super mario

Hej på er! Igår var Vanessa på besök med lille Leo. super mysigt, som alltid! Medan mamma stod och fixade ihop något att käka satt vi i soffan och spelade super mario (det gamla) och Leo satt mellan oss helt hypnotiserad av Tv:n han med haha super söt. men riktigt kul var det för det var som sagt ett tag sedan sist vanessa spelade det och även jag. Sedan är det så roligt också för Vanessa är sådan tävlingsmänniska vilket gör det ännu roligare att se när hennes gubbe dör haha.  
 

matteprov.. matte 3c kan ta och slänga sig i väggen!

Hola Chicos! Matteprov idag då... och jag känner ungefär så här: DÖDA MIG!! men det får väl bli som det blir och hoppas att jag blir godkänd. orkar verkligen inte satsa på högre. What ever. Men skulle aldrig skada om ni "wished me good luck" hihi. Peace out!
TUMMEN NER! 

namngivarkalas

Hejsan! Idag var det namngivarkalas för lille Leo. För dom som inte riktigt vet vad det är, så kan jag säga det att det är som ett dop fast man skippar hela kyrkgrejen, drar direkt till lokalen, käkar god mat, kollar på när presenterna öppnas och dom berättar vad den lille ska heta. I detta fallet fick min systerson namnet: Leo Shaw Bornsjö. 
Vi käkade pita, fylldpaprika och sedan till efterrätt blev det allt möjligt, lite kladdkaka, bullar och andra goda kakor. GOTT!! Till Leo så hade vi köpt en LäraGåVagn från BRIO, i svart. Jag hade själv en sådan när jag var liten och mamma berätta att jag brukade köra runt min lillasyster Amra i den, eftersom att Amra inte kunde gå själv blev det ju jätte bra kompromiss. Jag kör, Amra sitter. Perfekt! 
 
Skulle som sagt plugga lite matte idag, eftersom att jag har prov imorgon, men har inte ens gjort ett enda tal. Men brukar ha turen med mig och man borde ju ändå få godkänt om jag hängt med på lektionerna. Det tycker man iaf! Aja få se vad som händer, värsta fall får jag ett F, what to do. Men fick iaf gjort klart min raport som skulle in i dag med ungföretagande grejen. Skönt det iaf! Men nu ska jag nanna, ska upp tidigt imorgon, som vanligt... 
 
jag mamma och amra
jag och sötingen william
 
 

5 gram lättare...

 
 

Hejsan! Efter många om och men så blev det att jag äntligen pallrade mig till frisören idag. Om det inte hade varit för Johanna, som bokade klipptiden både för mig och henne, hade jag nog aldrig pallrat mig till frisören. Som ni kanske vet så är det inte mitt favoritställe i världen att vara på. Men det gick riktigt bra faktiskt, Annika (frisören) komplimerade till och med mitt hår haha se där liskom. Men som sagt det var rätt slitet och jag tänkte att det var lika bra att klippa av hela skiten så hon fick nog klippt 5cm skulle jag tro. Men som sagt nu är mitt hår lite kortare men så himla mycket hälsosammare. Så tack johanna för att du fick med mig dit! hehe love you! 
 

 

"my number one mate"

Var ledig idag så Becca nannade över från igår till idag. Vi vaknade upp käkade frukost och bänkade oss framför tvn och kollade på Savages. Sedan gjorde vi oss i ording och Becca drog till gymmet och jag åkte hem till min fina syster Vanessa. Skulle sitta barnvakt till min diamant Leo för Vanessa och Hans skulle iväg på lite biomys vid sextiden. Innan dom drog iväg så satt vi och käkade lite lunch tillsammans och det kom även hem en som skulle klippa Vanessa lite snabbt så satt och gosade med Leo. 
 
