Goodnight folks

godnatt och sov så gott, ikväll så ska vanessa min syster nanna hos oss. vi har haft en jätte mysig kväll med lite fika och massor av tittande på gamla foton.

men nu ska jag sova! :)

1a försöket... så vad tycker ni?


hejsanhoppsan :d jag har börjat med att rita lite, och det var väldigt kul. Dettan  var mitt första försök på att rita Angelina Jolie, så vad tycker ni om resultatet? Den är inte så genomarbetad så jag skulle säkert kunna förbättra den, men jag är rädd att jag bara skulle förstöra den om jag gjorde det ;) hehe

i'll be okey, just not today

hej!
hur är det? själv så har det varit bättre, jag känner mig allmänt deppig och orkar inte göra någonting, plus det så har jag svin mycket läxor plus att jag är arg för ingenting.. men vad ska man göra, jag får väl ta och sluta hänga läpp och ta och sätta igång med läxorna och sedan blir det efterlängtade greys anatomy! :)
så ni vet vart ni kommer hitta mig klockan 21, japp framför tvn.




the lazy song - bruno mars

hejsan! är nu hemma från skolan, har nyss haft utvecklingsamtal som gick riktigt bra :) kommer kanske höja mig i några ämnen till sommarn (?) vem vet :)

men nu ska jag ta och göra lite läxor... ha det gott så länge!

dark chili choclate

ny hårfärg nu! ;)

i'm home from polen!

hejsan, nu har jag varit borta i en hel vecka nästan! det har verkligen varit en otroligt bra resa! jag har fått sett massor av interessanta saker och fått träffat massor med härligt folk! :D en resa som jag sent kommer att glömma.
jag är verkligen hur glad som helst att jag fick vara med om denna resan :)

så nu kan jag ju berätta lite vad vi har gjort i tyskland och polen! :)
det har varit en hel del bussåkande på hela resan, vi har som sagt åkt buss varje dag. i tyskland var vi och kolla på stasifängelset,  berlinmuren, hitlersbunker, minnesplatsen för judarna, åkt på guidetur i berlin, och shoppat och haft det allmänt trevligt!
i polen så fick vi kolla på Auschwitz 1 & 2, de judiska kvarteren, schindlers fabrik, vi fick också där en hel del shopping tid! men jag var så trött båda de dagar de var shopping i berlin och krakow så jag fick bara hem en jacka, men i och för sig en väldigt snygg jacka!

det som var mest känslosamt på resan för mig var då vi var i Auschwitz 1. Det var mer inpå om man säger så. Just då vi gick i korridorerna i en av barackerna där det hängde bilder på fångarna och man kollade in i deras ögon så kunde jag inte hålla tårarna borta. så ögonen blev lite blöta..

men annars har det faktiskt varit en riktigt härlig resa med allt underbart folk!





Bara en dag kvar!

hejsan :D
idag började jag dagen med en åktur in till stan för att växla pengar och köpa lite små nödvändigheter som jag kommer att behöva på resan till Tyskland-Polen. För som sagt så ska jag åka iväg på skolresa i cirkus fem dagar och kolla på bland annat Auschwitz och massor av andra intressanta ställen.
Det kommer bli en tuff resa som jag hoppas är värt det!

men nu ska jag börja packa, jag har en del kvar som sagt har inte ens börjat... & det är imorgon bitti som jag ska vara på bussen kl 6.30!! bara lite stressigt... ;)



pengar-  hörlurar- hårsprej- torrschampoo och trosor

ONEPIECE, TACK SÅ MYCKET MAMMA FÖR DEN!!!

i am a angel on earth

hejsan :) förut idag så var jag och mamma hos en som heter anki och jag blev healad (orkar inte berätta vad healing innebär tyvärr). det var verkligen en upplevelse som jag aldrig gjort innan, nästan det första jag gjorde när vi stod där och började prata var att svimma till lite för att det var så himla mycket energi i rummet. det var verkligen en annorlunda känsla!

det var väldigt givande, kommer defenitivt göra om det igen.

