nationaldagen- 6 Juni 2012

Nationaldagen var det som sagt idag! Det firade jag tillsammans med familj och vänner. Först var vi hos min farbrors lilla sommarstuga och käkade massor utav god mat. Då menar jag verkligen MASSOR!!! Det var potatis, kött, pita, sallader, efterrätter. Så mycket mat så jag rullade där ifrån. Men det var riktigt mysigt att vara där, träffar ju inte  pappa så ofta så det var riktigt roligt. Som sällskap var det då pappa, pappas fru Hajra, hennes son Nedim, Amra, Vanessa och Hans. Samt min farbror och hans fru Nezira. Mysigt!
Sedan drog vi hem, jag gjorde mig i ordning för att få mig en utgång tillsammans med mina fina vänner Johanna och Hannah. Det var nämligen Timbuktu på Liseberg!! Han levererade till 1000!! Så jävla bra! Vi träffade även lite gott folk där inne vilket gjorde det hela ännu roligare. Jag hade verkligen en toppen dag. Hoppas ni också hade det!
Pita

On our way to Liseberg

 

Jag, Johanna och Mzill

Hahah jaag, Amira, Hannah och Guzman

Hannah and me

Mitt favorit par, Johanna och Emil!!

 


babyshower

Idag var det Babyshower för Vanessas lilla knodd! Var oerhört mysigt med roliga tävlingar och god mat! Vanessa blev jätte glad för våran present, jag mamma och amra hade nämligen köpt gipsavtryck till bebisen. Roligt! :) Fick även en liten goodiebag från Vanessa som verkligen uppskattades! :D
En riktigt rolig överraskning var att få reda på att Nakita är gravid med barn nummer 2, wieeeh!!
Efter babyshowern stannade vi kvar en stund efter och mös med Vanni en liten stund innan vi sedan drog oss hem. Var verkligen en oerhört mysig dag och jag kan knappt bärga mig tills bebisen/arna kommer!
älskar er, systrarna mina! <3