stalkervarning

hejsan! har ni som jag också sådana personer i eran närhet, som ni inte känner så värst bra. som typ beter sig vääldigt specielt ? liksom hittar upp erat nummer på eniro, börjar smsa konstant (även fast man inte svarar) och när ni ses i verkligheten så typ hoppar de på en och man känner sig jävligt obekväm. Jag har två sånna här människor i mitt liv, som jag gör verkligen allt, ALLT för att undvika... går dock inte så bra. men man kan ju alltid försöka.

"as soon as you stop thinking about them , they'll send you a text message or they'll call you, beacuse they know you just stopped thinking about them, it's like a radar." - Lauren Conrad



we won't faid into darkness

igår så spenderade jag min lördag med en utav världens mest härligaste människa, Amira! 

min underbara vän amira<3

"kattens bajshåls minen! "



worry less, smile more

bilder från helgen

Hej! I helgen så var det fest hos Wirrepirre! det var hur kul som helst, det var så himla spontant och därför blev det extra kul!!! Innan själva festen börjat hade jag och Gustav dratt iväg för att hämta hans xider någonstans i Jungfruplatsen. Tog ett jävla tag att hitta dit, men kul var det! vi kände oss som riktiga spioner (insiderskämt)!

Det var väldigt blandat folk och nästan fullt hus! var även kul att få träffa  det gamla kvarnbyfolket och dansa loss! jag dansade hela kvällen (vad annars liksom) två utav mina underbara klasskompisar kom senare dit också, så himla underbara är dom! sen var min älskade vän alexandra på besök från lund även där! :D

sedan blev det blev även lite efterfest på festen när alla typ drog tillsammans med disa, mimmi och niklas. hur hääärligt som helst!!!! hade hållit på hela natten lång om det inte hade varit så att weronicas syster kom hem vid tre tiden och körde ut alla...
fick dock stanna kvar och städa upp efter alla SJÄLV enda till kl fyra, halv fem. för goingen weronica däckade av på sin egen fest (så typiskt henne <3 ) sen var jag inte alldeles för glad när jag vaknar av ett samtal ifrån amira kl 9.00 och frågar om vi ska med till donken!!! haha men snacka om lyckad kväll!!



gustav, amira och weronica

alice och elin

wirrepirre och jag!

jag, haha ser ut som att jag inte har en hand...

my own superspy gustav

hjärtat alexandra och jag

gustav, weronica och jag

uno - zero

hejsan! som ni alla vet var det match mellan ifk-gais! hejar själv inte på något specifikt lag men eftersom att det min kusin hejar på gais fick det bli att man hejade på gais idag! hade ju på mig deras färger som ni ser nedan, svart och grönt, nice! ;) Gais vann också idag så det var ju jävla kul att vara med om det live, har nog aldrig varit på en fotbollsmatch så här på riktigt, så det var riktigt kul, med varsin kall öl i handen är det inte mycket som kan stoppa en ;) är även lite hes i rösten nu, men det är sådant man får ta! haha

lost within my own mind

varför...varför ska det vara så jävla svårt att bestämma sig och veta vad man egentligen tycker och tänker osv. och varför ska allt bli så himla komplicerat. det är nästan alltid så. man väntar på att något ska hända och när det väl gör det så vet man inte vad man ska göra med det. förstår ni vad jag menar?
liksom ibland önska jag att någon annan skulle göra mina beslut åt mig ist för att jag ska ligga här och tänka på vad fan det är jag ska välja.  liksom... ska jag ta vägen till höger eller vänster eller ska jag kanske ta vägen rakt fram? det finns liksom så himla många olika valmöjligheter så det blir alldeles försvårt att välja. ibland tycker jag så att det hade varit så himla mycket lättare om det bara funnits en valmöjlighet.

suitup day in school



Hejsan! idag så var det suit up day i skolan, och med det menas det att alla skulle ha kostym eller i mitt fall bara kavaj. Så, så här såg jag ut! det var lite roligt att se alla gå runt i kavajer, såg nästan ut som en slags skoluniform :) tänk ändå vad härligt det hade varit med skoluniform, slippa stressa över vad man ska ha på sig nästa dag liksom, snacka om skööönt!

hard workwork

hejsan! igår och iförr går så var jag och jobbade, fick mina arbetskläder och gick igenom massor som jag var tvungen att veta. Sedan så fick jag lära mig hur hamburgarna skulle göras, gick riktigt bra och började igår få in ett riktgit gott flyt. Fast jag var ju lite slö igår, hade nämligen prov idag så var väl närvös för att jag inte skulle hinna plugga igår. Så jag tappade kanske, en, två eller tre hamburgare på golvet inkl några bröd till det. SÅ var inte helt med! men annars verkar alla riktigt härliga och goa som jobbar där :)

my nametag till hela mcdonalds outfiten ;)

retarded girl?

