johanna såg detta som tur var så började gapa på mig lite peuw, annars hade det kunnat gått illa ;) så vi åkte förbi Kevin. Sedan fick jag snilleblixten att köra upp för backen igen, dock fick jag kärringstop och då jag fick igång den igen drog vi därifrån så fort vi kunde haha. Så han såg inte att de var vi. Dock så träffade vi på honom Jonas och Tobbe, och jag försa mig lite. Hans reaktion "var det ni! Trodde det var någon jävla babbe" haha pinsamt roligt var det iaf! Skrattar fortfarande då jag tänker på det hahah. Hade en jätte mysig dag med bestie johanna, fick även en jätte läcker lakers tröja av henne! To die for, så himla glad att hon är hemma igen, Inget krydd !!

Studentfirande för barndomsvännen Paula!

I onsdags blev det ingen träning för min del, utan jag drog till skolan en snabbis och fick gjort det jävla fysikprovet som legat efter och skräpat, äntligen! Sedan drog jag hem igen, skulle nämligen på student för Paula. Dock gick jag bara till mottagningen och missade utspringet. Men riktigt kul var det att få träffa Paula igen, var ett redigt tag sedan sist! Sedan kom även mina andra barndomsvänner dit, vi drack champagne och vin i mängder. Sedan blev det en spontan utgång. Vi drog först till Queens och sedan blev det en liten tur till Smaka. Smakade för första gången på fishshottar som Rebecca B gladeligen bjöd mig på! Blev redigt packad denna kvällen haha, men tur som det var, var en utav beccas och Marias vänner snäll och erbjuda sovplats inne i Vasa. Gott!

https://cdn3.cdnme.se/1913617/7-3/pic_51aa4f7dddf2b33a90c74a84.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1913617/7-3/pic_51aa4f7dddf2b33a90c74a84.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1913617/7-3/pic_51aa4f7dddf2b33a90c74a84.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1913617/7-3/pic_51aa4f7dddf2b33a90c74a84.jpg" class="image">