gissa vart jag ska åka i sommar!

Hejsan alla underbarar! :)
idag stannade jag hemma från skolan, orkade verkligen inte gå till maikvallen för att ha en friidrottsdag.. speciellt inte nu när jag är förkyld och skulle bara i så fall få sitta där som ett fån och kollar på.. inte min grej riktigt.
så när jag vaknade vid elvatiden så stack jag i väg och solade i stället, rätt nice!

sedan så fick jag reda på igår av mamma att vi ska åka iväg till Rom, Italien i sommar! Vi ska vara borta en vecka, HUR AWESOME?!

i'm on fire!


we heart it

Hej :D har nyss kommit hem från stan med johanna. vi hade en liten mysig stund med att kolla lite saker till balen som är om drygt två veckor. Jag fick även med mig hem ett och annat. Det enda som ska köpas hem nu är hårfärg och lösögonfransar och sedan är allt klappat och klart (tror jag)!

men nu ska jag iväg och ta och sola, ska ha en gul klänning på balen, så försöker bättra på brännan så att jag ser riktigt solkysst ut i den! ;) see u later

maddi jane - rolling in the deep

 

 

sicken jävla talang! tjejen är bara 11 år...

what i have done lately

hejsan alla glada människor! :D
denna helgen har jag haft fullt upp. så jag ska berätta lite för er vad jag har haft för mig. I fredags var jag på Veronica Maggio tillsammans med Amira & Emma. Det var riktigt mysigt. Vi var inte direkt längst fram och såg henne på nära håll. Istället satt vi längstbak i någon rabatt. Men vi såg iaf hela scenen och hörde henne klart och tydligt!

Igår så var det Amras Konfirmation som gällde. Var uppe tidigt för att sedan vara i kyrkan vid 11. Det var fint och härligt väder riktigt nice! :) sedan blev det hem till oss och fira amra med massor av gottigottgott tillsammans med släkten. Hon fick lite smått och gott och fina presenter. Sedan körde jag Vanessa, storasyster min, till frölunda och tjänade en liten slant, aldrig fel ;) hehe. sedan träffade jag och umgicks med min älskade Johannish :) och på kvällen blev det pirates of the caribbean med amra :)

idag blev det heller ingen sovmorgon för min del, utan jag var istället tidigt på grevet och hjälpte till med evenemanget sk8 to the music. kom inte hem förrens 21... så en heldag på grevet helt enkelt...

ja jag sa att jag hade haft det fullt upp... haha ;)
PUSS!

who says - selena gomez

 

i know, im just awesome!

Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde i morse, jag var faktiskt ute och sprang! Jag sprang tillsammans med Amira, tur att hon var med så att hon kunde pusha mig lite, min egna personliga tränare kan man ju nästan säga. Allt detta gjorde jag innan skolan så det blev bara en snabb tur, men bättre det än ingenting :) sedan i skolan idag så var vi tvungna att gå på en festival utomhus i regnet på fässberg, verkligen inget jag hade gått på frivilligt. Vi skulle stå där i fyra timmar men det orka inte jag så jag drog tillsammans med Frida och kollade lite på second hand. Jag fick hem mig ett par jeans som jag sedan klippte av till shorts. Det var bara så att det var en aning stora så jag ska sy in dom lite, så blir de nog riktigt snygga! ;)

nu fan!

springkläderna är på (var ett tag sedan sist) och jag ska bara ta på mig löparskorna för att sedan bege mig ut och springa tillsammans med Amira! schysta puckar ;)

05.30 , ingen sovmorgon här inte

Uppe med tuppen kan man ju säga. Alarmet stog på 05.30 och upp i ansiktet kommer en vovve farandes och börjar trampa på huvudet. Bästa alarm som finns kan man ju säga. Nu är dt dags att käka frulle och göra sig i ordning. Sedan beger vi oss mot hundutställning.

