orättvist hur fort livet tar slut för en del...

Tumblr_ldst9p7zy81qbt3wdo1_500_large

"I JUST WANNA PARTY"

I mina lurar just nu!

min födelsedag

Igår var det som sagt min (Weronicas och även Paris Hiltons)födelsedag. Jag sov inte hemma utan sov i Kungälv hos Josefina tillsammans med Weroncia, så jag och W fick ett jätte fint uppvaknande med frukost på sängen utav Josefina och Ida, verkligen underbara tjejer! Fick även en liten chokladkaka som födelsedagspresent utav dom, riktigt gulligt!
Sedan när jag väl kom hem åkte jag och mamma o lunchade och jag fick i mig en riktigt go räksmörgås! Mums!

Efter att jag hade fått mina presenter så åkte jag hemifrån och tillbaka till kungälv för att sedan fira födelsedagen där med go mat, härligt sällskap och ett, två eller var det kanske tre(?) glas vin. Iaf så var det en riktigt mysig 17 års dag! <3
jag och min underbaring, älskar dig weronica <3

17 Februari 2012

~Godmorgon alla fina! Idag är det min dag! Jag fyller den helt onödiga åldern 17, men bara ett år kvar till 18. Vilket är underbart! Idag vet jag inte alls vad som väntar mig, men något lär väl hända! ;)
Veronica Maggio - 17år

early birthdaypresent

~Hejsan alla fina! Idag så träffade jag min kusin Linnéa tillsammans med lillasystern min för vi skulle få en tidig födelsedagspresent (jag fyller den 17e och Amra den 20e.) Det var mycket spännande för vi viste inte först vad det var vi skulle göra utan vi fick bara en adress tilldelad till oss och att vi skulle vara just i Frölunda vid klockan ett. Spännandespännande! Sedan fick vi reda på att vi skulle på manikyr och pedikyr! Awesome! Tanten som piffade till oss var minstsagt jävligt rolig! haha hade svårt att hålla mig för skratt många gånger då hon öppnade käften och sa något helt obegripligt! Efteråt så stack vi till frissan för att Linnéa skulle fixa till sitt hår och vi avslutade hela dagen med en macka och kaka på Subway! Bäättre kakor har jag inte smakat!! Så med andra ord var det en mycket rolig dag. Tack återigen för presenten Linnéa, du är guld värd! <3

happy valentines day!

syster och jag tidigare idag <3
~Min alla hjärtans dag har firats med avsnitt av topmodel, projectrunaway, choklad och en cider eller två! Tycker hela dagen är lite överskattad faktiskt, varför skall man behöva ha en dag för att visa kärlek för sin "special someone" och göra något kul med denne till fråga på bara just denna dagen istället för att göra varje dag till alla hjärtans dag ? Ska man verkligen behöva ha en "ursäkt" för att visa sin kärlek för den man älskar ?

2012-02-14

Är helt död efter promenadturen jag hade med Johanna. Var riktigt härligt dock att få lite frisk luft i lungorna. Det är sjukt mycket snö ute så det tog ett tag att ta sig fram så var ute ett redigt tag. Men inga tårar fällda för det, för som sagt så var det bara härligt! :)
~Nu ska jag värma en kopp te och kura upp mig framför en film tillsammans med en bit kladdkaka som mamma bakat!
~CIAO~

life should be little more like my mama's food; hot spicy and DAMN so good

Lovet har börjat riktigt slappt! Har inte hänt något extrodinary men har haft det riktigt mysigt. Nannade hos Natasha och mös hemma hos henne från fredag till lördag och sedan blev det jobb hela lördagen. Igår så var jag och tog massor av bilder med Amra, min lillasyster, och det blev även en tur ut till havet på en liten promenad. Senare på söndagskvällen var jag med min favoritchey Johanna och var på "upptäcksfärd" haha, fan vad vi sprang!! Efter vårat upptåg i mölndal gick vi hem till Niklas, som vi inte träffat på väldigt, väääldigt länge och fick oss en omgång av Fifa! Nybörjare som jag är gick det trots det jävligt bra, fick in en skottfint på något vänster (som tydligen är en mycket avanserad grej att göra) stolt brud!
Sen idag så fick jag mig ett behövligt träningspass med Johanna. Även en solning på det. Ska verkligen försöka komma igen nu på lovet så jag är fit for fight när skolan börjar igen med nya rutiner! Nu ska jag kolla på en film, Moneyball med Brad Pitt, har ni sett den ?

.L.O.V.E.

Sitter och diggar till denna goa låt. Vad tycker ni om madonnas remix tillsammans med LMFAO och Nicki Minaj ?

it's friday, whoop whoop!

Äntligen fredag och äntligen lov! Åh vad jag har längtat.. Nu ska jag dra mig kba, till Natasha för att sedan dra ut på äventyr! vi hörs imorgon ciao!

what will it be?