 
Sedan när Vanessa och Hans drog iväg till bion kom Johanna över och vi satt och hade en riktigt härlig stund tillsammans med den lille guldklimpen Leo. Han var så oerhört gosig och snäll. En liten rolig grej som hände medan jag väntade på att JOhanna skulle komma var att jag satt och lekte lite med Leo. Och jag satt och började berätta "historier" på engelska för han. Och fick för första gången höra hans fina lilla skratt. Skulle ha filmat in det! haha men det var verkligen bedårande! Men Leo är så oerhört gosig, behövde bara mata han och sedan så somnade han på direkten. Kommer verkligen göra detta oftare, så vanessa det är bara att ringa and I will be there!  När vi lagt den lille så satt jag och Johanna och pratade lite strunt framför tvn med popcorn, ostbågar och en och annan breezer. Mysigaste tisdagen på länge. 
 
 

working my butt of

Hejsan. Var på gymmet i måndags tillsammans med Johanna och Becca. Gick till gymmet lite senare än vad vi brukar och träffade på Kevin, Putte och Niklas där. Lite senare kom även Jonas. Det slutade med att vi var på gymmet i lite mer än 2h och fick även gjort en liten solning. Sedan drog jag och Becca en promenix hem till mig. Så fick rört på mig en hel del! Det känns jävligt skönt att jag börjat komma igång med gymmandet igen! Har sedan då jag börjat träna tappat 10cm i midjan och tappat cirka 3kg. Känns för jävla bra och tänker fortsätta i samma anda! 
inspirationscollage lånat från www.hannalicious.devote.se 
 

"a road back to memory lane"

Hej på er mina fina! 
Denna helgen har varit riktigt härlig. I Fredags hade jag och Johanna lite fredagsmys, drack varsin efterlängtade Mai-Tai och vi kollade igenom gamla skolkataloger. So we took a road back to memory lane om man säger så. Så våran Fredag innehöll mycket skratt och fina gamla minnen!
 
 
Sedan i lördags så började jag dagen med en tur till jobbet och jobbade från 11 till kl 4. Sedan åkte jag hem och dog en aning i soffan min tills det blev dags att göra sig i ordning för kvällen. Det blev att jag och Bestie drog oss en tur hem till Hansson på ett litet krök. Roligaste på länge faktiskt. Liksom hur kan det inte vara skoj med gott sällskap, en dricka i hand, dansa och sjunga för fulla muggar till sina favoritlåtar? Nej precis, det kan inte mer än att vara fucking faboulus! Det var sedan heller inte fel att mysa ner sig under en gossi filt i soffan tillsammans med en och annan cutiepie. 
 
 

TWINIGHT - Breaking Dawn part 1&2

Hejsan! igår så var jag på Twinight tillsammans med Rebecca. Först så började vi kvällen med ett litet resturangbesök tillsammans med Jessica på en liten italiensk resturang inne i stan jag inte minns namnet av. Maten var god och sälskapet lika så. Var mysigt att få sitta och snacka lite allmän skit. Sedan efter middagen, mätta och belåtna begav vi oss till biografen, sa hejdå till Jessica och köpte sedan lite gott inne på biografen och väntade på att klockan skulle slå 21.15. Var jävligt mycket folk där om man säger så, så extrema köer överallt.
 
Kunde verkligen inte hålla mig för skratt då jag såg folk gå omkring lite väl "insatta" i filmen. Liksom det var en brud som hade typ printat ut en stor jävla bild på Edward och Bella på en urtvättad t-shirt. SNYGGt(?) haha. 
När vi väl kom in i salong 4, (ja jag vet att det är en utav de mindre salarna haha, men jag råkade boka in fel,) så låg det två gratis påsar popcorn och några colaflaskor väntandes på oss! Hade redan köpt mig en XL cola så hade mycket att dricka. Kissade nästan på mig slutet av första filmen. Så sprang bokstavligen ut då filmen äntligen var över för att kunna hinna få en bra plats i toakön. Dock var jag ändå för seg, så sprang in på herrarnas ist. Mycket kortare kö, men not so "fresh". Sedan så fick vi vänta 40min innan den andra efterlängtade filmen Breaking Dawn part 2 började kl12.00. Kan ju bara säga som så att filmen var A M A Z I NG!!!! Var så jävla oväntad också, trots att jag läst boken så fick dom in en twist, en jävligt bra en! Filmen slutade i alla fall bra, och man blir ju ändå lite ledsen av att tänka på att detta var den allra sista filmen utav Twilight Sagan. Men som sagt en sevärd underbart mysig och exciting film som jag lätt kommer se snart igen!
jag och becca med våra "VIP" tillträdeskort, dock är jag så blåst så jag satte kortfan åt fel håll då vi skulle ta kort... 
 
