peace and love

Hallå i stugan! är det många som ska dra till peace and love i sommar? själv så önska jag att jag kunde åka... men lär inte ha några pengar till det då det blir Alanya istället. Lite synd för hade varit hur kul som helst, har bara hört hur jävla roligt alla har haft det som varit där! men om det inte blir detta året får det väl helt enkelt bli nästa. Hade dock varit kul att få se rihanna, skrillex och min gamla favorit regina spektor! Aja vi får se hur denna sommarn blir helt enkelt ;)

Idag mår man...

Idag mår man som förtjänat! Blev en sen kväll i Kungsbacka, tillsammans med Natasha tog jag en taxi från mormor min och åkte till fest någonstans i Kba, (har ingen koll på vad ställena heter där haha). Men fest var det iaf, hade riktigt kul och fick träffa lite goa vänner till Natasha. Några var där som jag träffade i fredags då jag också var på fest i Kba med Natasha och Ida.
Kul var det iaf, och var hemma runt 2tiden. Vaknade nästa morgon, inte lika go och fräsh som kvällen innan, go baksmälla yeah!! Natasha väkte mig runt halv 8 och började laga spagetthi carbonara. För jävla härlig brud och laga go mat det kan hon! Perfekta bakismaten helt enkelt! Sedan kröp vi ner i sängen igen och halvsov medan vi kolla 2 and a half men till kl 13, då mamsen kom och hämta moi. Har legat nerkrypen i sängen hela dagen och är helt utslagen plus att man är tvungen att göra en inlämnings uppgift som ska vara inne ikväll... FUCK!

partypinglorna

I Fredags var det fest som gällde, 17år kalas för Adam. Var riktigt trevligt med gott häng och härlig musik. Alltid lika kul att träffa gammalt kvarnbyfolk! Så igår (dagen efter haha) blev det återhämtningsdag som gällde. Hahah var inte mycket ork kvar i mig dagen efter så det var inte det roligaste att jag var tvungen att gå upp tidigt för jobb. Här kommer lite bilder på mig och Johanna innan vi drog till festen!