 

GODNATT, SLEEP TIGHT

i wish for the sun

nu blir det att ta bussen till skolan efter en skön sovmorgon!

i think i can make you do anything

Nu blir det öppningsavsnittet för grey's anatomy som gäller!

möllan- 9ornas dans

idag var det som sagt niornas dans i möllan. Det var nästan hela Mölndals skolor där och man ddansa bugg, Foxtrott och vals. Det var både kult, tråkigt, svettigt och klibbigt på samma gång. Det var också en buggtävling som jag deltog i men dock inte vann haha, men det blev iaf två vinnare av tre som var från min skola, nice ;) men nu ska jag sova, puss

nationella - kemi

nu är det dags för 4 timmars nationellaprov i kemi, önska mig lycka till för det lär behövas!

den jäveln cuttade mig...


hejsan! :D vad underbart väder det är ute, man börjar verkligen känna att humöret höjs en aning då solen skiner och bländar en i ögonen en aning! Man blir lite smått peppad helt enkelt :)
dagen har annars varit bra, förutom det att jag har gått runt med världens träningsvärk i armarna sedan Body pump passet igår! och skoldagen slutade med syslöjd där Johanna älsling "råkade" klippa mig i handen haha kan ju säga att det inte var direkt skönt ;) men no hard feelings , love u anyway <3

oh happy day



godmorgon , nu blir det skolan som gäller.. see u later aligator <3

spring för livet

GodnattGodnatt! :)
nu ska jag hoppa i säng, är helt slut efter Body Pump klassen jag gick på idag + dansen... Känner mig helt mörbultad i hela kroppen. Så det ska bli härligt med min underbara säng!



wonderful song right now: springför livet

dansen..svettigt värre?

hejsan! :) som sagt så har jag varit och dansat med alla nior idag. Det var en riktigt speciell instruktör som knappt kunde prata ordentligt.. och självklart så var det mig han drog upp först och ville visa med hur man skulle göra några dansmoves. så där stog jag med min dåliga kordination och försökte hänga med, med ett brett leende på läpparna. haha men iaf sedan när man väl skulle dra igång och dansa i par så stod alla i ring och man skulle hoppa från den ena "grannen" till den andra. så hade ju dom flesta VÄRLDENS handsvett! och det typ klibbade fast i ens egna händer och det hela blev bara en äckligröra.. jag trodde serriöst jag skulle avlida några gånger, och värst var ju att dansa med dom som hade både svettiga händer och som stank svett! men man får hoppas att det blir bättre imorgon då ;) hehe


hollywood tonight - MJ



hejsan, nu blir det dans med alla niorna i skolan för att öva inför imorgon då det är en "stor" danstävling för alla nior i hela mölndal. ska bli kul(?) haha jag med min dåliga kordination kommer det inte bli lätt för, men man får väl ta och göra så gott man kan, eller något sådant ;) haha
see u later. A

världens coolaste 10 åring

willow smith- 21st century girl

godmorgon alla kära läsare!
jag ville bar bjuda på denna videon med willow smith- världens coolaste 10 åring enligt mig! hon har verkligen sin egna coola stil och har riktigt bra låtar! kanske inte så konstigt om man har will smith som pappa? min favorit kändis by far!) älskar hela familjen Smith, enligt mig den bästa kändisfamiljen i Hollywood! :)
men nu ska jag iväg till skolan, hörs senare love A

things that happened today


hejsan :)
idag var det sista dagen på denna veckan och imorgon är det måndag. Idag har jag varit hos min syster vanessa som fyllt år och firade henne lite med lite presenter & riktigt god mat och härligt go´ tårta till efterrätt.
sedan blev det hem och städa lite och jag hittade min namnplåt som man ska ha på sig i krig (?) tror jag, den var riktigt snygg enligt mig. så det var ju härligt att jag hittade fram den!
sedan så blev det att jag träffade på amira och var med henne en stund och snacka lite almänt skit.
en riktigt mysig söndag blev det allt :)

love a

around my neck


my nametag

powerwalk

hejsan, igår kväll så sov johanna över här och det blev en rätt sen sovmorgon , enda till klockan ett, kändes rätt härligt att få sova ut lite, men följderna blir ju dom att man blir nästan för utvilad! haha så jag har för det mesta legat och degat i soffan min, men det blev faktiskt en liten powerwalk förut då jag följde johanna hem och det känns rätt nice! :)


ikväll vet jag än inte vad det blir för planer, så får helt enkelt ta det som det kommer och få se vad som händer ;)

