what can I say

hejsan! igår så var det fredag, först skola, sedan jobb och efter det blev jag lite spontant medragen på fest med natasha. härligt det! men ingen vila här inte. så får ta och chilla nu istället. sedan ska jag träffa på min goa vän Alexandra snart och sedan får vi helt enkelt se vad kvällens planer blir! :) ha det gott så länge!
me and natnat! <3

trött och sliten , ja det är bara förnamnet!

Sitter här i min one piece tmed en go Ben & Jerry bruk i hand och kollar på
Cowboys vs aliens med Amra.
Har nyss städat klart hela lägenheten, så är riktigt trött och sliten, var en del
att städa liksom! När jag var klar kom mamma in genom ytterdörren,
snacka om perfekt taiming!
Men nu ska jag återgå till filmen, vi synes!

hey, what did you expect?

dum eller allmänt efterbliven,
det är frågan!

i'm really sorry; sorry for party rocking

Hejsan alla goa och glada! Igår var det verkligen fullrulle, fest at my place nämligen! Kan ju säga som så att det fanns inte ett enda utrymme i hela lägenheten som var folktomt! Vi måste ha varit en 70pers. Stört! Alla verkar ha haft det riktigt kul, alla förutom jag då, det blev lite för mycket drama för min smak, oinbjudna gäster, bråk, grannar, klagomål, aina..behöver jag förklara mer? Men som sagt folk verkar ha haft en trevlig kväll ändå, det är ju huvudsaken! :)
När festen var slut kan man säga att det var en liten efterfest, om man ens kan kalla det de. Men de var lite gott folk kvar, sen var det bara en going kvar, vi mös till det och somnade sedan jävligt gott. Man kan ju tro att jag skulle sova ut och bara chilla på det nästa morgon men nej, då var man tvungen att dra till jobbet tidigt som fan, inte allt  för kul!
dresscode: fancy

ready to zumba?

Hej! Igår var jag på zumbapass tillsammans med min storasyster vanessa. Det var verkligen rikigt roligt, har bara varit på zumba någon gång innan, så kan ju inte säga att jag var något proffs. Som ni kanske vet har jag inte heller världens bästa kordination haha, men jag klarade det sjukt bra! För att vara mig alltså ;)

Sedan så nannade jag över hos syster och hennes kille och vi hade en riktigt myskväll framför Grey's anatomy och Body off proof. Var även ledig från skolan idag så hade en heldag med min älskade syster. Vi käka frukost, mös en stund i soffan och sedan blev det gymmet igen. Tränat två dagar i rad nu, detta är början på mitt nya liv woop woop!

twiday

Igår var jag och min älskade lillasyster på Twiday. Och det innebär att man kollade på alla twilight-filmer inklusive den nya! Så vi fick se på den innan alla andra fick. Blev nästan en heldag med bara twilight eftersom att alla filmer är cirkus 2h långa så var vi där enda från kl 15.00-2.3o. Men snacka om att vi hade mysigt! Jag rekommenderar det verkligen inför nästa år de som inte gjorde de iår :) De var bl.a tävlingar och annat kul i pauserna, vann dock ingenting men försökte iaf haha ;) Och måste bara säga det att Breaking Dawn var den bästa filmen utav de alla 4. Så jävla vacker och de fångade verkligen varje ögonblick som beskrevs i boken. LOVELY!

today's friday!

Idag är det fredag och det innebär att det är sista dagen på skolveckan! gott! även fast jag inte alls har varit i skolan mycket, hehe två dagar bara, ska det bli hur skönt som helst med helg! får se vad jag ska hitta på ikväll, men något kul ska jag nog hitta på! ;)
bild från förra veckan

mitt höstlov

hejsan! förra veckan var det som sagt höstlov som gällde! jag hade faktiskt riktigt mycket för mig. festa varje dag och jobba på det, är en ganska härlig kombination! haha så snacka om att jag var trött efter detta lovet! har ju även varit halloween så det har varit en och annan halloweenfest. Har både varit utklädd till sjuksjöterska och militär. har som sagt haft ett riktigt kul lov! hoppas ni också haft det.

lite halloweenbilder ifrån förra veckan





bilder tagna från amira