7 maj 2011

lördag idag då och jag har inte haft för mig så mycket. Bara suttit i trädgården och solat lite ibland är det bara för jävla härligt att inte göra någonting. Men nu ska jag tillbaka till solen, vi hörs.

skövde nästa




nu är biljetten bokad och klar för min tripp till stenstorp/skövde för att träffa min moster och min underbara kusin och alla deras hundar! är borta hela helgen och det kommer bli en hel del hundutställningar att kolla på. ska bli kul att få träffa släkten min igen! vi höres..

packad och klar!

nu har jag äntligen packat klart.... berättar med imorgon vart jag ska åka över helgen. för just nu ska jag hoppa ner i sängen och söva så gott jag bara kan, GODNATT !

hur nationella gick för mig....

kan ju bara säga att det gick sämre än vad jag hade hoppats på... första delen var väl okej svår medans andra delen förstod jag knappt på hur man ens skulle förklara sig. liksom hur ska man förklara hur många delar som man tar bort av  en area om man klipper bort hörnen ? så det blev att jag bara skrev något och får hoppas att man fick lite rätt för det iaf. det

det verkade nästan som om det bara var jag som inte fattade andra delen och alla andra typ klarade det galant. och när de förklara sina svar förstod man nästan hur lätt det egentligen var... fast neee.




weheartit- sweetjeans

fuckad till max

Det var verkligen en helt störd dag i skolan idag. Vi hade världens dummaste brud(?) till vikarie i matte. Helt jävla störd. Det var så nämligen att jag hade uppe min mobil på lektionen för att kolla en fysik grej och så börjar hon dra i mobilen med våld. Och när jag frågade varför skrek hon på mig att dra där ifrån och typ puttade iväg mig. Sen vill hon att jag skulle säga förlåt till henne för att hon hade börjat gråta (hålla eller? ) sen försökte människan krama mig. Asså hon var seriöst den mest störda vikarie jag haft, och då är man fan flippad med tanke på alla vikarie r jag haft! Jag och Jessica blev så jävla irriterade så det blev en tur till donken, varsin bigmac är aldrig fel!

mmm... caribbean!

hejsan! Sitter bänkad framför greys anatomy tillsammans med den nya chokladen marabou caribbean! Alldeles för go med cocosflingor och banansmak ;) lite segt är det ju att dom har gjort avsnittet till en musikal men okej... Nu ska jag återgå till tvn! PUSS

fest i hela huset!



nu är jag hemma igen och nu blir det som sagt fest i hela huset ;) haha nej men det blir pluggpluggplugg inför fysikprovet imorgon... wish me good luck! ;)

filmen man väntar på att få se!



Den sista Harry Potter filmen verkar ju änna riktigt bra :) får hoppas att den slutar bra med tanke på att det är sista filmen på hela serien!

vad tycker ni om Harry Potter, HISS eller DISS?

ERIKERIKERIK

en sak jag gillar är denna låten, "vill du ligga med mig då" med Erik Amarillo, jag gillar änna namnet erik  ;) , haha. låttexten är änna för jävla go och klockren enligt mig ! haha :) så det är en av de låtar som jag lyssnar sönder på just nu..


promenix

hejsan :) var nyss på grevet hade ett litet sk8 to the music möte, för vi ska som sagt hålla ett evenemang den 22 maj, då kan man få skejta till dom som uppträder på scen ;)

så efter mötet blev det en liten promenad hem, gött att röra på sig, är väl på tiden att man börjar röra på fläsket ;) men nu ska jag ta och plugga lite fysik och sedan chilla i soffan framför gosipgirl! PUSS

1 smakprov

Godmorgon solstrålar! ;) här är ett litet smakprov på vad jag har på mig just idag! Jag börjar om cirkus en halvtimme, så jag får ta och försöka fixa i ordning mitt hår och lite annat små pyssel. PUSS

i love the sun

förut idag så träffade jag som sagt på Emma. Vi hade en jätte mysig stund vid stensjön enda tills det började regna då vi var tvungna att åka hem. Sedan blev det filmmys hemma med familjen. Så en härlig söndag med andra ord.

detta fick jag hem

dessa plagg fick jag hem idag, två shorts, ett par byxor, en skjorta och ett linne. Allt från h&m och bikbok. Sedan blev det lite glass också medans vi var där gooott! Nu ska jag dra mig till stensjön och träffa Emma darling! PUSS

Maj 1, 2011

hejsan. :)jag är nu på väg in till stan med lilla syster min. Får se vad jag får med mig hem, vi får hoppas att det blir en del! PUSS

yeah yeah wao wao

hoppas att ni alla hade en lika trevloig valborg som jag hade! det var oehört mysigt vid klpporna vid sjön och våran lilla brasa som vi alla värmde oss vid! imorgon så ska jag till stan med min lilla syster så vi får höras då... puss och godnatt antar jag :)