Det skulle bli en pluggtisdag idag men så blev inte fallet, var lite väl disträ idag, visst jag fick gjort lite spanska (som egentligen skulle vara inlämnat idag) och även lite utav matten som jag har prov på Torsdag men inte alls så mycket som jag hade tänkt mig.. Men innan pluggandet så var jag på en otroligt mysig promenad i det underbara vädret med Johanna och hunden sin. Kan faktiskt inte bli bättre, eller jo jag avslutade även kvällen med Top Model Sverige och Prodject Runway! Tisdagar kanske kommer bli en utav de bättre dagarna i veckan, härligt! :)

Imorgon så ska I-valen in och jag tror jag tänker välja psykologi och filosofi som första val. Det är dock många som tänker välja det så det kanske blir mitt andra val som gäller då, Italienska, vi får se helt enkelt! vilket som blir nog hur bra som helst, det är ju ändå i tvåan jag ska läsa kursen/kurserna :)

nu ska det äntligen bli av!

Gud jag är så jävla glad! Jag var som sagt i Kungsbacka innan och träffade upp Natasha, Rebecca och Jessica med deras mammor. Vi har nämligen bokat biljetter inför sommaren. Nu kan jag äntligen säga att det blir av och att vi ska till Alanya, Turkiet!! Jag är så sjukt glad så det finns inte! Så den 13e Juni, dagen efter skolavslutningen då smäller det whoop, whoop! Kan inte bli så mycket bättre! :D

Tänk liksom att allt detta började med att bara jag och Rebecca snacka om det en dag på väg hem från skolan och tänkte väl att det skulle vara roligt att dra någon gång på resa tillsammans, och nu blir det så! tror det knappt är sant, Åh snacka om kul!!
Alanya Dreams here we come!

glada tjejer utanför resia!

håll tummarna!

nu är jag på väg till kungsbacka och ska möta upp lite folk där, ska nämligen göra en sak och om allt blir som det ska så kommer det komma hem en riktigt glad tjej! berättar mer sedan ;)

"I may not be there yet, but Iäm closer than I was yesterday"

Har faktiskt tagit och gått ner jela 2cm runt midjan och cirka 1-2 kg i vikt enda sedan vi här hemma började köra med viktväktardieten! riktigt kul faktiskt att se att lite förändrats ändå! Jag kör inte lika strikt på dieten som mamma och amra gör, men följer den ändå hyfsat. Riktigt glad och även fast jag har en lång väg kvar till att få min drömkropp är jag på god väg dit! Så imorgon blir det tajm för saknade gymmet (har inte gymmat på ett tag med tanke på att jag varit lite sjuk och hostig) så det ska bli riktigt härligt att få svettas lite!
nu blir det dags för sängen! ha det gött alla fina :9Tumblr_lvtd3dhwrf1qiz2iio1_500_large
adriana lima -weheartit.com

with you, everything is funny!

Hejsan! det är lördag idag och jag började dagen med lite såpadrama, alltså med ett avsnitt av glamour medan jag gjorde mig i ordning för att träffa Alexandra i stan. Var riktigt kul att träffa henne igen och catcha upp, fick även med mig hem en eyeliner som jag tyckte jag behövde. Catcha upp gjorde jag även med Johanna senare på kvällen. Vi skulle in och fika, men hittade inget fik som vi tyckte kändes rätt just då, så vi tänkte dra en spontan bio ist men blev hindrade på grund av att det inte fanns några bra filmer som gick den tiden.. så vi drog till bergakungen, men blev även där tvugna att dra vidare för det fanns inga platser kvar. Hungriga som vi var dissade vi fikaidén och drog en  donken i scandinavium istället. Satt där och tjöta sen drog vi hemåt, dock så hade jag tappat min mobil så vi var tvungna att dra oss tillbaka till donken.. Fick min mobil efter att jag svarat på vilket märke mobilen hade och Bankrundsbild haha. Har ewa mendez i bikini som bakrundsbild så det blev lite kul hehe.

the worst thing you can do is feeling sorry for your self

det värsta jag vet är folk som tycker synd om sig själv! det gäller tyvärr även mig själv ibland... för jag ska vara ärlig jag kan också tycka riktigt synd om mig själv och slutresultatet blir att jag bara mår ännu sämre än vad jag gjorde innan vilket gör att jag tycker ännu mer synd om mig, vilket bilder en ond cirkel! Så man måste 'snap out of it' för det är inte kul för sig själv eller någon annan runt omkring sig att vara deppig. För det smittar tyvärr av sig, iaf om man är som mig och tar till sig andras humör, för vem vill se någon person deppig och nere? man vill ju vara runt glada och positiva människor intesant ? :) så när du någon gång känner dig allmänt blue så kanske du ska tänka på att det finns folk som har mycket värre problem än vad du har och om du är olycklig så kanske det är dags att göra något åt det istället ? det räcker med små grejer, börja le lite mer, för ett leende förgyller både ditt och andras liv! <3