11 mars 2011



old.pic. på mig, amra & vanni i kroatien



godmorgon alla underbara! :*
idag är det äntligen fredag, med andra ord sista skoldagen innan helg! fan vad härligt fort en vecka går, det är synd bara att helgen går lika fort, men man får försöka njuta av den så gott det går! :D denna helgen har jag inget än planerat , eller jo på söndag så ska jag fira min storasyster vanessa som fyllde hela 22 år i tisdags, stortjej nu ju! ;) hehe
får ta och köpa en liten present till henne nu i helgen då, så vanessa vad önskar du dig? :)

men nu måster jag dra, mamma väntar i bilen nedanför...

love a

the best book right now!

har nyss läst ut boken Elsas Mode :D , kan ju bara säga att det var en av de bästa böcker jag läst på riktigt länge! verkligen bra tips till den som är som jag och inte läst på länge men vill börja igen, och som såklart är intreserad av och vill läsa om mode, kärlek, intriger etc. 


boken handlar om en tjej som är uppvuxen i en håla i borås & som nyss varit i sitt drömmarsland och tvingas åka därifrån (usa, new york) tillbaka till sverige, men hon beslutar sig för att flytta till stockholm ist och sticka från Borås. där så får hon en fot in i modebranchen genom sin blogg : Elsas mode. hon får också ögonen upp för den hetaste singeln i stan - Hugo, som också är en känd modedesigner. tillsammans med honom får hon ännu mer status och det händer mer och mer intriger.

jag är dock en urdålig återberättare så om ni hade lust att läsa den innan jag berättade lite kortfattat om den men inte längre så ber jag om ursäkt! :)

GODNATT, love A

today's insperation - Alessandra Ambrosio



hejsan kära vänner :D
dagens insperationkälla var ingen mindre än Victoria Secret modellen Alessandra Ambrosio. En riktigt snygg brud med en riktigt nice klädstil enligt mig! så vad tycker ni om min outfit? :)

love a

10 mars 2011

vaniljkrans & en kopp the med smaken av rabarber och lite grädde på toppen

hejsan :) , eftersom att det är den 10e idag (Jessicas födelsedag) så blev det en liten mysig fika efter skolan på fiket Hani's tillsammans med Johanna och självfallet Jessie födelsebarnet själv. Det var mycket mysigt med lite gott skitsnack och go bulle!

Puss så länge a

oh.. my dress



detta var då gårdagens outfit, eller framsidan av den iaf! jag har själv sytt till den och satt på smyckena på axlarna, vad tycker ni om den? :)

last night



hejsan, just nu ligger jag i johannas säng helt utslagen och kollar på film. gårkvällen var riktigt rolig med härligt folk i kållered, lite fail var det att polisen kom två gånger på samma natt, men vad ska göra.
jag träffade också på en gammal dagiskompis -nicole- som jag inte träffat på evigheter, det var grymt kul att träffas igen! men nu ska jag ta och kolla klart på filmen sedan blir det frukost! jag funderar starkt på pizza eller något annat gott!

love A

ear cuff



my homemade earcuff!
denna har jag haft på mig idag, jag har gjort den själv & den var väldigt enkel att göra. Enligt mig blev den väldigt snygg så jag blev mycket nöjd med det färdiga resultatet!
den är gjord av en halsbandskedja och ett avklippt  hårspänne (av stål)
så om du har någon gammal kedja som ligger och skräpar - gör dig själv en earcuff!

dagens.

. hejsan. Idag tog jag en liten sovmorgon, så istället för att börja klockan 8 börjar jag 10.30 rätt härligt! Idag är det fredag så med andra ord är det helg, fyfan vad gott! Men nu ska jag dra till bussen till skolan. See u later, love a

let's zumba

hejsan, idag har jag tränat zumba i 45 minuter, hur kul som helst! :D haha jag har ju inte världens bästa kordination så det passade mig utmärkt att man kunde röra sig lite som man ville.
det kommer nog och bli en torsdagsrutin i fortsättningen, för det gick snabbt och kul var det. sedan avslutade jag det hela med en 20minutar solning. det blev dock lite krongel när jag råkade ta fel solarium (alltså det som inte jga hade bokat) annars så skulle det ha blivit en 40 minutare ist för en 20 minutare, aja vad ska man göra...

men nu ska jag ta och kolla lite på biggest loser och göra lite engelska läxa.

BTW I just had some luck ; jag kom med till auschwitz, tydligen gillade de vad jag hade skrivit i uppsattsen, så runt den tjugonde drar jag mig iväg ;)


puss A