Filmen slutade kl 2.00, jävligt sent med tanke på att det var en vanlig skoldag nästa dag. Men mamma kom iaf med bilen och körde oss sedan hem. Så himla gulligt av henne att göra, så slapp vi ta vagnen och bussen hem. Men var ändå hemma vid halv tre, tre. Becca nannade över och det blev att vi fick sovit cirka 3.5h inann vi skulle upp nästa dag. Fick iaf drömt lite om filmen innan jag var tvungen att behöva gå upp.
Att jag ens kom iväg till skolan idag fattar jag inte... CREDIT till mig känner jag!! 
  
 
 

everything comes in three, even DRAMA

a summary of my last two weeks PART2

Här kommer andra delen av mitt höstlov. 
 
Jag och bestie var och kollade på Savages, grym jävla bra film om jag måste säga det själv! har nog kollat på den en hundra gånger nu känns det som. LOVELOVELOVE it. så ni som inte sett den än, DO IT!! Love, sex, guns and drugs summerar mestadels av filmen. Skulle lätt kunna byta liv med "O" om man säger så, mumms! 
 
 
Sedan så har jag träffat min efterlängtade solstråle Alexandra också! Vi tog det bara lugnt, köpte massor av gottigheter och hade sedan ett filmmaraton hemma hos mig. Vi hade mycket att snacka ikapp och uppdatera varandra om. Verkligen super mysig dag/kväll! Älskar dig tjejen. 
 
Vi får ju heller inte glömma av att det var halloween, so trick or treat anyone! Jag fick till den ultimata catwoman dräkten enligt mig hahha. Fick köpt en svart korsett, svarta "skinn"leggings, kattöron, kattögon och en svart mask. haha det enda som egentligen fattades var en piska och jag hade varit en exakt kopia hahaha, nä skojar. Men blev iaf riktigt nöjd med min outfit iaf! 
Sedan drog jag och my love Johannie på fest hemma hos Adam. Var en riktigt jävla rolig kväll! haha man kan säga att "alot of shit went down that night" haha good times. under kvällen hade vi öl och tequila till att släcka törsten vår. men tillsammans med massor av citron och salt kände man knappt tequilasmaken och det blev faktiskt rätt gott!
 
Det var kul (som alltid) att träffa gammalt kvarnbyfolk som man inte vanligtvis brukar träffa och pratade ikapp lite gammal skit. Under kvällen så ledde det ena till det andra och det slutade med att jag fick ett stort fimpmärke på handen av Kalle haha, men kanske jag förtjänade iof, för det var jag som fimpade Kalle först hehe. Mina ögon fuckade ur hela kvällen och jag gick runt med snurrande ögon haha, hade ju som sagt på mig mina kattlinser och bl.a. Matte tyckte att jag såg riktigt skrämmande ut haha. Han tyckte inte att jag liknade mig själv när jag kollade på honom. Så jag sa till han att han kunde kalla mig för "Betty". haha fråga mig inte vafan varför, för jag vet inte själv haha! Så under hela kvällen gick Matte och kallade mig för Betty, haha folk trodde han hade sneat sönder, för vem fan är Betty liksom hahahah.
 