Caridee-photo-dumb-blonde-model-reading-book-upside-down_large

Jag har kommit fram till det att jag är väldigt efterbliven när det gäller att förstå hintar osv. Hintar som för andra (inte mig då alltså) är väldigt lätta att förstå. Så man måste typ vara ÖVERtydlig mot mig så att jag ska fatta vad någon vill få ut av det hela ;) haha lite pinsamt ibland, men vad ska man göra åt saken! ;)

så oglamouröst det kan bli!





Hejsan! som ni alla vet så ska jag börja jobba på mcdonalds! och då är man tvungen som arbetare där att ta ett salmonellaprov. och detta gör man genom att testa avföringen! ja ni hörde rätt man är tvungen att bajsa och sedan dra en jävla tops i skiten! hhaha jag döör. Så jag gjorde detta tidigare idag då och då skulle man fylla hela toaletten med papper, och jag hade kanske fyllt i med lite väl mycket papper så när jag skulle spola blev det stop! hahahha hur äckligt?! så fick ropa på mamma som fick fixa stoppet.

hahah myyyyysigt?!

jacuzzihäng och tjejmiddag

Hejsan! igår så var jag på tjejmiddag hos Alice tillsammans med Weronica och Josefina! Det var verkligen hur mysigt som helst. Alice hade lagat till riktigt gott kött, med bieanässås och potatiskroketter. Hur gott som helst! <3
Sedan så drog vi brudar till Adams place och chillade i hans jacuzzi. vi satt i 40*C värme i cirka 0*C kyla, det är härligt det! Var riktigt gott om man säger så :)
var inte hemma förens sent på kvällen och då blev det en liten mysig testund med mamma!

first day, really nice!

Hej! Har nyss kollat klart på Grey's anatomy och kollar nu på en ny serie på kanal 5, Body of proof, verkar bli en riktigt bra serie tror jag. Förut ikväll så var jag på mcdonalds, på min första jobbdag! Det var dock bara en introduktionsdag men det var nice, liksom få lön bara av att sitta och prata igenom grejer i en timma är rikitgt härligt! Tror jag kommer trivas riktigt bra där! :)

Idag har det varit annars en riktigt seg dag, har suttit och pluggat sönder hela tiden, har liksom hur mycket läxor till på fredag och hade inte börjat med en enda, blir också lite svårt att få dom gjorda imorgon då jag slutar fyra och lär vara hemma vid fem halv sex! Så har känt mig lite stressad. Så har ändå inte fått så mycket gjort.

Men nu ska jag återgå till mitt tvtittande med lillasyster och kusinvitamin, och trycka i mig en bit choklad eller två! puss

mandie is tattooed... again!

hej bloggen! sitter nu och kollar på topmodel, för underbart, älskar det verkligen! kom nyss hem från gothia ink, japp, jag har alltså fixat till min tattuering! så att den skulle synas mer helt enkelt :) får hoppas på att den blev bra denna gång, annars lär jag ju få måla den svart helt enkelt. bild kommer komma då den har läkt till sig!
sen träffade jag också johanna en stun i mölndal, det blev en och annan kanelbulle också, för det är ju faktiskt kanelbullensdag idag! *blink* ;)

mitt fina, så kallade "bandage" för tattueringen^

sweetheart

hejsan! denna helg så träffade jag äntligen min underbar vän alexandra! har verkligen saknat henne så mycket! hon har nämligen flyttat till lund, och pluggar där nu och sist jag såg henne var när sommarlovet slutade och skolan började... så vi hade det riktigt mysigt! vi kollade på bio, friends with benefits, skit bra film rekomenderas starkt, och sedan blev det massor av tjöt! saknat den bruden otroligt!!!

idag så blev det också en liten shoppingrunda till freeport med kusinvitamin. hittade dock inget men det gjorde hon, ett par riktigt snygga skor! sen blev det att vi åkte hem, sa hejdå till min moster och hennes hundar (de har varit här hela helgen) och sedan blev det SATC- maraton. Vi ska dock ha en utav min mosters hundar hemma hos oss i mer än en månad, ska bli riktigt mysigt, har alltid önskat mig en hund! får se om jag pallar det nu då ;)

två bilder från "shoppingen" idag.