Men för att sumera kvällen så var den sjukt rolig, fucking insane, dansa tills man dog, rapbattle "välte just ner din morsa och börja mjölka henne som en kossa", skratt, rökte, drack, skoja till det med allt och alla, got busted big time, kissing, hugging, tappat det, good times, good fucking times! 
  Fick senare höra under kvällen att jag tappat det helt haha. Mabey true? 
 
 
 


 

summary of my last two weeks PART1

Hello Lovies! 
Idag var det första dagen i skolan efter två veckors ledighet. Lite delade känslor faktiskt, både skönt och segt på samma gång. Ska bli nice att få in rutinerna åter igen men hade inte sagt nej till att få ligga kvar i min säng och sova hur länge jag än känner för. 
 
Kan ju som sagt säga så här att det har varit två veckor fyllda med ett och annat.
 
Jag och min lillasyster var och fira bajram (en högtid) hemma hos pappsen, haha min pappa är så himla rolig. När jag och Amra kommer innanför dörren sedan sätter oss i köket, så blir pappa tillsagd av Hajra (pappas fru) att gå ut med skräpet. Vet ni vad pappsen min gör då, haha han öppnar fönstret och slänger ut skräpet, sedan säger han "så nu har jag gjort det". Hajra börjar skrika "du har ditt namn skrivet i påsen", gå ut och hämta den igen. Men nope, han försökte muta mig och Amra till att göra det ist (gick inte haha). That's my daddy! Sedan när vi sitter vid bordet för att äta så berättar pappa att man ska pussa handflatan på mannen i huset och sedan säga något så får man pengar (någon bajram grej). Så vi gör det, pappa drar fram en femhundrasedel, delar den på hälften och sedan säger han stolt "nu får ni varsin" och ger varsin del till mig och Amra. Hahha gästerna vid bordet börjar ju skratta som fan, men så typiskt min pappa! 
(bild från pappas 50årskalas)
 
Jag och Johanna var inne i stan för att fixa en presentlåda till pappas födelsedagspresent. Vi gick sedan hem till Vanessa, som bor i stan, för att lämna den där. Men det blev att vi stannade och myste med lilla Leo och pratade strunt med Hans till tvn. Vi fick även några glas vin var. Riktigt härlig känsla då vi sedan skulle tillbaka till stan för att shoppa lite grejer till oss. Vi var lite berusade så det blev att vi typ köpte upp allt. Vi tyckte att allt var hur snyggt som helst och jag köpte grejer som jag annars hade tvekat om jag ens tyckt var snygga. Prövade inte ens plaggen om de satt bra på utan bara langade cashen och det var det. Men man kom in i ett jävla skönt shoppingmood. Så det är något jag tänker köra på fler gånger! Det räcker ju liksom en två glas vin och man känner sig sedan som shoppingGuden själv! haha. 
 
Leo och Johanna <3 
 
Jag och Johanna var sedan på gott häng hemma hos Jonas och sotfade till det med gubbarna Nicke, Guzman, Adam och Rasmus. Drog sedan hem till Johannie och nannade där.  
 
Sedan så har pappa fyllt 50 år, så han slog till med storkalas för att fira "the big 5, 0" på resturangen Mr:Tomato. Vi blev bjudna på riktigt go och härlig mat och våran släkting Amela, hennes man och två barn var influgna från Kroatien just för detta tillfälle. Så himla mysigt att träffa henne igen, har nämligen inte träffat henne sedan jag var 9år! Lika go och underbar som jag kommer ihåg henne och hade heller inte förändrats så radikalt. 
 
(amela, pappa, amra och vanessa) 
 
Efter kalaset så stack jag hem till en vän och nannade sedan över där. Var dock svårt att sova haha. Vaknade sedan upp nästa morgon med ett samtal från Weronica med ett brotskande meddelande att hon ville att jag skulle följa med henne till UMO. Så tog mitt pick och pack och begav mig ut i spöregnet. Dygnblöt och underbart "fräsch" satt jag på UMO och väntade på henne medans hon fick gjort sitt.  
 
 
 PART2 kommer inom kort!